החנות שלי

ozitex

New member
יפה מאוד! והערת ליסט..

כשמפרסמים מוצרי אמנות רצוי מאוד להוסיף בגוף הליסט לפחות 5-6 תמונות עם פרטים באופן מוגדל (DETAILED) לשם התרשמות יתר. זה מועיל למכירות. אפשרות נוספת והיא מאד מומלצת היא להסריט סרטון קצר על תהליך היצירה עצמו ולהעלות אותו ליוטיוב. את הלינק לסרטון מדביקים לליסט וזה גורם נוסף התורם לאותנטיות ולהעלאת רמת המכירות. בהצלחה

בהצלחה ! יפה ! אבל....

זה מיועד לפלח מסויים\מיוחד של קונים. מציע לשלב מוצרים נוספים מתחומים שונים ולגוון. הרבה פעמים מישהו מחפש א וקונה ב בהצלחה.

gurni

New member
בקושי נכנסים אלי למכירות

אני עושה הכל טוב, כותרת, עיצוב מחיר טוב.. למה לא נכנסים?

לזה התכוונתי...

[ואני לא מומחה באי ביי וכל הזמן נעזר בפורום הנהדר הזה] אני מתעסק בפריטי אספנות. בתחילה התעסקתי רק בסוג מסויים ומוגדר [לדוגמא : מצלמות עתיקות\ישנות] היה חלש...כפי שאתה כותב ,לא נכנסו. התחלתי להוסיף עוד...ועוד...ועוד תחומים... [מיקרוסקופים , כלי מדידה , משקפות , כלי עבודה , תכשיטים ישנים [ לא זהב] שעונים ,משקלים כלי שרטוט ועוד ועוד ...] ו "פתאום" הכל התעורר ונושם לא רע. ומה גיליתי ? - הרי הכל גלוי אתה רואה מה הרוכש אוסף בדרך כלל ...גיליתי שפתאום אספן מצלמות חזר אלי וקנה מנעול חלוד. אספן המיקרוסקופים קנה מברג בן 80 שנה וכד....רוכשת חוזרת שקונה אצלי לפעמים עגילי וינטאז ["ישנים"] רכשה פתאום תיק נשפים ישן [מחרוזים] . מסתבר שכל פריט נוסף שאתה מכניס משמש לפעמים מקדם מכירות לשאר הפריטים. חייבים לגוון. בהצלחה.

pitagoras2

New member
יש לך כוכב כחול ואת מתלוננת תעלי

מחירים אם את רוצה להרוויח 15 דולר +משלוח מזה לא תרוויחי הרבה

gurni

New member
התייאשתי

עד מצב שהורדתי את המחירים בהרבה.. כדי שיתחילו לקנות (ואני גבר)

7575

New member
השאלה היא איך

אמור בנאדם לדעת על קיום החנות,בנאדם שמחפש מוצר מסויים מתרכז בכמה בכמה מילות חיפוש מסויימות,החנות שלך פשוט תעלם במדפים האין סופיים של אי ביי

gurni

New member
מה הכוונה?

שמתי את כל המילים הכי חמות של הקטגוריה, מה עוד אפשר לעשות?

SHOOTER 8

New member
אין לי מושג בצלחות נוי

אבל מה דעתך להוסיף את המילה DISH?

ozitex

New member
כל ההתחלות קשות

איביי לא יוצאת דופן. היום, כשכל קרמיסטית מוכרת את מעשה ידיה באינטרנט, אם זה באיביי או באטסי, אפשר בקלות ללכת לאיבוד ולכן הדרך להצליח היא כזאת: 1.לא להתייאש אף פעם, לא משנה מה התוצאות. 2.להעלות מוצרים חדשים כל הזמן 3.לגוון- כמה שיותר מוצרים בכמה שיותר קטגוריות. 4.לנסות להעלות קצת מוצרים ידועים יותר- מותגיים אם אפשר. 5.לחפש פלטפורמות מקבילות נוספות ולהעלות את המוצרים גם שם. בהצלחה.

gurni

New member
תודה ידידי

אין לך מה לדאוג בעניין הייאוש, כי אני לא מתכוון להתייאש אף פעם. מה שכן, למדתי מכם הרבה בנוגע למוצרים שכדאי או לא כדאי למכור, אני חושב שהצלחות האלו בלבד לא יספיקו, אני מתכוון להוסיף מגוון גדול יותר של מוצרים בסגנון, כך אנשים יוכלו להגיע לחנות שלי ביתר קלות. פלטפורמות מקבילות- אשמח אם תתן לי רעיונות כי אני לא מכיר

francolana

New member
כמה הצעות קטנות

הראשונה- תוסיף את המילה ETHNIC לתיאור, זאת מילת חיפוש טובה, כדי להוריד בהוצאות אתה יכול להכניס באותה מכירה את כל הצלחות ששונות רק בצבע, או רק במידה וכו'. יש לך אפשרות להעלות רשימה חנות עם VARIATIONS, ואם יש לך צלחות זהות לחלוטין אתה יכול להכניס את כולן באותה מודעה ולציין את המספר שיש לך, כל ליסטינג כזה עולה כמו ליסטינג לצלחת אחת וממשיך לרוץ עד שהמלאי נגמר. ואחרון חביב, אין צורך להעלות את כל המכירות בפומבית עם אופציה ל- BIN. זה יקר ולא בהכרח משתלם. שתהיינה לך 2-3 פעילות כאלה ואת השאר תעלה בפורמט חנות בלבד (שזה עולה בחנות הבסיסית 20 סנט).

gurni

New member
מודה לך על התגובה

עזרת לי מאוד, אף פעם לא עשיתי את הVARIATIONS, אני אנסה את זה עכשיו. זה קיים בקטגוריה שבה אני מוכר- השאלה היא- אם אני יכול לשים צלחות במגוון צבעים (אך באותו גודל) בVARIATIONS? וככה יוכלו לראות את כל המגוון בכל אחת מהמכירות? זה באמת יעזור! יש לי שאלה נוספת: מדוע בחנות שלי יש רק קטגוריית OTHER והמוצרים עצמם לא נמצאים בקטגוריות שאליהם הם משויכות? תוכל לראות זאת פה: http://stores.ebay.com/Itamarbrothers?_rdc=1 תודה רבה

francolana

New member
תשובה

אתה צריך ליצור את הקטגוריות שלך בעצמך- לך ל- SELLER MANAGE YOUR STORE. לגבי הוריאציות- תתחיל בוריאציה אחת- נגיד אותן צלחות בצבעים שונים, וכל קונה יוכל לבחור את הצבע שבא לו. אם יש לך כמה צלחות זהות באותו צבע תרשום במקום המתאים את המספר שיש לך במלאי, והמכירה לא תסתיים כשמישהו קונה עד שיגמר המלאי

ozitex

New member
../images/Emo13.gif אין וריאציות..אין..

ליצור קטגוריות בחנות זה סבבה אבל אין לזה קשר לוריאציות- זה אפשרי רק לתחום הלבשה,הנעלה וכד'.

gurni

New member
אתה טועה

אני עכשיו עושה וריאציות הקטגוריה היא: * Home & Garden > * Inside the Home > * Home Decor & Accents > * Decorative Plates & Bowls נראה לי שזו אחת הקטגוריות היחידות שאפשר לעשות את זה.. בכל מקרה הסתבכתי ממש בהכנה הוריאציות.. לא הבנתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

למעלה