החממה 3 -שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -שבוע 8 חנוכה שמח עם החממה!!!!
צפייה מהנה ודיון פורה...

rubmue1234

New member
פרק 131 - עוצר

אני אעלה את הביקורת שלי מאוחר יותר...
תהנו ! :)

Roei152

Well-known member
מנהל
מפתיע אותי שאני המגיב הראשון בשעה מאוחרת
הפרק היה סערה שלמה ולגמרי העתק של תיכון לילה.... מצטער לאכזב אבל גיורא הוא לא הראשון שחשב על מלחמה כזו... סיי ג'יי דוהטי היא הראשונה שחשבה...
קודם כל לליפתח .... אוף!!!! כל הזמן הם יויו וגם שהם מתפייסים ... יפתח מקבל את זה נורא כמובן מאליו .. הוא יכול לריב עם ללי כמה שהוא וצה .
נו באמת?
אז אוזי חזר רק כדי לשמש עוד כדור במשחק שבין איימי לסופי? מה קורה איתו העונה?
מנו יא גבר!!!!!!ידעת להגיד את הדבר הנכון !! כמו שאומרים :אורח יכול לשםוט פסיכולגית יותר טוב מהמעורבים בפרשה...
יובל ... עוד פרק מבוזבז לדמות שלה...
מתי,דניאל ונט :השלישיה החוקרת של העונה .. בזמן שלליפתח עסוקים בפרויקט החלל והנשרים עסוקים במריבה ששבין איימי לסופי .. הם הולכים לחקור
את הפרשה שהולכת ונחשפת לעניננו

לצערי אני לומד היום... אז אני מגיב רק עכשיו
פרק יפה שנועד לקדם עלילה אחת: הניסיון ליצור קשר עם רובי למרות הנהלים החדשים.
&nbsp
איימי העזה לגרום לגידי לעבור על התיקים האישיים רק כדי לנטרל את אוזי בגלל... מאבק ילדותי עם סופי. איזה חוסר פרופורציה... מצד שני, אם גידי לא עבר על התיקים האישיים, הוא אידיוט.
&nbsp
יפתח בלע את הגאווה שלו בסוף. עדיף ככה.
&nbsp
נטלי הפכה לדמות הראשית. מה קרה? גאיה גולשת ספות אז לוקחים את דר?
&nbsp
כנראה נצטרך לחכות עד להמשך השבוע כדי לראות אם מדובר ברובי או לא.
&nbsp
&nbsp
כמה דברים נקודתיים:
&nbsp
"זה וינטג' לס פול גיבסון!" ~ יפתח ברגע של שפיות מוחלטת.
&nbsp
לא נעים להודות- איימי כריזמטית. מאוד. וגם מוכשרת. וגם החממה- כאות הזדהות עם גל הטרור- מחלקים תרסיסי פלפל. למועדון שלם. ואחר כך לנו נגמר...
&nbsp
יכול להיות שכל הכריזמה של איימי באה על חשבונו של מנו- שהפך להיות אפרורי מאוד. אולי כמו שמשון הגיבור- כוחו בשיערו. אבל הוא מדביק את דינה...
&nbsp
דינה קופצת ראשונה כשמתי מגיע. נו, עדיין יש שם משהו.
&nbsp
"תרים ת'ידיים או שאני מפלפלת אותך!"- ענק. ורון משלים את זה עם ההגעה שלו.
&nbsp
שמתי לב לכיתוב באולם הכדורסל... החממה מיסודו של לואיס קליין. מגלומן כבר אמרתי? הייתם כותבים "אולם כדורסל על שם ג'ודי גורן" וזהו...
&nbsp
אני לא מבין- החיילים חושבים שרובי בכדורי הסל שהם מפנצ'רים? או אולי בארגזי השוקו? יש להם סיבה? אגב, גידי ישב בכיסא המנהל? יופי, לואיס.
&nbsp
ולמה יובל לא הופיעה יותר? רק בקטע שהיא אמרה שהיא כיסחה לבנים את הצורה כבר נקניתי. זאת דמות כיפית בטירוף וחבל שהיא לא מופיעה.
&nbsp
גיורא- בניגוד להרבה אחרים- מבין בתנ"ך ולכן מדבר על הגבעונים שהתחזו לנוודים מארץ רחוקה וכרתו ברית עם בני ישראל כדי לא להיות ברשימה של העמים שצריך להכרית ולכבוש את הארץ. קצת דומה למה שנטלי מתכננת לעשות וקצת דומה למה שהחבר'ה עשו- התחזו ללומדי תנ"ך ולא למדברים עם רובי. כמו חג החנוכה- משחקים בסביבונים כדי להסתיר שלומדים תורה.
&nbsp
סך הכל פרק יפה.

