החרדים לא עובדים??

מה לעשות גם הם חיים פה לא?

החרדים לא משלמים מיסים? משלמים ועוד איך. ובכסף שאני משלם מיסים ואני מאמין שיותר ממך המדינה משתמשת לצרכים שלא מענינים אותי אז אני מתלונן ובוכה כל היום? החרדים לוקחים את מה שמגיע להם כתושבים אזרחים בארץ כמוני וכמוך בלי קשר לתרומה שהם תורמים או לא למדינה ואגב רוב מצביעי ש"ס הם יוצאי צבא ועובדים יותר קשה ממך. אם כבר פרזיטים אז יש הרבה אחרים שאני לא אזכיר את שמם.

mikiman

New member
רק אל תשקרו! תנאי בסיסי לתקשורת.

החרדים מהוים כ-550 אלף נפש (8.5% מהאוכלוסיה) מהם 75% קטינים (ממוצע 6 למשפחה) שאינם עובדים (אני מקווה לטובתם...) נשארו 135 אלף בוגרים, מחציתם גברים שרובם אינם עובדים ומהווים כ-13 אלף עובדים. רק 35% מהנשים עובדות (עד הלידה הראשונה ובתקופות הקצרות כאשר אינן בהריון, וזה קורה 7-9 פעמים בחייהן) ז"א בממוצע עובדות כ-20 אלף נשים עובדות. סה"כ 33 אלף עובדים חרדים שמשלמים בממוצע כ-800 אלף ש"ח בשנה מיסים, לעומת 45 מיליארד שמשלמים כל שאר מגזרי המשק! אגב, אם ניקח פלח של 8.5% מהאוכלוסיה הרגילה נמצא שהם משלמים 5.5 מיליון ש"ח מיסים שזה פי 7 ממיסי החרדים!!! עכשיו תוסיפו לזה 4 מיליארד ש"ח בשנה שהולכים למימון הדת בישראל דרך תקציב המדינה, ותוסיפו כספים שזורמים מהרשויות המקומיות והנחות למיניהן ותבינו עד כמה אנחנו מטומטמים!! השאלה אם אתם רוצים שזה יימשך או שאולי הגיע הזמן להפסיק את החליבה הזו? מיקי

../images/Emo26.gif אכן מסמך אנושי מזעזע

מר מן האם יש בידך נתונים מדוייקים לגבי תקציב החרדים לשנת 2002 ? (בדומה לקובץ שצירפת)

lsd אני בהחלט מממן אותך

אני משלם מיסים שהולכים לענפים שונים ומשונים שבשבילי הם בדיוק כמו האבן שהזכרת. אז מה? אני אצעק לבטל את התקציב הזה בגלל שאותי זה לא מעניין? אין מה לעשות.. כולנו משלמים אחד על השני. אני חרדי עצמאי שמשלם מיסים הרבה יותר ממך כמוני יש עוד הרבה ואני והם מסכימים שהכסף ילך למוסדות דת. שלא כמוך אני גם מבין שכספי הולך למקומות אחרים

LSD-J

New member
יש גם פלסטינים ציוניים...../images/Emo4.gif

אבל כולנו יודעים כמה... אז הנה בא החרדי שכן משלם מיסים. באמת איך העזתי לטעון שהחרדים לא עובדים ולא משלמים מיסים? אני מצטער, ממש טעיתי... מה אתה מנסה לומר לי בזה שאתה מנפנף לי עם המיסים שלך? שחרדים כן משלמים מיסים? על מי אתה מנסה לעבוד בדיוק? איך הם ישלמו מיסים אם כמעט כולם לא עובדים? הרי אתה ואני יודעים שאתה ושכמותך הם מיעוט שבמיעוט בחברה החרדית הבטלנית. כל עוד זה המצב, שלא תעיז לבוא ולומר לי ש"כולנו משלמים אחד על השני", אוקיי? כשכולנו נשלם אחד על השני, נפרק את מפלגת שינוי. סתם סיפורון מעניין על אותם חרדים צדיקים שכן עובדים : ישראל סגל סיפר פעם על מקרה בו הוא נכנס לחנות ספרים במאה שערים, קנה ספר וביקש קבלה. ענה לו המוכר : "באגף ההוא יש ספרי קבלה". כשהסביר לו ישראל סגל מהי קבלה ולמה הוא מתכוון ענה לו המוכר : "מצטער, אצלנו אין דבר כזה".

גיבוב של המצאות מגוכחות

לימוד זה לא עבודה - ואם כן אני דורש הרבה מאד כסף על כל לימודי באוניברסיטה. הכסף לישיבות החרדים לא בא מתורמים כי אם מקופת המדינה ומכספי המיסים.

שיהיה לך בתאבון

כנראה שסיפורים (שקרים) כאלה מאכילים אותך לארוחת בוקר. אם שמעת על ישיבות/כוללים שנסגרו, דע לך שהסיבה לכך היא הפסקת תרומות. אתה באמת ובתמים חושב שהישיבות מסתפקות מהתקציב הזעום שהמדינה נותנם להם?!

פלסטיק

New member
שוב פעם

תענו לי רק פעם אחת למה שהישיבות לא יקבלו תקצוב זהה למכללות והאוניברסיטאות? למה שהאברכים ובחורי הישיבה לא יקבלו תקצוב זהה לזה של הסטודנטים? ועוד יש לכם חוצפה לטעון לקיפוח

פלסטיק

New member
לא עובדים עבודה מדווחת

אסור להם לעבוד כי אחרת יגייסו אותם לכן כל חרדי שלא מגוייס בגלל "תורתו אומנותו" אסור לו לעבוד אם הם עובדים זו עבודה "שחורה" לא אוהב את העובדות? מה לעשות, גם אני לא...

למעלה