החפרפרת...

PsiChO

New member
החפרפרת...

בעוד מספר שעות נגלה את התשובה לשאלה שריתקה את כל המדינה (כן בטח...): מיהי החפרפרת? אני אמנם לא ראיתי תוכנית אחת של התוכנית המשעממת הזאת, אבל אני בטוח שאני יודע מי החפרפרת. התשובה המתבקשת לעין היא סיגי. אבל תחשבו על זה, אתם חושבים שהם היו משקיעים כל כך הרבה במשהו שהוא כל כך ברור? ולכן התשובה הפחות צפוייה ביותר היא הנכונה! מכאן שהחפרפרת הוא הזקן (קוראים לו ישראל אני חושב או שבעצם עודד לא יודע), בכל מקרה הזקן הוא החפרפרת! ועוד כמה שעות אתם תראו. ואז אתם שראיתם את כל התוכניות של החפרפרת וניסיתם לגלות מיהי, תתבאסו שתראו שבן אדם שלא ראה את התוכנית פעם אחת גילה מי זאת! נה לכם!!! פסיכי*ישראל (אני חושב שככה קוראים לו) הוא החפרפרת!!!

רוצה לדעת מי החפרפרת באמת? H-(

שאול יהלום הוא החפרפרת. הרי זה ברור כי כל פעם שהיו צריכים מישהו למשהו הוא לא היה בסביבה ונעלם. הוא גם היה זה שהפיל את הכרית והוא ברח להם בסנפלינג. הוא גם הטעה את עודד במבוך והוא הטעה את כולם במשחק עם המכוניות. הוא גם שכנע את שרון לירות בסיגי ואת דנה לקפוץ. הוא גם הטעה אותם בחישוב המספר על הספינה והוא לא הסכים לעשות קעקוע והרס את המשימה. הוא גם ניסה לשכנע אותם לא להעלות את הכבש השישה עשר. חוץ מזה הוא שמן. אני שונא את השוטרים מכיוון שהם שטינקרים.

PsiChO

New member
פשוט...

הוא יפה מדי...:) סתם... (ואני לא הומו!!!). סיגי כמובן הייתה הבחירה הברורה ביותר זה ישר שולל אותה. עודד, לא יודע דיברו עליו יותר מדי... הבן אדם היחיד שלא ממש זכה לפופולריות ולא היו ממש אנשין שדיברו עליו זה ישראל... לא הלכתי לפי מי זה כן הלכתי בשיטת האלמיניציה. סיגי הבחירה הקלה זה שולל אותה. עודד יותר מדי פופולארי, יותר מדי נקשר לצופים (קשה לי להסביר את התחושה.) מכאן שזה ישראל... את האתמ יכולתי גם לנחש כי אחרי הכל היה לי סיכוי של חמישים-חמישים, אבל במאת שלא עשיתי את זה... פסיכי*לועג לכל מי שראה את התוכנית באדיקות וחשב שזה סיגי... (כמה טיפש אתה כבר יכול להיות אם אתה חושד בה?!?!?).

Black Star

New member
אני רוצה להצדיק את עצמי

אני חשדתי בסיגוש האומללה כשאף אחד לא חשד בה. היו כמה דברים בה שעוררו את חשדי- דווקא בזמן שהיא ממש לא נראתה חשודה לאף אחד (מי זוכר את האתר ``החפרפרת היא זהבה``? זהבה יצאה בערך באמצע הסדרה). ישראל... וואו, אני כל כך לא החשבתי אותו. הוא תמיד השתתף, תמיד עזר. הוא רץ להם איזה חצי מהקילומטרים כשהם היו צריכים לרוץ ליערות הכרמל- בזמן שסיגי הטעתה את אלדד ואמרה לו שהלימוזינה כהה (היא הייתה לבנה). וואו, אני לא מאמינה שבסוף התבדיתי.

ביאנה

New member
אני לא טיפשה

אני לא טיפשה!!! וחשדתי בסיגי כל הדרך!!! אני עדיין בשוק מכל הסיפור שזה בעצם ישראל. אבל ידעתי שעודד יזכה, שהוא בחור אינטלגנטי ובלה בלה בלה ואני לא טיפשה אני לא טיפשה אני לא טיפשה אני לא טיפשה?

למעלה