אין על התרסיס פלפל

גם לי מיד קפץ הקישור לתקופה הנוכחית... קשה להתחמק מזה, כמו עם המיני-מלחמה שגיורא הכניס בחלק הראשון, כאשר הם צילמו את זה זמן קצר אחרי שהמלחמה אצלנו הסתיימה. גיורא חזק באקטואליה, אין ספק.

אין... זה לא רובי. מישהו פשוט עובד על נטלי המסכנה. אני מניחה שאם זה באמת היה רובי, לא נראה לי שהוא בכלל היה מתקשר איתה, וגם אם כן, אז הוא היה אומר "נטלי" ולא "אחותי". ככה נראה לי.

כן, מנו כאן רק כדי לזרוק את ההערות הציניות שלו או כדי לעוץ עצות לכל מאן דבעי. חייב כבר להגיע הסיפור שלו, כי בינתיים הוא פשוט מרדים אותי...

שיר m

Well-known member
גידי תמיד היה אדיוט.
ומה האמת הקטע של לבדוק חפצים מוזרים? זה ממש מטומטם.

rubmue1234

New member
פרק ממש ממש טוב....
אז בפרק הזה גיורא יותר הראה את הקטע של העוצר(ששם הפרק הסגיר זאת) ואת הניסיון ליצירת קשר עם רובי....כל השאר היו המשניות שגם הן לא פחות מעניינות...

יפתח ואלה לי....
סוף סוף זה קרה...ויפתח הבין שהוא אידיוט, והצטרף לפרויקט עם ללי.
אני באמת ממש לא מחבב אותו כבר מתחילת העונה השלישית.
הוא מבין אלה שהתבגרו אבל בעצם במקומות מסויימים ממש לא התבגרו.
אבל מצד אחר אם חושבים על זה, גיורא לקח אותו למקום אחר ובעצם המקום הזה מעניין כי עד העונה השלישית ראינו יפתח אחר(כמעט לגמרי).

סכסוף איימי וסופי...
קודם אתחיל בכך שרון ממש חסר אופי וחסר תכלית מאז שנהיה חבר של איימי.
גיורא הפך את הדמות שלו לבלתי נסבלת,
עד לרמה שרון כבר חושב אחרת מאיימי, היא מצליח בכמה מילים להפך אותו לצד שלה, כאילו הפנטה אותו.
אז כן, זה ממש מעצבן. כי רון כן היה מעצבן עד עכשיו בחלקים מסויימים,
אבל פה זה פשוט בלתי נסבל.
לגבי איימי וסופי...אז מה? עכשיו שוב עם הדברים הטיפשיים האלה והנקמות הילדותיות? כן, זה היה יפה לראות את איימי מקבלת על הראש שלה סוף סוף, אבל זה עדיין נראה לי טיפשי כל הנקמות האלה והצחוק הזה שהמטרה שלו כן נחמדה אבל...זה כזה ילדותי.

המתח בחממה+עלילת רובי(כן, רובי!)...
אז אתחיל בכך ש.....כן,
סוף סוף נגלה בפנינו העובדה שהדמות המסתורית שראינו היא אכן רובי!
אבל לא מבין למה גיורא ניסה כל כך לבלבל אותנו.
הוא הראה דמות מסתורית, למרות שכבר ידענו שרובי זה בעצם הלקוח,
ובקרדיטים הוסיף את שרון אלכסנדר....
משהו מוזר פה...
אפשרות אחרת היא,
שבעצם זה באמת לא רובי,
ומישהו אחר מדבר בשמו...
חוץ מזה, לגבי העלילה,
היא הייתה מאוד מעניינת וגם מותחת,
מה שדניאל עשה היה גאוני מצידו.
השתמש בפתרון שנבע מכישלון אחר....
ואז הכל התגלגל לכך ש.......רובי אומר לנטלי בקול נמוך ורשעי ''אחותי?'' ,
בזמן שגיורא שלנו מוסיף למתח ולקליף האנגר הלא מתחשב הזה,
ומקרב את המצלמה לפנים של נטלי עם מוזיקת מתח ברקע!

