החמץ הראשון

פרחאדום

New member
החמץ הראשון

ניקיתי את הבית. עשיתי בדיקת חמץ. כל חמירא ... שרפתי את החמץ... אכלתי מצה. מרור. חרוסת. שמעתי פירושים על ההגדה. קניתי אפיקומן. ועכשיו שהילדים עברו לגרוש שלי. אכלתי לחם חם טרי הישר מהתנור לראשונה בחיי בפסח... מה אונר? היה טעים

המו קְרָבַי לפיתה

נכספה וגם כלתה נפשי לבאגט פריך
חמרמרו מעיי אפילו ללחם פרוס ויבש של 'ברמן'.

ולא, אני לא אסע עד ליפו בשביל זה.

אתמול כבר נשברתי ונכנסתי בודד לבית קפה שכונתי בשביל לצרוך קצת מהסם הלבן, והיום מצאתי את עצמי מדפק על דלתות כמה מחבריי עם תקווה כמוסה בלב לבשורות טובות, אך לשווא.

ושיהיה לך בתאבון!

Sonic hedgehog

New member
תלמד מהגברת למעלה

ולוש קצת קמח עם מים ושמרים, תן לתפוח והכנס לתנור.

Sonic hedgehog

New member
בוודאי שהיה טעים

אין טעים מלחם ישר מהתנור. לו רק היה לי מוטבציה להכין אבל במקום שחמץ נפוץ בכל מקום עד ששוכחים שזה פסח...

כמו שאמרת בהודעה הקודמת

אין כמו לחם חם (או פיתה, או באגט) שיוצא מהתנור הביתי. אני הרבה יותר אוהבת את הלחמים הביתיים מאלה הקנויים. וזה קל ופשוט להכנה כך שלא צריך להשקיע הרבה כדי להגיע לתוצאות מושלמות.

בא לי טוסט

בא לי טוסט ובייגל, עם סלמון כבוש.
ובפלות.
ושטוחים/דקים-דקים
שטרודל תפוחים
ורול סושי עטוף פנקו

ואני בכלל לא אוכלת טוסטים או בייגלעך או שטרודל ביומיום. הכמיהה לפחמימות יחסית נמוכה אצלי. זה יצה"ר טהור.

אז אכלתי קורנפלקס קיטניות והשבעתי את רעבונו של השטן.

לא מפונק

השטן שלך:)

אני לא השתוקקתי לחמץ. דווקא למאכלי החג, מצה מטוגנת בביצה ובמעט חלב, ועוד מאכלים ביתיים שבמהלך השנה קונים מן המוכן.

היה טעים.
חסרות לי עוגות הבית, איני צורכת אותן במהלך השנה אבל שבוע לפני פסח - התחשק לי אחת וכל המדפים מלאים בכשרות לפסח שאין טעמן ראוי להקרא טעם.

מצה מטוגנת זה עוד סוג של שטן

השטן האישי שלי הוא סוגשל מאמן בחדר כושר מוצלב עם המורה לדינים.
Go figure.

Sonic hedgehog

New member
חשבתי להעלות לך פורנוגרפיה

של קאפקייקס שוקולד שווים אבל אז החלטתי שזו סתם אכזריות כלפי יושבי הפורום.

למעלה