החפרפרת

Black Star

New member
החפרפרת

אחחחחח, עכשו יותר מתמיד ברור שסיגי היא החפרפרת. עוד שבוע וכולכם תדעו את זה- טוב, אני יודעת שלא הרבה צופים. אבל בשבוע הבא זה הגמר- וייייששש, עודד נשאר עד הסוף. מהתחלה הרגשתי שסיגי היא החפרפרת. וכמעט מהתחלה ידעתי שעודד וישראל הם אלו שיישארו עד הסוף. שני האנשים הכי אינטיליגטים שם- אחד זקן ואחד כוסון. והיום פשוט ידעתי שדנה תעוף. זה היה שקוף. סורי שאני מנדנדת לכם, אבל אתם יודעים- אוירת גמר וכל זה. יאללה ביי ביי :) בברכת ``מי החפרפרת? סיגי, סיגי, סיגי!`` יעלי.

N0

New member
סיגי ?

כשN0 ראה את הפרק הראשון והאחרון שלו בחפרפרת הוא גם היה בטוח שזו סיגי. ואז אנשים הסבירו לו איך בעצם אנשים עפים. בניגוד להישרדות ששם כל הקבוצה צריכה לעבוד ביחד ומי שלא עובד מחליטים להעיף אותו. בחפרפרת מישהו יכול להחליט לא לעשות כלום לדפוק את הקבוצה, והדבר היחיד שיכול להעיף אותו זה אם הוא לא ינה נכון על כמה שאלות ולא ינחש מי החפרפרת. עכשיו סיגי אם היא מספיק חכמה יכולה פשוט להתחזות לחפרפרת כדי שאנשים יחליטו שהיא החפרפת ויבחרו בה כחפרפרת ואז יעופו והיא תישאר כדי לקחת את הפרס הגדול. מצד שני יכול להיות שהיא סתם מישהי מטומטמת שהמפיק בחר ועכשיו הוא תקוע איתה... N0

Black Star

New member
הו, לא...

זו טכניקה ידועה של משתתפים- לנסות לגרום לאנשים אחרים לחשוב שהם החפרפרת, כשהם בעצם לא. וסיגי דווקא *לא* עושה את זה. אני יודעת שזו היא מרמזים מאוד צדדיים, אבל היא דווקא מאוד מנסה שלא יחשדו בה. אני לא מאמינה שאני לא אראה את עודד הממי יותר עוד שבועיים! אוףףףףףף!

N0

New member
to mini

גם N0 חושב שזו בטוח סיגי 99.9% הוא היה בטוח כשהוא ראה את הפרק. אבל אז הסבירו לו את הקונספט של המשחק... וN0 נזכר שסיגי לא הסכימה לעשות משימה ואמרה שזה יהי טוב אם שאר חברי הקבוצה יתרגזו עליה לשם שינוי... מה היא כל כך מטומטמת ? בכל זאת פרוטקציה פרוטקציה אבל לא נראה לN0 שהם היו בוחרים חפרפרת כזו מטומטמת... N0

mini

New member
to No

no אם סיגי הטפשה לא החפרפרת אז מי כן. וכן כנראה שהפעם הם בחרו חפרפרת מפגרת קורה מטעיות לומדים

Black Star

New member
סיגי לא טיפשה...

ליד עודד וישראל החכמים בצורה מדהימה היא לא עושה רושם מי יודע מה, אבל היא הצליחה להסוות את עצמה טוב מאוד.

N0

New member
איך היא הצליחה

להסוות את עצמה טוב מאוד ? אם כולם בטוחים שהיא החפרפרת ?

mini

New member
מאיפה אתה יודע???

no אם אתה בטוח שסיגי לא החפרפרת אז מי כן????? עודד??? ישראל???

N0

New member
עודד

הוא נראה טוב (דבר שחשוב בטלויזיה) הוא צבע את השיער (נו באמת גם כן משימה , וזה הפרק היחיד שN0 ראה אז הוא ממש לא מבין). הוא כריזמטי וחכם. ושימי לב שהוא כמו מישהו מהי פייב ( `` או עודדי ממוש איזה חמוד``) בכל מקרה N0 עדיין לא בטוח אם זה עודד או סיגי , הפיצולי אישיות טוענים כל פעם משהו אחר ולפי המצב רוח של N0 הוא ממליץ על אחד מהשניים, אבל זה בטח עודד. N0

mini

New member
NO

NO חמוד יש לך חתיכת פיצול אישיות עמוקה ביותר. לכן בגל שהיום חושפים את ה``חפרפרת`` לא נצטרך לדון מיהי הגיע הזמן. אז סיגי? עודד?? ישראל??? מעניין....

Black Star

New member
עודד...

הוא הכי מדהים בעולם! את צוחקת? הוא כל כך יפה, וחמוד, החיוך שלו פשוט מקסים, וחוץ מהתכונות החיצוניות המלבבות כל כך הוא גם כל כךךךךךךךךך חכם ומצחיק. באמת... איזה מושלם הוא. איזה בעסה שיש לו חברה...

תודה על העידכון......:)

נפגשנו בצ`אט?... אם כן אז זו את בת ה-13?... אני מקווה שלא שחכת אותי... אני בכל אופן בפורום סטודנטים. יעל.

Black Star

New member
את מדברת אליי?

אם כן- אז לא, זו לא אני. אני לא נכנסת לצ`אטים.

מי החפרפרת? בטח לא יוסי...

שאול יהלום הוא החפרפרת. הרי זה ברור כי כל פעם שהיו צריכים איזה מישהו שיעשה משהו הוא לא היה שם, וגם הוא ברח להם בסנפלינג לכמה שעות. גם נראה לי שהוא הפיל את הכרית והוא שכנע את דנה לקפוץ ואת שרון לירות בסיגי. הוא גם הטעה את דורון במבוך והטעה את כולם במשחק עם המכוניות. הוא גם ניסה לשכנע אותם לא להעלות את הכבש השישה עשר. חוץ מזה הוא שמן. אני שונא את השוטרים מכיוון שהם שטינקרים.

למעלה