אז כן, היה פרק ממש טוב ומעניין,
אבל מקווה שגיורא הפסיק בזמן הנכון את כל הנקמות הילדותיות האלה בנשרים(שבינתיים זה בין סופי לאיימי...)

רון הוא פשוט אימבציל מוחלט!
ועוד עם חולצת איימי שחזינו בה היום. מעורר רחמים וזהו. כבר מזמן אפילו לא מעלה בי גיחוך קל. אידיוט מושלם בשבילה.

לגבי רובי - מה שכתבתי לך מקודם.

dar dahan

Member
ממש לא רובי
רובי לא יגיד לנטלי "היי אחותי"
זה מישהו אחר שיודע שמדובר בנטלי...

כמו שחשבתי - הוא התחרט

לא היה לי צל צילו של ספק.
הם התחילו את הפרק עם ריב של שני טיפשונים שכאלה
וסיימו בצורה הכי מדהימה שאפשר, עם חיוך...
אין, לאכול אותם! פשוט משלימים אחד את השני.
כמו שהוא אמר לה - שניהם מסובכים, ולכן הם פשוט נועדו זה לזו...

השוטרים מצאו להם איפה להקים את העמדה הראשית שלהם? דווקא בהיכל של יפתח?

וואי וואי, האלי-קרן הזאת פשוט אדירה! מי היה מאמין שאשכרה זה מה שייצא ממנה אחרי ההמבורגרי... אין אצלה נפילות במשחק בכלל. מפרק לפרק, רק טובה עוד יותר.
נו, אז בשביל זה אוזי חזר? כדי לעזור במתיחות?
שילוב חמוד הוא וסופי. אבל וואלה, החזירה לו הנחשה.

נטלי ודניאל יפים יפים. אוף, למה אין איתם שום סיכוי ??? זה חתיכת פספוס.

זה מקסים איך הם פתאום חזרו לשתף פעולה, אחרי שבעונה השנייה כמעט ולא הייתה ביניהם אינטראקציה, ובחלק הראשון של העונה הזאת בכלל לא היה כמעט שום דבר. עם מתי, זה בכלל כוח מנצח.

אגב, אפרופו סצנת הלימוד, מה נסגר עם ישי ? כי יש לי הרגשה שגיורא פשוט העלים אותו ולא נראה אותו יותר. בכלל, זה אומר שלא יהיה להם יותר אף מורה ? לא יהיו שיעורים כיתתיים ? מוזר מאוד. גם ככה הוא כמעט לא הופיע.
גם סצנת הכדורסל נראתה לי פתאום כל כך מוזר, כאילו הגיעה משום מקום כזה, מרוב שזה לא קרה הרבה זמן. אבל עוד יהיו כמה משחקים בהמשך...

rubmue1234

New member
צודקת בהכל!! אבל....לא הזכרת את הדבר ההכי חשוב!!
אז כן,
אני חושב בדיוק כמוך על כל מה שרשמת,
יש גם דברים שלא העליתי כמו המשחק המעולה של אלי קרן אסף...
ובמיוחד אני חושב שאת צודקת על ישי!
כבר הספקתי לשכוח ממנו!
מעניין אם גיורא יחזיר אותו...
בתכלס הוא בתקן המחליף של אורנה,
כנראה גיורא ישתמש בו כמעט כמו עם אורנה,
מתי שיצטרך, איך שיצטרך...

לא, באמת שיש לי הרגשה שהוא לא ישוב...
ואז זה אומר שלא יהיו להם יותר שיעורים. הזוי. בכל זאת - החממה.

