החממה 3-שבוע 2

בטח שיש התלהבות

החממה זה

יאללה, כל מי שצופה בסדרה, אתם יותר ממוזמנים להצטרף אלינו כאן ולדון על הפרקים כל יום

אורן, אני מבינה שאתה צופה ? תמיד נשמח לקרוא את דברייך...

אה, הבנתי...
בהחלט יש הבדל ניכר בין הדיונים על גאליס לחממה וחבל כי אין סיבה, כמובן מבין אלה שצופים אבל אולי לא כותבים.
טוב, רק שאני לא אדון בסוף עם עצמי...

תצטרפו חברים !

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בדיוק היום עברתי ליס וזה כזה יפה בגלל זה ראיתי את הפרק של אתמול רק היום...

שיר m

Well-known member
עוד לא ראיתי את הפרקים של שבוע שעבר...
יותר מדי סדרות

פרק 106
זה נדמה רק לי או שעומאר נדלק על אלה-לי ? נראה שהיא מאוד מוצאת חן בעיניו, עם איך שהוא צפה "מהופנט" בנאום שלה במחשב...
אני מאוד מקווה שגיורא לא יילך בכיוון הזה ביניהם, כי כבר ידוע שהוא יגיע מתישהו לחממה, אולי אפילו בתור חניך (למרות שזה פחות מסתדר לי הגיונית, לא יודעת..) , פשוט כי זה לא נראה לי בדיוק יתרום לעלילה משהו הכרחי.
ובהקשר הזה, אני מקווה גם שגיורא לא יכניס יותר מדי פוליטיקה לעונה הזאת עם כל הסיפור הנוכחי על הסכם שלום כן/לא, יהודים-ערבים, יש לנו מספיק מהכל במציאות , לא כדאי להיסחף ולהתפלסף על זה יתר על המידה בסדרה...
הקטע שאלה-לי פתאום חזרה לחממה די הפתיע אותי כי הייתי בטוחה שיקרה לה משהו בבית הבראה אבל מי יודע ,אולי עוד לא נאמרה שם המילה האחרונה ? זה בכלל מוזר שהיא החליטה על דעת עצמה כן לחזור לשם ואחרי יומיים היא אפילו כבר מספיק כשירה להשתחרר ?! לא אמיתי וברוך השם שזה לא ככה במציאות אבל אולי זה קרה ככה בגלל שהיא הרי לא משוגעת ולא הוזה דברים אלא פשוט קשה לה נפשית...
אז מסתבר שכל החזרה הקצרצרה שלה לשם נועדה רק כדי "להרוויח" עוד קצת זמן לבד בין יפתח ונטלי ?

rubmue1234

New member
אין נושא
וכן. אני גם שמתי לב לזה ונראה לי שגיורא רומז פה משהו...
ואני לא חושב שזה לא יתרום...זה יהיה מעניין לראות אותם ביחד האמתי!
וגם...זה תמיד מעניין לראות זוגות חדשים ולא צפויים ביחד במיוחד זוגות כאלה!
ואני בטוח שגיורא מבין שהוא מעתסק פה עם ילדים, ושלאך ילד אין סבלנות לצופת בסדרה
שמדברת יותר מידי על פוליטיקה. ברור שהנושא קיים, אבל אני די בטוח שהוא לא יחפור בו..
לפי הראיונות צפויה עונה מפתיעה ושמה שראינו בהתחלה- זאת הייתה ההתחלה של ההתחלה...

לא יודעת...
אם הוא באמת "ישדך" בין יהודיה לערבי, ואני לא מציינת את זה בגלל שום דבר אבל בכל זאת ככה בסדרת נוער, אז לדעתי הוא יילך קצת רחוק מדי עם כל העניין הפוליטי ובעיניי זה פחות מתאים או כדאי... לפחות שלא יתאהבו או יתנשקו, שיהיה ידיד שלה או משהו כזה זה בסדר.
בכל אופן, מקומה של אלה-לי הוא אך ורק עם יפתח ולא משנה לאן תתגלגל לנו העונה הזאת , הרי צפויים לפחות שלושה "משולשי אהבה", העיקר שבסוף בסוף כל אחד יהיה בדיוק עם מי שהוא אמר להיות איתו, אבל הפעם באמת . נמאס לי מכל משחקי חילופי הזוגות האלה, שיתמקדו הרבה יותר במזימה העונתית והכל...

Roei152

Well-known member
מנהל
עומאר בהחלט נדלק על ללי ולדעתי כל הגיון של ערבים -יהודים בסדרת נוער זה נושא ממש מרכזי וחשב אני שמח שגיורא בחר בכיוון. הזה זה מראה בעיני על האומץ של גיורא ללכת לכיוונים הרבה יוץר חשוכים במדינה שיצאה שכונה כולם אמרו לגיורא כל הכבוד על כך שהתעסק בנושאים ככמו.מצב חברתי בגלל פערים כלכליים לדעתי עכשיו עוד יותר מגיע שאפו לגיורא...

