החנות של אימי - ספתי

אורלי p

New member
החנות של אימי - ספתי

פתחנו חנות סריגים לאימי לפני שנה, ועכשיו התחלנו להפעיל אותה "על אמת" חלקכם כבר מכירים אותה משלל האוצרות שהיא מכינה לאחרונה. החנות עדיין בהקמה ונשמח לביקורת בונה וכמובן גם לאהבה.... חנות הסריגים ספתי שיהיה שבוע נפלא !!! אורלי

אורלי

בדרך כלל אם החנות לא פעלה המון זמן, כדי לפתוח חנות חדשה, כי אנשים לא מבינים למה אין מכירות לחנות.

MashkinV

New member
לא מסכימה עם נויה

לדעתי גם אם יש מבט לאחור (כלומר החנות פתוחה כבר שנה ישי מאט מאוד מכירות) עדיין חשוב מה שיש כרגע. - זאת דעתי לגבי החנות אני אישית מאוד אוהבת את החנות - יש תחושה של בן-אדם שעומד מאחורי החנות - אני מתכוונת אישיות . כמה הייתי מופעת כאשר ראיתי שאין שום ביו.!!!! חשוב לדעתי לתת רקע על עצמנו - כי כאשר מדברים על עבודת יד, אותי לפחות מעניין של מי היד הזאת :) הצילומים בעיניי טובים, כלומר לי זה עשה חשק להיכנס ולראות את הפרטים. גם התאור הוא אינו יבש (לפחות בפריטים שנכנסתי.) לסיכום שיהיה הרבה בהצלחה - צריך למלא ת ביו וכמובן לבחור את 3-4 פריטים שמייצגים את החנות - לא יודעת איך זה נקרא - השורה שמלמלה. מריה

MashkinV

New member
ביו

בנוסף חשבת שבביו אפשר לכתוב שהחנות נפתחה לפני שנה אך התחלתם להריץ אותה רק עכשיו. שם של החנות מאוד נחמד וגם באנר בעיניי מוצלח. מריה

אורלי p

New member
תודה נויה ומריה,

גם אנחנו עדיין מתלבטות אם לפתוח חנות חדשה (דף נקי) או להשאיר את הקיימת. מריה, את צודקת אוסיף bio. האם החנות מסודרת בסדר או שמקרינה בלאגן לאור חוסר הרקע האחיד? מה עוד ניתן לדעתכם לשפר?

היי אורלי

האחידות חשובה - מאוד אהבתי את הרקעים - קיר אבנים, משהו קרמי - זה מאחד בין כל המוצרים. תנסי לסדר את הסגנון הנ"ל בעמוד אחד (תחביאי את הרקעים הלבנים מאחור) ותראי אם התחושה שזה מעביר מדברת אלייך. הצילומים של החגורות הרחבות - נפלאים. הרקעים הלבנים - קרים - לא מתאים לטעמי. לא נראה לי חשוב לפתוח חנות חדשה - אלא לסדר טוב טוב את זו, להשקיע עוד בטקסט ותגיות וכל המסביב והרבה רנוי רניו רניו - צנסי שבועיים, חודש - אם יתחיל לזוז, אז תשארי בזו, אם לא, תפתחי חדשה. . בהצלחה

אורלי p

New member
תודה !! שיניתי קצת, נראה טוב יותר?

העברתי לעמוד הראשון את את רוב הפריטים עם רקע דומה ו"זרקתי" אחורה את הפריטים האאחרים. מקווה שעכשיו קצת יותר ידידותי לעין. תודה לכל המגיבות !!

anatbarshalom

New member
דעתי:

הדברים מקסימים. אני אישית לא אוהבת לראות בובות נטולות אברים, לדעתי זה משדר ניכור, קרירות וריחוק, והמוצרים רוצים לשדר בדיוק ההיפך. הרקע של הקיר קצת בעייתי כי הוא מקושקש מדי בגלל הצל, וזה גונב את הפוקוס של העין- רקע אחיד הרבה יותר טוב (שני הקירות בשני צבעי קרם שונים טובים מאד) הרקע של השיח טוב כרעיון, אבל יש יותר מדי רקע יחסית לפריט- הייתי מוותרת על הגדר, ערמת האבנים, הקיר... אני התחלתי תהליך של פתיחת חנות ולקח לי שנה לפתוח בפועל... שאלתי פה והדיעה הרווחת היתה חד משמעית לפתוח חנות חדשה עם תאריך עדכני, עשיתי את זה ואני חושבת שזה היה צעד נכון. בהצלחה.

