החסרון שבשרשור

דרור4

New member
החסרון שבשרשור

יקר, אנא אל תהרוג אותי. אבל רציתי לציין חסרון אחד של שרשורי הענק שלך: הודעות ישנות, שאין להם קשר להווה,ואפאחד כבר לא מסתכל בהם, חוזרות לעמוד הראשון ביחד עם שאר הנושא- בעוד שהודעות עדכניות נעלמות לעמוד השני. ובעדכניות אני מתכוון- שבלילה אני רואה הודעה שלי מהערב בעמוד השני.. בסליחה ומחילה, דרור

TenDeR BoY

New member
וגם

בשרשור רוב הפעמים ההודעות לא ממש קשורות זה לזה, ואין כח לבדוק את *כל* השירשור בשביל לחפש מידע בנושא מסויים, לא עדיף לשרשר רק דברים שהם באותו נושא?

פגז compot

New member
משרשר

מצטרף לאנטי... וגם, קח בחשבון שיש גם את פשוטי העם עם חיבור מודם רגיל... ומעצבן שהעמוד הראשון מכיל 400 הודעות ולוקח שעתיים לטעון אותו

דרור4

New member
מעלה ומקפיץ ומוסיף

אגב, גם לי מודם רגיל וישן וזה ממש מטריד לחכות ולחכות... ואני מחכה לתגובה מ

La Bamba

New member
דעתי בעניין

15 הודעות בכל דף זה מעט מדי (וגם 20 בזמנו לא היה כ"כ הרבה). שרשור של הודעות בעלות נושא משותף, כך שאדם שקורא הודעה מסויימת סביר שיגלה עניין בהודעה אחרת תחת אותו שירשור הוא דרך מצויינת להתגבר על הבעיה של 15 הודעות לעמוד. שרשור בו ההודעות מופיעות בלי קשר אחת לשנייה יוצרות מצב בו ייתכן שהודעה בנושא שכבר אינו רלבנטי תגזול את המקום היקר של העמוד הראשי. שרשור של הציורים של סבטה או של הודעות בקשר לפסגות הם בדיוק מסוג השרשורים שעושים טוב עם הפורום (נושא משותף, ובמקום הודעות נעלמות והודעות שתופסות את כל העמוד הראשון, אפשר למצוא בקלות את ההודעות בנושא).

eitan007

New member
לדעתי, אתה באמת צודק בקטע הזה.

השרושירם המפלצתיים הם באמת לא הכי נחוצים, אבל שמש הוא מנהל טרי וכפי שאני וכולנו פה יודעים שהוא משקיע את נשמתו בפורום, ועל כן, חלילה לנו מלהתריס בו באף עניין, אלא רק להעיר הערות בונות.

eitan007

New member
לדעתי, אתה באמת צודק בקטע הזה.

השרשורים המפלצתיים הם באמת לא הכי נחוצים, אבל שמש הוא מנהל טרי וכפי שאני וכולנו פה יודעים שהוא משקיע את נשמתו בפורום, ועל כן, חלילה לנו מלהתריס בו באף עניין, אלא רק להעיר הערות בונות.

ודעתי בנושא...

שרשורים מפלצתיים של 100 תגובות הם בעיניי באמת מעיקים. אבל יש הרבה פעמים שאפשר לשרשר הודעות יחדיו וליצור שרשור חביב בן 20-30-40 הודעות. המצב בימים האחרונים בפורום הוא שכל שעתיים כל העמוד הראשון מתחלף, ומתמלא בכל מיני שרשורים קצרים, שדנו בהם בדיוק בעמוד הקודם, לפני 4 שעות, אבל אף אחד כבר לא טורח לקרוא אחורה, כי יותר קל פשוט לפרסם הודעה חדשה. חוץ מזה, ישנם גם המון הודעות של אותם אנשים, שמפרסמים אותן שוב ושוב, מסיבה שנשגבת מבינתי. אם מישהו היה יכול להגיב, הוא היה עושה את בפעם הראשונה. לדעתי הפורום זועק לסדר !

למעלה