החפץ הראשון שלי! ....
פ פריק מחשבים New member 23/1/04 #2 איך עשית את זה אתה יכול לישלוח לי את התוכנה שעשיתה איתה את החפץ? הדואר אלקטרוני שלי זה [email protected]
איך עשית את זה אתה יכול לישלוח לי את התוכנה שעשיתה איתה את החפץ? הדואר אלקטרוני שלי זה [email protected]
ה היחידה דורי121 New member 23/1/04 #5 כן גם לי שאךתי את שמוליק15 על התוכנה ליצירת סקינים אבל הוא לא ענה נו תענו חפצים פלייייז
ה היחידה דורי121 New member 23/1/04 #7 זה ממש לא יפה מה שרשמת מה איכס אפילו עם זאת דעתך האישית זה לא יפה זה מאוד פוגע!תחשבי לפני שאת רושמת משהו צריך להעריך עם לא אהבת על תגיבי!
זה ממש לא יפה מה שרשמת מה איכס אפילו עם זאת דעתך האישית זה לא יפה זה מאוד פוגע!תחשבי לפני שאת רושמת משהו צריך להעריך עם לא אהבת על תגיבי!
S shmulik15 New member 24/1/04 #18 JoannaTaylor ../images/Emo26.gif צורת ההתבטאות הזאת אינה מקובלת בפורום. אנא קראי את תקנון הפורום + תקנון הגלישה בתפוז. להבא השתדלי במתן ביקורת בונה, ולא סתם לזרוק מילים באוויר.
JoannaTaylor ../images/Emo26.gif צורת ההתבטאות הזאת אינה מקובלת בפורום. אנא קראי את תקנון הפורום + תקנון הגלישה בתפוז. להבא השתדלי במתן ביקורת בונה, ולא סתם לזרוק מילים באוויר.
נ ננסי דופלה New member 23/1/04 #9 היי...אהבתי...ממש יפה!!!!../images/Emo153.gif זה נראה כמו משהו שמיימי כזה...חייזרי...חח... יפההה!!!
S simsforme New member 24/1/04 #19 כל מי שאמר שזה מכוער וזה שיכנס כמה דברים... א)זה חפץ ראשוןן!אף פעם זה לא אמור לצאת מושלם! ב)נראה אותך עושה בכלל חפץ אם תבין משהו כי זה ממש קשה!
כל מי שאמר שזה מכוער וזה שיכנס כמה דברים... א)זה חפץ ראשוןן!אף פעם זה לא אמור לצאת מושלם! ב)נראה אותך עושה בכלל חפץ אם תבין משהו כי זה ממש קשה!