החרמון...

z x 7 r

New member
עכשיו אין שלג. כשיהיה - אל תדאג, המחיר המפוקח

יהיה רק על הכניסה שכמו שציינו - חייבת להיות חינם.

אבל החבר'ה בחרמון כבר ידאגו להקפיץ את מחירי הסקי פס ציוד ונקניקיות באיזה 40% ( למה אחי לי זה עולה יותר - מפסיד עליך אחי ).
ולא רק שיפסידו לכאורה את ה 30% של פיקוח, אלא גם ירוויחו ( אחרת היו מסדירים את החוזים שהם לא שילמו דבר כנראה משנות ה 80 ).

ועל זה נגיד - מדינת ישראל דבר מגניב - אבל נמשיך לגלוש בחו"ל.

eran_le

New member
רק את מחירי הכניסה, אני מניח?

הכניסה צריכה להיות 0 שקלים. לא נראה לי שיש עוד מקום בעולם שלוקחים כסף כדי להיכנס להר עם שלג. שייקחו על חניה, למכונית פר יום, זה יותר הגיוני.
ומחירי הסקי פס / רכבל מבקרים לא יוזלו, אני מניח?

בכל מקרה, מאוד חבל שנתנו לאותה חברה להמשיך לתפעל את האתר. זה מקום ייחודי במדינה, והם נכשלו בגדול בניהול שלו - שירות גרוע, רכבלים עתיקים, ציוד ישן... היה צריך לתת את זה לחברה אחרת שתשדרג את המקום כפי שהוא ראוי לו.

alien life form

New member

itamo

New member
החרמון לדעתי אתר מעולה אם באים כאשר יש תנאים

החרמון הוא לדעתי אתר מצויין למי שלא יכול לנסוע לחו"ל.
אבל הבעיה שחייבים להגיע אליו לא יותר מיום-יומיים מיד אחרי שיורד הרבה שלג ועדיף לא בסופ"ש וזה יכול להיות קצת בעייתי להתארגן בתוך יום.
כמעט בכל שנה יש כמה ימים של סופת שלגים שבהם יורדים כמה מטרים של שלג ואז זה אתר מאוד מהנה (בהתחשב בכך שלא צריך לטוס בשבילו).

הבעיה השניה היא המחיר הלא מציאותי, והחיוב המעצבן על כניסה לאתר גם אם קונים סקי פס וגם שצריך לעמוד אם אני לא טועה שלוש פעמים בתור לקופה - קופה אחת לכניסת הרכבים, עוד אחת לסקי פס, עוד אחת להשכרת הציוד ואם רוצים הדרכה אז יש גם קופה רביעית, במקום לשלם על הכל בפעם הראשונה.

HelloweeN

New member
החרמון הוא אחד האתרים החביבים עלי.

כזה גיוון ואתגר כמו שיש לך בו, אין גם באתרים יוקרתיים אחרים. טופוגרפיה מדהימה ומאתגרת, פשוט תענוג.
למרות כל החרא, ביום טוב, זה חלום.

natyh

New member
סוף סוף פיקוח בלוף .....

במקום לאכוף הוראות בית משפט ולבטל את מחיר הכניסה הלא חוקי המדינה מצטרפת לגזלה מכירה בכרטיס הכניסה ולוקחת עליו תמלוגים .... אחלה כלכלה... מרסלו אתה רואה זה לא רק קלאב מד ...עכשיו גם ביבי דופק אותך....

natyh

New member
נו שוין ....

אנחנו נבנה מחדש את המדינה הציונית מרסלו ...
אני ואתה נשנה את העולם.....
לבאנסקו יבואו כבר כולם ...
אמרו את זה קודם בקלאב לפני לא משנה....והמשיכו לאכול צפרדעים ...
אני ואתה בבאנסקו נשנה את העולם ...

איך אמר הרצל ... אם תירצו אין זו אגדה ...

natyh

New member
הגהה שורה תחתונה ....

אני ואתה בבאנסקו נשנה את העולם ...
צריך אני ואתה נשנה את העולם ... לבאנסקו יבואו כבר כולם
אכלו כבר קודם צפרדעים לפני לא משנה ... ,אני ואתה
נאכל ממליגה בפויאנה ברשוב... , אכלו את זה קודם לפני מילאנזה באוסטריה ...
אני ואתה נשנה את העולם או שלא וניסע לקלאב חחח...

למעלה