החצלול של הלילה....

makron2

New member
החצלול של הלילה....

לקראת הבוקר התעוררתי מחלום והייתי נחוש לחצלול(שוב)עשיתי קצת מיילד וקצת ויילד לאחר מכן - חלמתי חלום שבו אני הוא במרכז שלום םה באילת החלק התחתון למטה ואני הולך עם סכין ביד(מוזר)הלכתי ליד חנות ובעל אחת החנוייות ראה אותי ונרתע,אמרתי לו שזה בצחוק - בכל מקרה באתי לעלות לקומה למעלה ומישהו קטת מבוגר ניסה לחסום אותי,התעלמתי והמשכתי.

הגעתי לחלק העלין של המדרגות לקומה השנייה והוא קרא לי,הסתובבתי והייתה ביד חבילה של סכינים בכל מיני גדלים והוא איים עליי ממרחק איתם - זרקתי עליו את הסכין שלי והוא נסוג ואני המשכתי.

אני עומד בחצר ומסתכל החוצה ומשהו מגיש לי מוזר אז אמרתי נעשה בדיקת נשימה,עשיתי אחת והיא נכשלה עשיתי שנייה והיא הצליחה חלקית אבל ידעתי שמדובר בחלום,אמרתי לעצמי ליתר בטיחות אני ירד למטה ויתחיל תעופה מלמטה - הגעתי לרחבה למטה והיו שם כמה אנשים שאני מכיר מדברים/מתווכחים עם מוכר עברתי שם ואמרתי להם תראו איך אני עף - קפצתי לגובה ונכשלתי לגמריי בפעם הראשונה לא היה כלום,פעם שנייה כמעט כלום,פעם שלישית המראה מתונה,אחת הדמויות התלהבה ורציתי ללמד אותה אבל אמרתי לעצמי שהוא סתם דמות חלום ולמה ללמד אותה,המשכתי לעוף גבוהה יותר.

אני ממשיך לעוף ואז אמרתי בגובה אין הרבה אני יעוף נמוך יותר,ירדתי ליד גינה קטנה ועשיתי קצת מדיטצייה אום כדיי לבדוק מה האפקט ואם אני יצליח לשלוט בתעופה כמו בחצלול הקודם שלי,עשיתי קצת אוםם מספר פעמים והסתחררתי קלות,כיוונתי את כף היד שלי על הדשא ועשיתי עוד פעם אוםםםםם וכול הדתש התחיל לרטוט והוא זז במעיין מערבולות קטנות בקצב הווברציות של האום,היה נחמד.

המשכתי הלאה והסתכלתי לכייון הטיילת האור בשקיעה חלקית ופתאום אני רואה טיל ענק בצבע אדום לבן נוחת במרחק,כוונתי עליו את היד ועשיתי אוםםםם והוא השתנה,התכווץ והחל לעוף לכיוון שלי,הוא חלף על ידי ואני רואה אותו משנה צבן ללבן ומתכווץ עוד קצת בזמן שחלף בערך 200מ מימיני.

לאחר מכן החלטתי לעוף ליד השכונות שיש לנו למעלה באזור השחמון,שזה אזורי כלליים מאחר והכול נראה שונה מהמציאות - עפתי מעט ואני נוחת בשכונה ורואה איזה שתיי שכנות מדברות בניהם,נראה לי על נקיונות וכדומה(קצת שחכתי)בכל מקרה ניגשתי לאחת הדמויות ואמרתי לה שאת אישה שמנה ומגעילה והלכתי לכיוון הנגדי תפסתי משהו כמו פרי רקוב וזרקתי על החלון שלה,החלון לא התנפץ אלה הפרי רק לכלך את החלון - המשכתי קצת וראיתי מעיין אזור חנייה ליד וילה שבתוכה מעיין חומר הדומה מבחינ מראה ללבה,עמדתי על חומה כ 3מ מעל ועשיתי סלטה לאחור את תוך החומר הזה - נחתתי והמרקם שלו היה עיסתי משהו,זחלתי ממנו החוצה וחשבתי שככה בטח נראה קצת הגהנום והלכתי משם כדיי שההשפה תהיה מעטה ככל הניתן על החצלול שלי.

המשכתי הלאה ואמרתי לעצמי שהסביבה הזו די משעממת ואני ישנה אותה ע"י קצת סיבובים,אני עומד ומתחיל להסתובב במקום מספר פעמים במהירות נמוכה,השינויים מעטים ,רק כמות הבניינים השתנתה והסידור שלהם - אני מסתובב מהר יותר ועוצם עניים,כמעט התעוררתי ואז חזרתי למעיין חדר שהיו בו כמה טלויזיות והם הקרינו כמה סרטונים,באחת מהם היה סרטון של גוגל ארת בחושך שרואים רק תאורה באזור העולם אז ניסיתי להכנס לשם דרך המסך ונכשלתי,אני רואה עוד מסך עם הר ראשמור בארה"ב וראש שלי מופיע במקום אחד מהראשים של הנשיאים שם(כנראה אפקט אובמה
בכל מקרה עברתי בקושי מסויים דרך המסך והגעתי למעיין פארק,עפתי שם קצת והנוף היה נראה קצת כמו גרפיקה תלת מימדית ומשם הכל החל להשתנות למקומות שונים ומשם אני רק זוכר שהייתה הפצצה של מידע ויזואלי ששוב אני התקשתי לזכור אותו. - החצלול הזה היה ארוך ותארתי אותו על קצה המזלג בעיקר בגלל הזכרון הלקוי שלי.

חלום רגיל אחריי,ישבתי בכיתת לימוד של בישול ושף צרפתי הביא לנו מלא מאכלי שוקולד שונים אחד אחרי השני - היה נחמד אבל בסוף הייתה לי הרעלת שוקולד

gover1

New member

לא היה לי כח לקרוא את הכל אבל בקשר לחלק הזה
"אוםםםםם וכול הדתש התחיל לרטוט והוא זז במעיין מערבולות קטנות בקצב הווברציות של האום,היה נחמד".-אני יכול להשבע לך שהיה לי דז'וו ענק,אני בטוח שעשיתה את זה פעם ורשמתה על זה
בכל מקרה יפה

makron2

New member
תודה...

בחצלול הקודם שלי עשיתי אום אבל ההשפעה הייתה פנימית יותר

פעם עשיתי גם עם השפעה חיצונית - שראיתי בודהה יוצאת לי מהראש.

השינוי בסביבה החיצונית קרה בעיקר בגלל שהסתרתי את הסביבה עם היד וכיוונתי את הרצון.

כמו לשלוף משהו מהכיס או להסתובב ולמצוא מה/מי שרוצים.

והכי חשוב שהיה כיף.

למעלה