אורלי p

New member
השכנים שלי לא קוראים בפורום הזה... ../images/Emo8.gif

ולכן הם לא יעלבו שכינית את הקיר שלהם בעייתי !!!
ואני גם לא אלשין עליך הפעם...
מבחינתי השמש היתה בעייתית כשצילמנו ולא הצלחתי למצוא רקע מוצל לגמרי. ברור לי שעוד נצלם כמה פעמים עד שנגיע לתוצאות מספקות. לגבי הבובה הדוגמנית, את צודקת אבל זה הכי קרוב שיש לנו כרגע לדוגמנית.... תודה !!!

אני הולכת לעשות לך עבודה...

אלה המוצרים שהצילום שלו נראה הכי טוב, ותסתכלי עליו כאילו את מסתכלת בחנות עצמה, כטרז'ורי (לא כפריט פריט, כי אז התמונה גדולה) http://www.etsy.com/listing/64226005/free-shipping-a-lovely-set-of-2-knitted http://www.etsy.com/listing/64233299/free-shipping-a-long-lovely-white-and http://www.etsy.com/listing/64385547/free-shipping-a-beautiful-and-stylish http://www.etsy.com/listing/40354800/free-shipping-a-lovely-handmade-silver http://www.etsy.com/listing/64152202/free-shipping-a-long-lovely-beige פתאום הקיר לבנים היה נראה לי מקושקש מידיי, גם בגלל הצל של העלים. מה את חושבת?

מזל טוב על החנות חדשה ישנה.. ../images/Emo13.gif

הדברים נורא יפים! כמה דברים: אני חושבת שממש חשוב לפתוח דף נקי. אין מה לעשות, כול כך הרבה זמן שהחנות כאילו הייתה פעילה בלי מכירות לא נראה טוב... לגבי הרקע. לטעמי הכי טוב זה רקע לבן . יהייה יותר קל לשבץ אותה באוצרות וזה משדר משהו יותר נקי, נעים ואפילו יוקרתי. יש כמה חנויות שמוכרות דברים בסגנון והצילומים על רקע לבן וזה יפייפה (לטעמי..
) המון הצלחה!! ותודה רבה על האוצרות
מעיין

glassarah

New member
ניסוחים...

"simple and elegance" צ"ל simple and elegant או simplicity and elegance (אחרת זה "פשוט ואלגנטיות", לא נשמע הגיוני.) "until then I want to enjoy the sales" לא נשמע טוב, הייתי משנה את זה למשהו כמו until then, I want you to enjoy a special sale: [תיאור המבצע] שיהיה בהצלחה!

לימיצ

New member
אני רוצה להתייחס למוצרים ברמה העיצובית..

אם יורשה לי, וגם ולאור החיפוש שלי של שאל בשבוע שעבר
תשמעי, מעבר לצילומים שדורשים שדרוג רציני, למוצרים עצמם חסר קו עיצובי עכשווי. יש משהו בהיצע שמשדר לי שהמוצרים לא מחוברים לסגנון אופנתי כלשהו ואין סיבה שזה לא יהיה, כי יכולת טכנית מצוינת יש לאמא שלך!
אני ממליצה בחום, לפני שעוברים לחנות אחרת ועושים את כל הבלגן (שבעיני מיותר, ולא הייתי עוברת לשום מקום או לחנות אחרת, אלא אם את רוצה לשנות את השם של החנות) לקנות כמה מגזינים של אופנה, עדיף לועזיים, ללמוד ולהסיק מסקנות! זו בדיוק העונה עכשיו להתרשם ממה שהולך, מצבעוניות, מהעמדה של תמונה. בכוונה אני לא מפנה לחנויות אחרות באטסי כי אני חושבת שהדימויים צריכים לבוא ממקום אחר, מאתרי אופנה וכו. אני חושבת שיש הרבה עבודה לעשות במוצרים עצמם לפני התעסקות באיך הם עומדים בחנות. מקווה שלא ייאשתי אבל זה במבט של מעצב וכביקורת בונה. לימיצ

למעלה