החנות בבורגתא

• פותח הנושא sue
  • פורסם בתאריך

sue

New member
החנות בבורגתא ../images/Emo41.gif

הייתי שם אתמול, המוכר והמוכרת נחמדים, יש להם שם המון המון דברים מעץ מקטן ועד גדול - אין לי מושג לגביי המחירים כי לא ראיתי כ"כ הרבה דברי עץ במקום אחר, שמתי לב רק שצבענ אמריקנה עולים 11 ש"ח והם עכשיו במבצע ככה שהם עולים קצת פחות.
שאלתי את המוכר (ניסים) לגביי הנחה בשבילנו, הוא אמר שהוא צריך לחשוב על דרך איך לצפר אותנו קצת יותר מכרגיל, אני קניתי ב 40 ש"ח וקיבלתי מתנה לוח עץ לשלט לדלת. יש שם המון סדנאות - צביעת עץ,ציור,צריבה, דאס ועוד מלא, לקחתי את רשימת הקורסים, מי שמעונינת במשהו שתכתוב לי ואני ארשום לכם את הפרטים, ניתן גם לקבל בדואר פרטים או להירשם לאתר שלהם (מצורף קישור). הבעיה הגדולה היא שהחנות דיי מרוחקת ומי שלא גרה באיזור כפר יונה/נתניה וכו´ זה קצת רחוק בשבילה

murish

New member
תודה../images/Emo51.gif על הקישור-ושאלה

למעשה שתי שאלות:
את יודעת אם ישנם קורסים נוספים על הנמצאים באתר? ועוד שאלה לגבי המחיר- אני אשמח לשמוע אם יש לך מושג כמה...( יותר רלוונטי לגבי הסדנאות החד יומיות)

sue

New member
תשובה

כן יש עוד הרבה קורסים, הרבה מהם קשורים מין הסתם בעץ או אומנות המשלבת עץ. המחירים לסדנאות נעים בין 120 ש"ח ל- 250 ש"ח ורובן לא כוללות חומרים.

ronron4

New member
אמרו לי שסדנת פרות מאוד יפה וסדנת

תרנגול על פח. הבעיה שלי נוח רק ימי שישי בבוקר ורוב הסדנאות המעננינות באמצע השבוע

בורגתא-מעשה בעץ ../images/Emo168.gif

נכנסתי לאתר המקסים שלהם, שחלקו עדיין בבניה את יודעת מה מחירי הסדנאות ?

mor mor

New member
סדנאות בבורגתא

אני גם ההיתי שם ביום ב´ בערב.... הבאסה שרוב הסדנאות הם בבוקר באמצע השבוע, ואני עובדת.... אין כמעט בימי שישי... ממש בא לי להירשם לאיזו סדנא...

לי בא ללכת לסדנת נגרות

ולהכין לעצמי את הקופסאות/מדפים לפי הטעם שלי ואז לצבוע, לצייר, להדביק והכל! גם יותר מעניין ומאתגר ! וכמובן-מוזיל עלויות!

ronron4

New member
לא בטוח שזה מוזיל כי אם את קונה

עץ לא בכמויות העץ יוצא יקר ןגם אל תשכחי שאת צריכה כלים לנגר וגם מקום כי זה עושה מלא בלגן

mor mor

New member
גם לי בא על נגרות, אבל

יש לי עוד מליון דברים ללמוד על עץ

Lורליי

New member
גם אני!

ניסיתי קצת בלי קורס יצא חביב גם אם יקר וקצת מאכזב (קניתי עץ באיכות גרועה והסתבכתי איתו קצת) שיהיו תמונות...

למעלה