החריך של אחלה

אורז

New member
החריך של אחלה

עוד סרט קטן וחכם שלא ישנה את פני עולם הפרסום, אבל גם לא מבייש את המשרד האחראי (ראובני אם התעניינתם). התסריט בסדר וגם הביצוע מעלה חיוך. העניין הוא רק במסר של הסרט. אם אחלה רצו רק להגיד "יש לנו חומוס חריף", אז בסדר. אבל פרסום יכול להעביר יותר מזה, נניח לדבר על האנשים שאוהבים חריף, על הצורך הקיים בגיוון החומוס שאוכלים יום יום וכו'. מה נשאר? כלב שתמיד כובש את ההצגה וסרט שלפחות לא עלה הרבה. גם זה משהו במציאות הכלכלית של ימינו.

yos3221

New member
אני אגיד לך מה חריף...

אורז - מה יהיה איתך??? ההינו כבר בסרט הזה - הפרסומת ל"שלושת האופים"...רק ששם הבחור התנשף כי היה לו חם בפה.... סרטון לא מקורי - אבל זה ראובני... אגב נכון כלבים וילדים בד"כ מוכרים - וזה כנראה גם מה שהם חשבו - אבל ממש לא הפעם - לא מוכר ולא בטעם

דף הבית

New member
אני אגיד לך מה לא חריף.

השכל שלך. מה הקשר בין שני הסרטים? חוץ מזה ששניהם למזון ובשניהם יש אקט של התנשפויות? סרט הבורקס היה מבריק בעיניי, והסרט הזה כמו שכבר כתבו פשוט חמוד. לקחו אפס כסף, אספו איזה כלב והוציאו משהו חמוד. אין קשר בין הסרטים. ואגב, אין קשר ביני לראובני פרידן - אני ממש אנטי העתקות, אבל פה קצת נסחפת ידידי. טוב, אולי גם אני נסחפתי עם התגובה. קורה.

yos3221

New member
לא נסחפת - סתם לא הבנת..

וקורה שלא מבינים אנחנו דיברנו על נושא ההתנשפויות כמקורי - או לא לקרוא רק את התגובה שלי - זה לא ממש חכם מצידך - אבל ניחא.... וכן - הפריים העיקרי בסרטון של ראובני די מועתק, מה לעשות אז כנראה שאתה כן עובד שם בסופו של דבר

למעלה