החנות OFFPISTE

motisin

New member
החנות OFFPISTE

חווית קניות אצל רובי. לצערי לרוב בחיי אני אדם שלא מפרגן לאנשים ואף לאנשים הקרובים. אבל כשבאמת אני מרגיש שצריך אז זה חייב להיות מכל הלב. אז רובי אולי המניות שלי ירדו אבל שלך עלו... וזאת הסיבה אין עוד חנות כזאת שאתה נכנס הבעלים הוא זה שנותן לך שירות נכון ? ... אין עוד חנות שמפרסמת לך את המחיר של המוצר נכון ?... מה שמאפשר לך לעשות את הבדיקות עוד לפני שיוצאים מהבית. היום הגעתי לרובי אחרי שאני בחוכמתי פגמתי במוצר. סיפרתי לרובי שביום ראשון אני טס ושאלתי האם יוכל לעזור ? בלי לחשוב פעמים הוא סידר לי את הבעיה כשקרוב לוודאי זה יהיה על חשבון הפסד כספי שלו. יצאתי כל כך מאושר משם, שהחלטי לכתוב לכל מי שקורה מה סוד הקסם של החנות + כמה טיפים. אז דבר ראשון רובי מחזיק את החנות הזאת כי זו האהבה שלא והוא רוצה לעשות את מה שהוא אוהב ולהתפרנס בכבוד. אז כשתכנסו תנו לו חיוך קטן ותקבלו חיוך גדול חזרה וכבר התקדמתם. 2) ראיתם את המחיר באתר יופי, הכוונה היא שזה המחיר שבאמת צריך לשלם. כולנו רגילים שצריך לבקש הנחה ואחר כך להתחיל להתווכח מה גודל הנחה,(אנחנו לא קונים הנחות אז בבקשה אולי שאר החניות האחרות תפסיקו למכור לנו אותם) אבל כאן הרעיון אין משחקים המחירים הם הנכונים מהתחלה אז חבל לנצל את זה ולהתחיל להתווכח על ההנחה, רק אנחנו כצרכנים מפסידים מכל העניין. רוצים בכל זאת לבקש הנחה בכיף למה לא זה לא עולה אבל תשאלו את רובי עם חיוך אם הוא יכול לעזור, בכל זאת לקחתם מעיל מכנס קסדה וכפפות ,אז אם תהיה לו אפשרות הוא יעשה מה שאפשר, וגם אם קיבלתם תשובה שלילת שלא ניתן, קבלו זאת בהבנה כנראה שאין מרווח להוזיל את המחיר. מכתב זה נכתב על מנת שלנו כקונים נוכל לקנות במקום שנותן את המחיר הנכון מבלי להגזים. ורובי יכול להמשיך ולהתקיים ולהיות שם בשבילנו גם בשנת 2013. לצורך הסר כל חשד אני לקוח בחנות כמו כל אחד, ואין לי שום קשר כזה או אחר מלבד לצרכן שיודע להעריך...

Maoz20

New member
מסכים על כל מילה.

המחירים אצל רובי הוגנים ולא מופרזים ובהחלט תחרותיים גם למחירים בחו"ל. הקטלוג שלו בהחלט מראה מחירים מדוייקים וכמות במלאי (להבדיל מחנויות אחרות בארץ) יחד עם תיאור של המוצר. אני בכלל חושב שכדאי תמיד לתת עדיפות לעסקים בישראל (בכל תחום) גם אם המחיר יותר גבוה על מנת שהם ימשיכו להתקיים ולהיות איתנו בשנים הבאות. מעוז

drz400e

New member
אתה בסדר

יודע למה? כי מהנסיון שלי , אנשים מרוצים לא ממהרים לכתוב ולתת קרדיט. בד"כ מי שכותב זה מי שלא מרוצה ממשהו , בצדק או לא. אני לא מכיר את רובי , או החנות , אבל רוצה להגיד שיפה לראות מישהו שנותן קצת קרדיט מדי פעם

marceloros

Member
מנהל
רובי תעשה לנו ציוד סקי !

מגיע גם לי להנות אחרי שאזכה לחזור לספורט הלבן.

snoozi

New member
אכן כיף לקנות אצל רובי

ורובי אני מגיע לעשות וקס לבורד לפני אחסנה אז תתכונן

shahartheone

New member
מסכים...

אין ספק, היחס של רובי מצוין. לי הוא החליף מוצר אחרי שראיתי שהוא במידה לא מתאימה, ולמישהי אחרת הוא סידר את הקסדה, אחרי שחלק שלה השתחרר בחופשת הסקי.

למעלה