החמסות התייבשו... זאת עשויה דאס + אקריליק +הדבקת פוסטר
N nikit1 New member 22/11/02 #11 תודה בנות../images/Emo39.gifולגבי המפית- את זאת קניתי ב"הובי" בפתח תקווה או ב"חצר האחורית" בגני יהודה(אני לא זוכרת...) יש להם מבחר יפה מאד. ורק שתדעו- חמסת הגבס כבר איננה איתנו עוד , היא התרסקה לחתיכות...
תודה בנות../images/Emo39.gifולגבי המפית- את זאת קניתי ב"הובי" בפתח תקווה או ב"חצר האחורית" בגני יהודה(אני לא זוכרת...) יש להם מבחר יפה מאד. ורק שתדעו- חמסת הגבס כבר איננה איתנו עוד , היא התרסקה לחתיכות...
ה הצנצנת New member 22/11/02 #8 אוקיי,אני חייבת לשאול עכשיו 2שאלות. הראשונה מאיפה המפית הנהדרת הזאת? והשניה- האם באמת מדובר במפיות שאני חושבת עליהן? אלה של האוכל? כי אם כן אני לא מבינה מאיפה אתן מביאות מפיות ברזולוציות כאלה טובות, בדוגמאות כל כך עשירות, ובלי מיקימאוסים בכלל!
אוקיי,אני חייבת לשאול עכשיו 2שאלות. הראשונה מאיפה המפית הנהדרת הזאת? והשניה- האם באמת מדובר במפיות שאני חושבת עליהן? אלה של האוכל? כי אם כן אני לא מבינה מאיפה אתן מביאות מפיות ברזולוציות כאלה טובות, בדוגמאות כל כך עשירות, ובלי מיקימאוסים בכלל!
P psa New member 22/11/02 #9 כיף לקום ממנוחת צהריים (מי ישן?)ו. ולראות עבודות יפות ומרעננות. כל הכבוד!!!!