החמרה מצד המנהלים...

החמרה מצד המנהלים...

שלום..הבנתי שכמה משתמשים בפורום סולקו מהפורום בשבל שטויות שאפשר לפתור אותם בדיבור ולא ישר להשהות עם זה מה שאתה נוהגים לעשות יש לנו גם פה ואנחנו יכולים לסדר את מה שלא נראה לכם עכשיו אני מדבר ספציפית עליך יונתן ורנסקי נוסע לי שכבר עכשיו סילקת מישהו מהפורום לצורך העניין מדובר ב AB 15 שהועף מהפורום ללא כל כוונה לפגוע במישהו או במשהו הוא פשוט אמר את דבריו בהומור שכנראה לא התאים לרמה שלך אתה לא מוכרח ישר להעיף אותו עם לא נראה לך תמחוק את ההודעה אוקיי אבל למה לסלק אתה לא חושב שזה יותר מידי מעליב ומזלזל באותו משתמש שנמצא רוב הזמן בפורום שלך מגיב להודעות וגם תורם את חלקו וזו ההחזרה שלך אליו מה שיש לי לומר לך שאתה צריך להאמץ לך גישה חדשה לחיים לפחות לבני אדם תתייחס כראוי לא רק לבעליי חיים שלך ותאמין לי אתה יכול ללמוד מהרבה מגדלים איך להייתיחס מנסיון! שיהיה לך המשך יום טוב ואתה מוזמן למחוק את ההודעה הזאת או שפשוט תעדיף להיתעלם מהעובדות ולפתור את הבעיות שלך בדרך הזאת..

dreaming h

New member
ערב טוב וחג שמח

ברוך הבא לפורום. מה שלומך? רציתי מאוד למחוק את ההודעה הזו, אבל ברגע האחרון עצרתי בי. מי שמטיף על מציאת גישה חדשה לחיים, כדאי שידאג לעצמו, ולא ידבר בשם אחרים. החמרה מצד המנהלים? קשה לי לומר שיש כאן החמרה. ביחס למצב בפורום לעומת פורומים אחרים, "החמרה" זו לא בדיוק המילה המתאימה ליחס של יונתן ושלי לחלק מחברי הפורום. יש חברים שלמרות שהם מתבקשים פעם אחר פעם לשמור על מידה מסוימת של רצינות בכתיבה בפורום, ואני לא מתכוונת לחוש הומור שתמיד יש מקום בשבילו, אלא על יחס מזלזל, גם למנהלים וגם לפורום, אז אולי הדרך שבה ראוי לפעול בה, היא חסימה. יש חבר'ה שלקחו לתשומת ליבם הערות שהוערו בעבר, ושומרים בהצלחה רבה על רצינות, ויש מי שבוחר לשמור על הגישה המזלזלת. אין כאן אף חבר שנחסם בעבר ולא קיבל הסבר, וכך גם הפעם. ההודעה שלך לא בדיוק שומרת על "רמה" כך שנראה לי שאין לך זכות להטיף על ענייני "רמות". כתבתי את זה כל כך הרבה פעמים, ולמען האמת קצת נמאס לי. הפורום הזה הוא לא גנון, ומטרתו היא לחלוק ידע, ללמוד, לשתף, להנות, ולשמור על קהילת זוחלים פעילה. תפסיקו להתמקד בתפל, תהנו במסגרת הזו, ואל תאלצו אותנו להתעסק בקקי. תהיו כיף - יהיה כיף. ובמעמד זה, שתהיה לכולנו שנה טובה!!

שלום לך

אני מבין שאתה עורך הדין של AB15. AB15 סולק כבר יותר מפעם אחת בגלל בעיות משמעת שהיו לו בפורום ולאחר שהערותי לא עזרו הוא נחסם זמנית דבר שנמשך זמן רב עקב מסרים שקיבלתי ממנו ולא ממש הראו עניין בלחזור לפורום. אני לא יודע אם קראת הודעות שלו אבל אם תקרא קצת תראה שהוא לא נחסם סתם "• מצטער אבל אני חייב להגיד.. חנפן.. ד'זזז.. אל תרביץ לי בפרטי.." תגובה כזאת וכמו זאת שקיבל טל זה לא הסיגנון שאנו רוצים לראות בפורום וכשאני אומר אנו אני לא מתכוון רק למנהלי הפורום אלה לאלו שנהנים להיכנס הנה ורוצים להמשיך להנות מהמקום. מי שמחפש מגרש משחקים לשעות המתות שבין שיעורי הבית שילך לחפש אותו במקום אחר. ואם אתם רוצים לפתוח ועד "צעירי הפורום" אתם מוזמנים למרות שאיני רואה בכך שום צורך (לפחות עורך דין כבר מצאתם....). כמו שאמרה הדר, הפורום הוא מקום לחלוקת ידע לא גן שעשועים. אני מקווה שהבנת אותנו.

חג שמח,ושנה טובה!

חלה כאן טעות,הבנתי שאדוןAB-15 נחסם בעבר מכל מני סיבות.. וסתם לידע כללי אני לא עורך דין,פשוט רציתי לראות עם זה אכן צודק החסימה שלו,ולגביך אורי,רק בשבילך,המשך יום טוב.;) כל עוד אתם כאן אתם איתי תמשיכו לנגן על מצפוני!

o r i 6 6 6

New member
ואתה צריך(חייב)

להתחיל לשים סימני פיסוק. למשל פסיק,נקודה,סימן שאלה כי זה נראה כמו משפט אחד גדול

דעתי היא...

שהפורום חייב לישמור על רמה מסויימת ואם יונתן לא יעשה את מה שהוא צריך לעשות מקומו לא כאן,ומי שצריך לעשות חושבים זה-ab15 ולאחר שתסתיים תקופת ההיצטננות הוא יחזור מלומד יותר,אף אחד לא צריך להיפגע,הרי המטרה טובה...

GUYLI9

New member
אני לא מבין מה הבעיה?

אתם סתם קופצים עליו כאילו שהוא עשה משהו נורא! ומה זה כל הפעמים הקודמות שהזהירו אותו? על מה זה היה? אני לא חושב שצריך להשעות אותו מהפורום...

למעלה