החק החדש והמפחיד!

idandi

New member
אם זה היה שני וחמישי זה היה טוב ../images/Emo13.gif

הבעיה שזה יותר חחחח

N I R VA N A

New member
אז

אולי במקום להטיח אשמות על כך שהרמה של האנשים פה רדודה - תפעיל את המוח, את האינטליגנציה הגבוהה שלך ואת ההיגיון ותחשוב בעצמך?? אתה לא חושב שאם חוק כזה היה עובר בכנסת, כל המדינה הייתה מדברת על זה?? לא נראה לך שאם כזה דבר היה קורה זה בטח ובטח היה מגיע גם אליך? לא נראה לך שהיו אומרים את זה בכל מקום אפשרי? (חברים, משפחה, עיתונים, טלוויזיה, בית ספר, רחוב וכ''ו...) אתה לא חושב שזאת שאלה שמעניינת את כולם? אתה לא חושב ששאלו את השאלה כבר אלפי פעמים בשבוע האחרון בפורום הזה?? לא עולה בדעתך על לעשות חיפוש קצרצר?? במקום לזלזל בפורום ולהאשים אנשים על כך שהם כביכול רדודים ושטחיים תפעיל את המוח...

N I R VA N A

New member
ואם

עד עכשיו לא הבנת - אז לא. החוק לא עבר ולא עומד לעבור בזמן הקרוב - אם הוא כן יעבור אתה כבר תשמע על כך בכל מקום אפשרי...

תקראו!

תהיו ענינים יא מאניקים! עדיין לא עניתם לי ברצינות מתי בדיוק החוק יחול??? אני המום מהרמה הרדודה של הפורום, הייתי בטוח שכל הנושאים פה הם עניינים ונוגעים ישירות לשאלות ששואלים, אז תהיו רצינים ותענו לי בבקשה על השאלה! תודה, ומצטער אם בגלל שהתעצבנתי עליכם כתבתי תגובה חריפה מדי. ערן. נ.ב. בהצלחה למי שצריך בטסט!

idandi

New member
חחחחחח החוק לא ייצא ואכן שירשור

פנאן :) דיי כבר עם שאלות הקידבק האלה שהחוק ייצא אתם תדעו יהיה רשום בעיתון וזה יהיה מפורסם בכל העולם אוקי??!?!?!?!?

lmstriX

New member
עלו דיונים לכנסת להעריך את המלווה

כרגע לא ידוע על חוק שיעבור בקרוב.

idandi

New member
המורה שלך מגדת עתידות או משו

בסגנון? - ישלך מורה מפגר שסתם אומר דברים ואני שונא את המורים האלה שסתם מפריחים דברים ואומרים - אל תדאג זה יחול על ילידי 88 רק\ 87 רק וכו! דייי!!! תבינו גם הממשלה לא יודעת אם החוק ייצא מתי הוא ייצא ועל מי הוא יחול! היה פה יותר מ-50 שירשורים כל הנושא הזה. אוקי סבבה אתם מתעניינים אבל תבינו שאפילו הכנסת לא יודעת מה יהיה עם החוק. כל מה שאומרים זה סתם השארות. אני מקווה שהחוק לא ייצא בקרוב (ב-3-4 חודשים הקרובים) כי היומולדת והטסט שלי יהיה בחודש ינואר בתחחילת ינואר. אבל אם החוק ייצא עד אז אז חפיף מה זה אומר שאני לא יוציא רשיון בגלל זה?!@ אז זהו שלא בגלל זה זה לא משו מעניין אותי אני יודע על זה בכללי על החוק וממה אמרתי למעלה גם המורי נהיגה לא יודעים כלום! בתודה, עידן.

lmstriX

New member
אם ייצא החוק הוא יחול על כל הילידים

מ-56 עד 2003 אז שלא יזיין ת'שכל!

אפשר גם להגיד את זה בצורה יותר

יפה! אתם לא חייבים ישר לתקוף אם זה מעצבן אותכם השרשור הזה תתעלמו! אל תגיבו! תחליקו! אבל אל תענו לי ככה!!!

driver2b

New member
לכל החברים...

נכון שזה קצת מעצבן שהשאלה הזו עולה כל יום, ועדיין - נסו להיות סובלניים גם לאלו שלא עיינו בטאגליינס ולא עשו חיפוש. להטעות אותם זו בטח לא השיטה. גמר חתימה טובה!

m G m

New member
יופי!!!! אני רואה שהוספת את זה

למעלה.......אני מקווה שזה יחסוך את השאלות האלה בעתיד

driver2b

New member
נחיה ונראה...

משום מה נדמה לי שזה לא יחסוך, ואני עדיין מבקש להיות סובלני לשואלים, ובטח שלא להטעות אותם.

למעלה