החנות האמריקאית

אודי א ד

New member
החנות האמריקאית

שלום
שתי שאלות:
שמעתי לאחרונה על אפליקציות שאפשר להרוויח מהן כסף דרך קריאת/צפיית פרסומות או דברים דומים.
מישהו מכיר/ניסה/עובד עם אפליקציה מסוימת ויכול להגיד מה נראה לו על זה?
אני מחפש אפ שמשלמת לpaypal.
דבר שני: יש לי משתמש ב app store הישראלי. אם אני רוצה להוריד אפ שנמצאת בחנות האמריקאית אני צריך להעביר את כל החשבון שלי לחנות האמריקאית נכון?
נתקלתי בבעיה כשצריך להכניס כתובת - להמציא פשוט כתובת? כלומר לא אמורה להיות בעיה אם אני אעשה חיפוש בגוגל address in usa והוא יימצא לי איזה משהו לא קשור ואני אכניס את זה לשם?
תודה ושבוע טוב ושקט.

noa_f

New member
לגבי חשבון אמריקאי: לא הייתי מעבירה את כל

החשבון שלי לחנות האמריקאית, אלא פותחת חשבון נוסף (ללא אמצעי תשלום). וכן, בכתובת תרשום איזושהי כתובת אמריקאית, לא צריכה להיות בעיה.
הכתובת חשובה רק אם יש אמצעי תשלום עם כתובת חיוב.

כדי לפתוח חשבון נוסף, אתה תצטרך כתובת אימייל אחרת. אז פשוט תפתח עוד חשבון אימייל בגוגל/יאהו וואטאבר. אתה יכול להגדיר אח״כ את החשבון ההוא ל-forward אוטומטי לחשבון האימייל הראשי שלך.
ובכלל, טוב שיש עוד כתובת. היא יכולה לשמש לשחזורי חשבון למיניהם.

se7en77

New member
לפעמים יש אפליקציות חינמיות פה ששם עולות כסף

ולהפך , תמיד טוב חשבון נוסף.

uphilll

New member
את יכולה להסביר למה לא להעביר את החשבון?

ובעצם, מה ז"א להעביר את החשבון?
אפשר לעבור בין החנות הישראלית והאמריקאית די בקלות (ולא צריך כתובת בארה"ב).

noa_f

New member
לא כל האפליקציות נמצאות בכל חנות

וזה עוד יותר בולט לסוגי מדיה אחרים: ספרים, מוסיקה, סרטים.
וגם: סרטים ותכניות טלויזיה בחנות האמריקאית לא יכללו כתוביות בעברית.
יש גם הבדלי מחירים. כרגע, עם שער הדולר הנמוך והעדכון שאפל עשו לפני כמה חודשים, יש הרבה דברים קצת יותר זולים בחנות הישראלית.

אם מעבירים את החשבון בין חנויות, יכול להיות מצב של בעיה בעדכון - ואז שוב צריך להעביר ושוב ושוב. זה לא כמו ״לעבור״ בין חנויות, אלא פרוצדורה.
הרבה יותר קל להחזיק שני חשבונות בשתי חנויות ולקנות/להוריד כל פעם מזו שיותר מתאימה (מבחינת זמינות או מחיר).

למעלה