החפתי כינוי!!!!!!!!!

BeYoNcE1

New member
החפתי כינוי!!!!!!!!!

הייתי פעם U p מקווה שאתם זוכרים אותי........

תתחדשי על הכינויייייייייייייייייייי

חחחחחח עוד מעט כולם פה עולים עליך בגלל הכינוי הזה חחחחחח

מה?!?!?!? למה דווקא ביונסה? ../images/Emo5.gif

היא מדהימה את עצמה ואת אבא שלה...
בעעעעעעעעעעעעעעעע

J To The Lo

New member
נעמה צודקת...

But still....Fuck off סתם,מה שבראש שלך...אני חושבת שביונסה בסדר אבל עדיין היא לא מרי ג'יי בלייג' ואך פעם לא תהיה אוף..ולמה אני מדברת על היפ הופ? ילדה עם פיצול אישיות תחדשי על הכינוי..מה שבראש שלך...

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

פורום רוזוול בתפוז נפתח! מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", סידרת המד"ב של הWB - מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

ראיתם ת'ראש 1 של השבוע???????

יש בו פוסטר של ווסטלייף וכתבה על קיאן וג'ודי *כפרה עליהםםםםםםםםםםםםםםם יפים שלייייייי מושלמיםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG חובה לראותתתתתתתתתתת *עזבו, זה לא הנושא, אבל הייתי חייבת להתלהב קצת מקיאן ג'ודי והפוסטרררררררר *ייאיייייייייייייייייייייייייייייייי* ויש כמה דברים קטנים כאלה על ג'ן, וגם משו על ג'ן ובן ויש ת'פינה הזאת ששמים 2 כוכבים ונותנים נקודות *לוק, שוס, אני יודעת מה* ושבוע הבא זה ג'ניפר מול ביונסה... זה הולך להיות מעניין....

למעלה