החנוניות מפרק 15 (הבא)

StriX Starlight

New member
החנוניות מפרק 15 (הבא)

כיצד לדעתכן נבחרו? איפה "מצאו" אותן? מישהי מזהה מי מהן? והאם הבחורה שאלכס קיבל נתבקשה לציין שהיא קוראת את האמן ומרגריטה כפי שאביגיל נתבקשה לשאול את אלון לגבי התשלום בדייטים?

Thumpers

New member
כן - ברור.

ההפקה היא סוג של אלוהים, רק אמיתית. לא זיהיתי, אבל אני מניחה שנראה בפרק הבא :)

is00

New member
זה בטוח.

החנונית "של" אלכס סביר להניח לא הגיעה אליו במקרה. זה מכוון לחלוטין. בכל מקרה, אני מקווה שאלה "חנוניות" אמיתיות ולא שחקניות שהביאו לכך במיוחד.

גם אני6

New member
אוי, נו..:)

חוקרים מלמדים שהכלל הראשון הוא לא להניח הנחות, ולמרות זאת- the answer is too obvious..

האמן ומרגריטה

טרם יצא לתולעת ספרים שכמותי לקרוא, אבל יש לי איזשהו סייג (חנוני כמובן)- כל מי שמבין משהו לגבי הספר הזה, אומר שהתרגום הישן, בעל השם המקורי "השטן במוסקבה" טוב יותר מזה שנעשה בסוף שנות התשעים, ונקרא "האמן ומרגריטה" - יענתו, שני שמות, אותו ספר. אם אלכס קרא את הספר כמו שצריך ובשפת המקור, הוא היה כנראה קורה לזה השטן במוסקבה, ולא משתמש בשם העברי המודבק, במיוחד אם הוא כל כך אובססיבי לגביו. ואולי זה בכלל רק אני

svety

New member
אבל השם ברוסית הוא האמן ומרגריטה

מודה ומתוודה, על אף שיצא לי לקרוא את פיסת השלמות הזו מספר פעמים בעברית, טרם קראתי ברוסית, ובכל זאת - שמו המקורי של הספר הוא 'האמן ומרגריטה'.

PhilipTraum

New member
קצת, כן

היפוך קל, הגרסה שעליה גדלתי, "השטן במוסקבה" - קצרה יותר אם זכור לי נכון, ומי שמעוניין לקרוא את הספר הלא מצונזר צריך את התרגום החדש יותר ששמו כשם המקורי - האמן ומרגריטה.

למעלה