החנות

vaselius

New member
החנות

בעת סיורי בעיר הזרה נכנסתי לחנות המעוצבת שבמדרחוב ההומה כבר מצידה השניה של דלת הזכוכית חשתי באווירה המחשמלת של המקום הרבה יפים ויפות מוסיקת ג'אז קלילה ברקע פניתי לפינת בגדי הגברים לפתע ניגשה אליי אחת מדיילות החנות שאלה מה אני מחפש אמרתי שנכנסתי במקרה ושאני רק מביט אמרה לי שאולי היא יכולה לעזור, אם רק אסביר לה מה אני אוהב ללבוש, איזה סגנון וכו' ואז פניתי לעברה ננעלתי ישר על עיני התכלת הזוהרות, השיער הבלונדיני הארוך, השפתיים עם האודם המבריק, הוקסמתי, עורה חלקה וורדרדה, לבשה חולצת שיפון קצרה וחצאית קצרה עוד יותר, נעלה נעלי עקב שחורות עם עקב מחודד וגבוהה לא יכולתי לדבר בקושי נשמתי הדופק הוחש והלם בחזי חייכה שוב תירגע אמרה לי הבינה בדיוק איזו סערה משתוללת בתוככי דיברנו קצת, הציעה לי מגוון בגדים למדוד, הזמינה אותי לקומה השנייה, שם נמצאת מערכת של חדרי מדידה מרווחים, פינת ישיבה עם ספות רכות, מכונת אספרסו ובר משקאות קטן, הובילה אותי לאחד החדרים, סגרה הדלת מאחורינו העמידה אותי מולה, כל כך קרובה שהרגשתי את נשיפותיה הרחתי את בשמה העדין הבטתי בה, התחלתי להגיד משהו, להגיד כמה היא יפה , ישר אמרה לי שששששששששקט תירגע אחזה בידיי, עורה עדינה כמשי, אצבעותיה הארוכות לטפו את אצבעותיי ליטפה את העור העדין בכפות הידיים הרגשתי זרם חשמל מענג עולה לכיוון חוט השדרה, חייכה, פשקה את שפתיה האדומות והעבירה לשון ארוכה ורטובה לאורכן עמדתי שם, סנטימטרים ממנה, מוקסם מנוכחותה, הושטתי יד לעבר ראשה, ליטפתי את שערותיה, שרטטתי את לחיה ואת שפתיה עם אצבעותיי, עכשיו היא חייכה, הביטה בי פשקה את שפתיה וגם אני, שפתינו נפגשו לנשיקה סוערת, לשונותיה שיחקו אחת בשני, הרגשתי שאני מרחף, ביחד עם אחת ממלאכי השרת, העברתי את ידי לאורך גבה, הצמדנו מותניים זה מול זו, רציתי שתרגיש איך הזין שלי הקשיח, מנסה לפרוץ את כבלי הכותנה של בגדיי, והיא נצמדה אלי עוד יותר חזק, נעה לצדדים, מתחככת איתי, גורמת לי לגדול ולהקשיח עוד, שמתי את ידיי מתחת לחולצתה, ליטפתי את עור גבה, לאורך עמוד השדרה אוחז בעכוזיה, הפשטנו אחד את השנייה במהירות, נעמדנו עירומים , מתחבקים ומתנשקים, הרגשתי איך הבטן התחתונה שלי נרטבת מנוזלי תשוקתה העברתי יד אל בין רגליה, לעור העדין והמגולח של מפשעתה, העברתי אצבע בין שפתיה התחתונות, חודר אט אט אל תוך הכוס הרטוב והבוער, הוציאה אנחה קטנה, דחפה אותי אל קיר החדרון, גבי נשען לאחור, הוציאה קונדום מהמגירה הקטנה שבחדר, הלבישה את הזין הזקור בקונדום המשומן, אחזה בצווארי, ובתנועה קלילה, קפצה ואחזה במותניי עם רגליה, הרגשתי שהזין שלי גולש לתוכה, עמוק לתוך הכוס החם, ממלא אותה, מגיע עד לפתח רחמה, קירותיה החלקים חובקים אותי בחוזקה, נעמדנו רגע, חסרי נשימה, הבטנו עמוק לתוך העיניים, ואז .... התחילה לקפץ עלי, עולה ויורדת ובכל תנועה הזין כאילו חודר עוד יותר עמוק, וככל שאני חודר יותר, תשוקתה גוברת, תנועותיה נהיו מהירות ונחושות יותר ויותר, הנשימה שלנו נהייתה מהירה, הולמות ליבנו התחזקו והקצב הוחש, עד שלא יכולנו יותר, הרגשנו גל של התכווצויות, שהתחילו בבטן העמוקה, והלכו והתפשטו לאורך עמוד השדרה, עד לשחרור המדהים, שנינו רועדים , מתנשקים מתחבקים בעונג

TopSound

New member
../images/Emo45.gif איפה החנות הזאת?...

vaselius

New member
לא את ולא את...

אבל ההשראה לסיפור ממעשה או בעצם חוייה שהיתה לי בשטראוסברג אמנם לא רחוק מגרמניה tokit אבל נכון שזו לא את

למעלה