וכן, בדיוק עכשיו הגבתי ליוסי לגבי נטלי.
זה לא רובי. מישהו (כנראה זאב) פשוט עובד על המסכנה. רובי או שלא היה מתקשר איתה בכלל, או שאם כבר, היה קורא לה "נטלי" ולא "אחותי".

Roei152

Well-known member
מנהל
תמיד אני מחכה לראות מה תגיבי הפעם על יפתח וללי...
הפעם הגבת בצורה של גרופית של תבליאנה... כאילו או מייגאד פרק מושלם רק בגלל שהם סיימו יחד!!!! מצטער אם ירדתי עליך ... וזה פגע ...
לגבי נטלי ודניאל ... כן היתה בינהם אינטוראציהה בעונה הקודמת ששיתפו פעולה עם הצד השני של הרביעיה ...
בכל מקרה נראה לפי השלב הזה שלא נט ולא דניאל הולכים להתעניין במיוחד בלגנוב את הזוג שלך ... הזוג שלך יריב כבבר בזמן הטיסה בחללית ובגלל מריבה של שניהם על האםם להטיס את החללית למרחק כזה או אחר ויתקעו כבר שם. בגלל המריבות שלהם ...

לגבי ישי - גם אני התפלאתי על כך לפני כמה ימים .. ירון בכלל הצטלם לעונה הזאת?

לא פגעת ולא כלום.
גם לא אכפת לי!
אני מתה עליהם - וזהו
חוץ מזה, הפרק זה פשוט היה משהו מיוחד עם איך שהכל קרה והסתדר ביניהם, לפחות נכון לעכשיו.
כבר הדגשתי, לא אחת, שאני בדרך כלל לא נוטה להתרפק על יותר מדי זוגות טלוויזיוניים, אבל כאן, מבחינתי, זה משהו יוצא דופן. שניהם ביחד מהפנטים אותי למסך. ואני בטוחה שהגרופיות של גאליס מתבטאות בצורה אחרת לגמרי.

לצערי הרב, זה ברור שדניאל ונטלי יופיעו שוב בהקשר שלהם בהמשך... אין לי בדיוק מושג איך תהיה השתלשלות העניינים, אבל כנראה גיורא בכוונה מנסה לעשות רושם כאילו האובססיה שלה על יפתח ושלו על ללי נעלמה כלא הייתה, מה שעוד יתברר כלא נכון בכלל... הכי לא קשור שיש, אבל זה המצב

ולא. משום מה, יש לי הרגשה שירון לא הצטלם יותר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז 50 פרקים רק אקשן והתעסקות עם הסיפור של רובי והחלל?
בין כל האהבות ,מלחמת איימי-סופי?
זה נראה לי קצת מוזר.. כאילו מתחילת המחצית .. עד עכשיו הם התעסקו בעיקר בסיפור המרכזי .. לואיס היה חולה וגידי שיחק את "המבוגר האחראי"
מה עם קצת איחוד של כולם ? למשימות ואתגרים,משחקי כדורסל ? אני מתכוון לפרקי שגרה ....

שיר m

Well-known member
אין לי מושג מה כל כך מהפנט בהם. זוג מוזר

ולדעתי דניאל ונטלי יחזרו. או ינסו, ואז דניאל ויובל. רק שיעשו כבר משהו עם יובל...
&nbsp
ושאלה טובה לגבי ישי, שכחתי ממנו בכלל. איך נגמר איתו?

dar dahan

Member
פרק מעניין
חבל לי על אוזי אבל עדיין יש לי הרגשה שהוא עובד עם האיש המסתורי...
&nbsp

אולי דווקא בגלל שזה לא רובי...
זה שהוא כבר שיתף איתו פעולה (וכמובן, מי שממש לא עומד מאחורי זהות האיש), יש סיכוי סביר בהחלט להניח שהוא שוב בזה, רק עם מישהו אחר לגמרי...

או שהוא באמת חזר כשהוא "טלית שכולה תכלת" והוא ישתלב בהמשך דווקא בכיוון קצת אחר ? אני בספק.

rubmue1234

New member
פרק 132 - הבת של

תהנו!!!
נראה פרק ממש טוב!!
*עמרי לוקאס מלהתבגר בתפקיד אורח בפרק.....*

למעלה