החסידות.....

maxima

New member
החסידות.....

החסידות בין עצי החורש על ראש ההר נגלה לעיני מחזה נהדר. עם בוא הסתיו לארצנו הן מגיעות מארצות הקור אלפי חסידות. אצילות ושלוות הן דואות במעגלים מעלה מעלה על זרמי אויר חמים. כמעט ללא ניע בכנפיים פרושות עולות ודואות כך חוצות הן יבשות. מעטות מביניהן כאו נישארות האחרות ממשיכות לארצות החמות. עם בוא האביב הן שוב מופיעות בדרכן צפונה לארצות הקרירות.

emmy5

New member
עכשיו התינוק

ניסים לחנוכה ...אולי החסידה תביא לנו שלום ..תינוקות כבר ראינו שהיא לא מביאה

אממי חיבוק

אממי, אני צוחקת, כי אני לתומי חשבתי עד עתה שהחסידות מביאות את התינוקות, עכשיו שגילית לנו את הסוד, שלא החסידות הביאות את התינוקות , יש להניח שגם את השלום הם לא יביאו, האמיני לי שיותר קל להביא תינוקות מאשר את השלום. הלואי שהשלום יגיע עוד בימינו. אני שולחת לך תיבוק של שלום, לאה

maxima

New member
החסידות והתינוקות...../images/Emo13.gif

האמת גם אני חשבתי שהחסידות מביאות את התינוקות..
עכשיו אני יודעת את האמת

נֵנָה

New member
החסידה שהביאה לנו את התאומים ../images/Emo8.gif

ורה חמודה, אם ימחקו את ההודעה עם הקישור המזעזע, עלול להימחק כל השרשור הארוך שהוא משורשר בו. רק במידה ונמחק רק המשך השרשור שבא אחרי ההודעה, אפשר לבקש מפזי שישלח מחדש את הברכה שהביא בהמשך ולמחוק אותה.

maxima

New member
חחחח ננה...אני הבנתי....../images/Emo13.gif

שהחסידות לא מביאות את התינוקות אז אולי תבדקי צורת משלוח אחרת....
בעצם מה זה משנה העיקר שהם חמודים ובריאים

emmy5

New member
לאה שלום ,ממש נתת לי רגע של צחוק

חה חה חה .. האם היונה תביא לנו שלום? החסידה קצת יותר חזקה .. מה עושים? מי יביא לנו השלום? לאה שלום , לפחות אני חולמת ומקווה לנס מהשמים

emmy5

New member
חוואל'ה ,מה שלומך?איך את מרגישה?

מאחלת בריאות וחג שמח .

emmy5

New member
בימבו וכולם ,עוד יומיים המפגש .

נלך לישון , מחר בלילה אני כבר לא אשן ..מהתרגשות .. באתר של בימו יש עוד הרבה דברים להסתכל , זה לכולם .. חיבוק גדול לכולם ,לילה טוב וחלומות נעימים ..

pazi66

New member
../images/Emo138.gifחברה בינתיים יש נס חנוכה

באיצטדיון רמת גן...מכבי ת"א מובילה 1:0 על יובנטוס מאיטליה אחת הקבוצות הטובות בעולם. המשחק במסגרת ליגת האלופות..אלופת איטליה נגד אלופת ישראל. עכשיו הפסקה למחצית. מי יתן ויקרא נס ומכבי תנצח...אף על פי שאני לא מאמין שזה יקרה.

למעלה