כן, הנושא עצמו הוא בהחלט, לא יודעת אם בהכרח "מתבקש"...
אבל כן סביר והגיוני שגם יוצר לילדים ונוער ירצה מתישהו להתעסק איתו.
כל אחד ודעתו בנושא, כמובן מבלי להיכנס לזה, וגם אין לי בעיה שזה יהיה אבל מפה ועד להוביל לזוגיות של אחת הדמויות , ועוד הראשית , נראה לי קצת טו מאץ'... אבל מי יודע , אולי גיורא לא ייקח את זה בכיוון רומנטי מופרז ואז מבחינתי זה יהיה בסדר גמור.
בכל אופן, עם או בלי קשר לזה, כמו שכבר אמרתי - ללי צריכה להיות עם יפתח, גם אם זה יקרה סופית, כמו תמיד, רק בסוף... זה הכי צפוי ונדוש שיש לקחת את לי ודר ולעשות מהם זוג דווקא בגלל שהם הפכו לכזה במציאות.. בעיניי זה לא בהכרח נכון ומיותר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני רואה שבעניין זוגות בסדרה

אנחנו לא ממש מתואמים ברצונות שלנו אבל לא נורא זו רק סדרות וזה לא החיים :)
בכל מקרה ללי כנראה הפעם לא תחזור ליפתח אלא לדניאל לפי מקורות מידע בפייסבוק ללי ויפתח יגמרו את הסיפור שלהם במהלך העונה ודניאל יחזור לסיפור של ללי שהפעם יובל תצטרף למשולש וכנראה שגם עומאר...

כן, ברור שזה לא החיים...
ומזל שכך

ותאמין לי, אני בכלל כמעט ולא בקטעים האלה של הזוגות והאהבות ובהחלט מעדיפה ומחכה בעיקר לכל מה שקשור למזימות של הרעים והכל... לכן הפרקים הראשונים תמיד מרגישים כאילו הדברים עוד לא זזים ומתקדמים לאנשהוא... אני רוצה את הדברים הרציניים והמותחים באמת ולא הילדותיים יותר.
האמת שגם לי יצא לקרוא, כמובן לא משום מקור מוסמך או משהו כזה אלא סתם כמה כאלה שלפחות כתבו שהרצון שלהם הוא שהיא תחזור לדניאל ואני באמת האמנתי שהם לא קשורים יותר אחד לשני, אבל עכשיו, אחרי איך שאתה כותב, אני כבר לא יודעת...
מבחינתי זה היה הזיווג הכי הזוי בחממה, אפילו עוד יותר מרון & איימי, ממש לא קשורים אחד לשני, גם אם דניאל שינה את דעתו עליה לקראת סוף העונה הראשונה עם כל מה שקרה להם. אני פשוט מסרבת להאמין שגיורא יחליט לגמור בין ללי ויפתח סופית , הם בקושי היו בכלל ביחד כמו שצריך...

בטח יעניין אותך רועי...
ואולי גם יצא לך כבר להיתקל בזה אתמול, אחרי שיס העלו את זה לערוץ ואח"כ בעמוד של גיורא בפייסבוק.
קומנטרי שעשו גיורא וגאיה על שני הפרקים הראשונים. מרתק מאוד וממש נהניתי להאזין להם

מעבר לניתוח של הסצנות, הם משתפים קצת סודות וגילויים על השחקנים מאחורי הקלעים ורק דברים מעניינים...
הלוואי והיו יכולים לעשות את זה על כל פרק, כמו שהם גם אומרים שם

dar dahan

Member
שאלה על מתי ודינה, הם נפרדו לדעתכם?
לא יודע למה אבל נראה שמתי ודינה כבר לא ביחד וזה לא הוגן בכלל אני מת עליהם, הם הזוג האהוב עליי

rubmue1234

New member
בטח שהם ביחד!
אם עדיין לא הייתה סצינה שהם נפרדו
או רמיזה
או תזכור על זה...
אז לא נראה לי שהם נפרדו :O

שיר m

Well-known member
באיחור מטורף, אבל אני חושבת כמוך.
לא היתה סצנה אחת של שניהם ביחד, ודינה לא מפסיקה לעקוץ אותו (שאת זה היא תמיד עשתה, אבל הפעם הוא לא מגיב).
קרה משהו ביניהם ואני סקרנית לדעת מה.

dar dahan

Member
באמת מוזר
אני מקווה בשביל גיורא שזה הדמיון המפותח שלנו ושהם לא נפרדו, הם אומנם לא היו הזוג הכי דביק אבל הם היו מדהימים ביחד.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 107 הגיטריסיט הראשון בחלל

איזה יחס ללי מקבלת... ממש לא טוב מהבית שלה! איך שללי מגיעה כולם מתחילים ללכת על ביצים כהגדרתה ואפילו יפתח נהיה הססני וחושש לידה
כל הכבוד לאיימי איך שהיא יודעת להשתיק את רון תתעורר רון!!!

רון פשוט מוציא אותי מדעתי...
גם בעונה שעברה, לא הבנתי מה הוא עושה עם איימי, כמה זמן שזה היה, ועכשיו הוא סופית דביל מוחלט !
כל כך לא אמין ששניה אחרי שהוא רק הבין עם עצמו, ואלוהים יודע מאיפה זה בא לו פתאום אחרי שהוא הפגין את הסלידה שלו כלפי החזרה שלה, שהוא עדיין מאוהב בה, ומיד הוא מתכונן לגמור עם סופי המסכנה. נו באמת, לפחות היו מושכים את זה עוד שניים-שלושה פרקים, זה לא בא טוב בעיניים ובמילא אנחנו עוד רק בתחילת העונה... פה אני באמת מתקשה להבין את ההגיון של גיורא.

למעלה