החפרפרת פרק II

שקרן,,,,,,,,,,,

דנה היא סלבריטאית, לא כמו סיגי ורותי אבל עדיין. אם אתה באמת מכיר אותה אוליי תסדר שהיא תגיע לפורום, ואז נהיה כמו הפורומים הפקצים ונשרשר שאלות מופשות, כמו העם זהבה נוחרת, מה דעתך על הקעקוע שלך העם שמרת על קשר עם מישהו משם...... אבל אני די בספק שאתה מכיר אותה.

Boran

New member
הלו, דבר יפה

למה סתם להאשים אנשים? אתה מכיר אותו? דיברת איתו פעם? למה סתם להטיח האשמות? להזכירך, החפרפרת היא תכנית שהמשתתפים בה הם סתם אנשים, לא סלבריטאים וזה. לכן זה לא כזה מופרך שהוא אומר אמת. ואיזו סיבה יש לו לשקר? אם הוא היה אומר על ישראל, סיגי, עודד... אבל דנה? אז למה שהוא ישקר? למה סתם להאשים? התנצלות בפניו בבקשה.

החפרפרת פרק II

מישהו ראה אתמול? היה פרק גדול, צריך לראות את הסדרה פעמיים, פעם אחת רגילה ופעם שנייה שיודעים מי החפרפרת, זו הסדרה הישראלית המצחיקה ביותר שקמה, אני כבר מחכה לפרק הבאה כשדנה חושבת שהיא ג'י.איי,ג'ין ומגלחת את השיער. את מי אתם הכי אוהבים, אני אוהב את סיגי ושרון

walking

New member
אישית

המשימה הכי יפה בחפרפרת היתה עם כדורי הצבע כששרון חטפה את המעטפה הראשונה וואי איזה מגניב זה היה.

Boran

New member
חח

אצלי זה לא ממש ככה- ראיתי את הסידרה בפעם הראשונה ונדלקתי על זה, ואז ראיתי עוד איזה 6 עונות של החפרפרת מהעולם... אז עכשיו אפשר להגיד שאני כבר "מבין" בעניינים של החפרפרת, לכן יותר כיף לראות את זה עכשיו
ואני חייב לציין שמבין כל העונות שראיתי (3 אמריקאיות, מתוכן אחת צולמה באיטליה ואחת צולמה בהוואי, ושלוש אוסטרליות) הפרק האחרון של החפרפרת הישראלית, וחשיפת החפרפרת בעמודי שלמה- הכי יפה מכל העונות שראיתי. בקשר לפרק: חח אני זוכר שכשראיתי את הסידרה בפעם הראשונה, בין הפרק הראשון לשני היו איזה שלושה שבועות או משו, אז הייתי בטוח שרותי החפרפרת
רותי כלה, אהבתי אותה חוץ מהקטע של "את מתווכחת איתי ש-80 פחות 74 זה 4? אז חבל לך על הזמן!" קרע אותי!!
המשימה עם החטוף והנתונים המספריים גם היא לא מקורית, וגם לא זו של המבוך ושל שלושת המומחים. אבל משימת החטוף, כמו גם חשיפת החפרפרת- בהפקה הישראלית הכי יפה שראיתי, עם הרכבל, הנקרות היפהפיות והכל. המבוך... זה המבוך מה לעשות, משימה שראיתי כבר באיזה 4 עונות. האלופים היה נחמד. חח אהבתי איך אלדד בהתחלה קטל את אלופת הארץ בבאולינג

LOVEtheMcMAHONS

New member
מסכים עם ירון

אולי מבחינת משחקים והפקה לא מדובר בגיסרא הכי טובה שיש לעומת גרסאות מקבילות, אבל הסיום היה מאוד דרמטי ועשוי היטב. אני הייתי בטוח מההתחלה שעודד הוא החפרפרת. הממזר...

למעלה