החפרני&#1

or la hotra

New member
החפרני&#1

חחחחחחחח כן אנשים חח אני יודעת שחפרתי אבל פשוט היה טיפה מצעמם וקראתי .. והייתי חייבת לענות בכל פעם שקראתי, מקווה ה לא מכעיסה אתכם חיחי בכל מקרה שבוע מעלףףףףףףףףףףף ומי שרוצה שאני יחפור לו או לה עוד (במוסן הטוב של המילה חחח).. כנסו למסנג'ר לאיסי ביסקסולאים מתוקים שלי חחח....... [email protected] ואיסי 308003005

or la hotra

New member
אוי'שש

במובן* גם כן מסטולה טבעייי חיחיחי כואב לי הטיטיח מעצמי כבר חחחחח

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif וואי מאמילה

מקריאה של כמה הודעות שלך... את צריכה להכיר את המשפחה הזאתי: . נקודה , פסיק ! סימן קריאה ? סימן שאלה ומרווחים נורמלים כפרה.. ראסמי שאני לא מבינה כלום מההודעות שלך

or la hotra

New member
הורסת אני מכירה........

עם תשימי לב יקירתי,רשמתי הכל בלילה מאוחר ורשמתי הכל במהירות כזווווווווווווווווווו ובעייפות שלא היהי איכפת לי פיסוק או לא פיסוק.. חח מסטולהה וטבעי אה?... חחחחחחח ובכל מקרה תודה חחחחחחחח

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif וגם את צריכה

להפסיק לכתוב ככככככככככהההההההההההההההההה זה ממש מעצבן ולא קריא. לא משנה באיזה שעה את כותבת. דיברתי בכלליות, הסתכלתי על כמה הודעות שלך. אתתתתת פשוטטטטט מדברתתת בבבבבצורה כזאתתת וזה כ"כ מעצבן שאין לך מושג. וזה לא בנימה רעה.. פשוט באמת, זה בכלל לא קריא ומביא קריזה

or la hotra

New member
ממ שמעיי ..

N חח מעליב שזה התגובה שלך שלא.. חיחי )-:... לא משנה, בכל מקרה ,מה לעשות ככה אני רושמת ואגב אם אני רושמת כככהההההההההההההההה זה אומר שאני שמחה...... לכן .... חחחח

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif היי, בובה,

אל תביני אותי לא נכון! בכייף תהיי שמחה, ואני בכלל בכלל לא נגדך! אני רק אומרת .. תכתבי בצורה יותר מובנת. עם פחות רווחים גדולים בין המילים. וקצת סימני פיסוק תנסי
חחחחח שיהיה לכולם ליל"ט
מחר יש לי יום ארוך שוב עם הכלב המסכן
שיחלים כבר! אוף הוא כ"כ חולה וחלש

or la hotra

New member
מואה זה או קי בייבי..

זה פסיידר בייבי חחח אני מבינה........ והחלמה מהירה לכלב המתוקק..... יום נפלא ומעלף (-:

M KO

New member
../images/Emo15.gif ואני חשבתי שבנים הם רדודים

M _ KO

פשוש69

New member
היי אור

מדהימה אחת אני כותב לך אחרי ששקראתי את כל מה שכתבת שימי קצוץ על כולם ואם את רוצה לשים זין את יכולה להשתמש בשלי דיברנו כבר ואנחנו מכירים אם תרצי להיזכר כנסי אלי במסרים

or la hotra

New member
אמממ היו'שש

חח טנק'סס אני אנסה לזהות מי אתהההה מואההההההההההההה הורססססססס (-:

למעלה