החנות...

FireDragon

New member
החנות...

חברי הפורום יקרים, ביקרתי אתמול (ה17.6) בחנות "סטונאייג´" ואני חייב להודות, שיצאתי משם אדם אחר. הייתי בדיכאון עמוק מאוד, שנמשך יותר מחודשיים, וברגע שנכנסתי לחנות, הייתי פשוט מאוד, מאושר...(לא קורה לי הרבה) אני חייב להודות, שתמיד כששמעתי אנשים מחמיאים לחנות, הייתי בטוח שהם מגזימים, ועכשיו, אני ממש מתבייש, ההרגשה של לעמוד בחדר ענק, מלא באבנים, קריסטלים, מושבות, עצים (מאבן) ועוד מלא דברים הייתה מדהימה, האנרגיות בחדר יכולות לגרום לאדם על סף התאבדות לחייך, באתי אם סבתא שלי (שדרך אגב התנדבה להסיע אותי לחנות מתי שצריך, והיא אפילותישאר איתי שם). קניתי מושבת קוורץ, סודלייט (שלי נאבדה), אוניקס ומרכבה. אבל נגמר לי הכסף והזמן. מי שעוד לא היה בחנות, ודוחה את זה לזמן נוח (כמוני) לא יודע מה הוא מפסיד. החנות שווה כל טיפת דלק, כל צעד. נ.ב. שני, בחנות היו גם "שווא לינגים"...(ברבים), ולפי מה שהבנתי מאיריס, האבנים האלו יוצאות מהאדמה בצורת ביצה... כיצד דבר כזה קורה?

stoneage

New member
תודה , תודה תודה

הי טל. תודה על המחמאות. תמיד כיף לשמוע ולקבל פירגון, לדעת שאנחנו עושים טוב לאנשים. תודה. השיבא לינגם אכן בצורתם הטבעית כאשר הם עוברים תהליך ניקוי בלבד. אדם שהוא כאמור הגמולוג שביננו, סבור שצורתה הטבעית של האבן מוארכת כאשר שהות של שנים באזור בו מים זורמים החליקו אותן ולכן הן נמצאות בצורה זו.

FireDragon

New member
איזה יופי...

פעם הבאה שאני בא, אני אתבונן בהם יותר זמן... פעם שעברה, סבתא שלי הייתה צריכה ללכת לפגיה אם הדוקטור שלה... וגם לא היה עליי עוד כסף...

אכן אכן אכן!

הסטונאייג´ היא ה-חנות בארץ! בנוסף להרגשה הנהדרת בחנות, חשוב לי להדגיש שבעליה הם מאוד אמינים ונאמנים לאבנים וללקוחות, ואפשר ממש להבין את זה דרך האינטואיציה. בפורום "קריסטלים, אבנים ומינרלים" של אתר "עידן הדלי" אני ממליץ קודם כל לקנות ולבקר ב"סטונאייג´". חנות גדולה במדינה קטנה.. שלומי

למעלה