החק החדש והמפחיד!

החק החדש והמפחיד!

מישהוא יודע האם ומתי יחול החק החדש <של ההחמרה בנוגע לתקופת חונך וכו´>? ואם כן, מה בדיוק הוא אומר? תודה.

ChilD SouL

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה היה טוב

idandi

New member
זהו מיום ראשון אחרי השביתה

חצי שנה מלווה! תעבירו הלאה לכל השואלים ותפסיקו לשאול תשאלות האלה

m G m

New member
אתה רציני../images/Emo35.gif

לא מתבדחים על נושאים כאלה.... אז
תגיד לי שאתה עובד עליי ואל תחזור על כך שנית

liran610

New member
איזה מזל

איזה מזל שעברתי טסט שבוע שעבר חחחחח מלווה חודשיים
))))))))))))

ChilD SouL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה שרשור מצחיק. אה, לירן610

SCRAMBLER

New member
חחח יודעים מה המורה עשה לי?

התקשר וצעק עלי שעשיתי שטויות, בלימות, נסעתי מהר. הוא אמר לי יש לו חשבון איתי, שנהגתי ממש גרוע. אחרי רבע שעה הוא התקשר ואמר לי שעברתי, ושהוא סתם עבד עלי, כמובן שרציתי לדפוק לו מכות על מה שעשה אבל הייתי כל כך שמח - אתם יודעים טסט ראשון...

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

אני לא האמנתי למורה שלי וחצי שעה החזקתי אותו ב-
והטפתי לו שלא יפה ככה לצחוק על אנשים ושאני לא אוהבת שמשקרים לי וכו' - גם אצלי זה היה טסט 1 אז אפשר להבין באיזה הלם הייתי.

תקראו!

תהיו ענינים יא מאניקים! עדיין לא עניתם לי ברצינות מתי בדיוק החוק יחול??? אני המום מהרמה הרדודה של הפורום, הייתי בטוח שכל הנושאים פה הם עניינים ונוגעים ישירות לשאלות ששואלים, אז תהיו רצינים ותענו לי בבקשה על השאלה! תודה, ומצטער אם בגלל שהתעצבנתי עליכם כתבתי תגובה חריפה מדי. ערן. נ.ב. בהצלחה למי שצריך בטסט!

be_roo

New member
להיות ענייני, בין היתר, זה לטרוח

לחפש את התשובה לשאלה שמן הסתם עלתה בעבר בפורום ע"י אחרים שקיבלו תשובה, ולא להתעצל ולבקש שיאכילו אותך בכפית ויענו בפעם המי יודע כמה על אותה שאלה שנשאלת פעמיים ביום ע"י אנשים שחושבים שחייבים להם משהו.

אתה לא חייב לקרוא וכמובן שלא לענות

ולהגיב. באמת "עצלן" הבחור שלא טרח לחפש אם שאלו כבר תשאלה הזאת.

idandi

New member
אנחנו נענה לך רציני ברגע שאתה תחפש

בהיסטורי של הפורום את המילה "מלווה" "חונך" אפילו "חצי שנה" ואני בטוח שאתה תמצא תתשובות השאלה הזאת נשאלה למעלה מ-50 פעמים ובגלל זה אנחנו מיסטאלבתים אתה מסכים איתי שיבואו ביום 20 איש לפורום לדוגמא וישאלו את אותה שאלה זה ימאס מתישהו?

תקראו!

תהיו ענינים יא מאניקים! עדיין לא עניתם לי ברצינות מתי בדיוק החוק יחול??? אני המום מהרמה הרדודה של הפורום, הייתי בטוח שכל הנושאים פה הם עניינים ונוגעים ישירות לשאלות ששואלים, אז תהיו רצינים ותענו לי בבקשה על השאלה! תודה, ומצטער אם בגלל שהתעצבנתי עליכם כתבתי תגובה חריפה מדי. ערן. נ.ב. בהצלחה למי שצריך בטסט!

mc bige

New member
אנחנו רציניים מהיום שנגמרת השביתה

שזה אומר היום בבוקר נכנס החוק ה"מפחיד" של החצי שנה מה לא ידעת שיו איזה לא רציני אתה איזה רדוד אתה בן אדם

ChilD SouL

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מהיום אני מתחילה לספור כמה פעמים בחודש ישאלו את השאלה הזו. כל שני וחמישי מישהו קופץ לפורום לברר על החוק

למעלה