לא, רועי.
ה"זוגיות" שלהם ממש לא התפרקה בגלל יפתח. זה מזכיר לי שכתבת שהיא בחרה ביפתח רק מתוך רחמים. נו, באמת.
תראה, יכול להיות שהספקת לשכוח, אבל רק "בזכותו" של דניאל - יפתח העדיף לעזוב לבית הבראה, ורק "בזכותו" של דניאל - הוא התנשא מעליו כמעט בכל הזדמנות שנקרתה בדרכו. אה, וכמובן, רק "בזכותו" של דניאל - ההודעה היפה שהוא שלח לאלה-לי נמחקה. אגב, אני יכולה להמשיך עם הרשימה...
אני לא יודעת אם יצא לך לצפות במופע שלהם בנוקיה, שהיה ממש יפה. הוא נמצא במלואו ביוטיוב. אם בא לך, תציץ שם בכמה קטעים של שניהם, ואולי תבין טוב יותר למה זה רק הם...
אם אתה מחשיב את העונה הזאת בתור משהו רציני בכלל, ולא כפארודיה לא מוצלחת בלבד, זו כמובן זכותך, אבל זה לא אומר שזה באמת המצב.
הכל מתחיל וגם נגמר בהתעקשות ההזויה והבלתי מוסברת של גיורא להמשיך כשהוא הצלע במשולש, וכיאה לקהל העיקרי שהוא פונה אליו, הוא נוהג בהתאם - אז היא בחרה בו, בהמשך עשתה את הדבר הנכון ומה שהייתה צריכה, ועכשיו שוב חוזר חלילה... פשוט תת-רמה. לא יותר מזה. משום מה, מגיורא ציפיתי הפעם לקצת יותר, אבל כנראה שהייתי "תמימה" מדי.
אז הוא יכול אמנם לקצור את פירות ההצלחה, אבל אני מבטיחה לך שבתוך תוכו, הוא יודע היטב שהדבר הזה רחוק מלהיות העונה המדהימה ביותר של הסדרה.
אתה יודע, יש מצליח, במדדי רייטינג וכאלה, אבל יש גם מוצלח, שזה הדבר האחרון שאפשר לומר בהקשר של העונה ההזויה הזאת.
אתה יודע משהו, אני יכולה להגיד לך אפילו יותר מכל זה.
אם הייתי מאוהבי הזוג הזה (מזלי הגדול שאני לא), אני נשבעת לך שהייתי יוצאת מדעתי ולא מבינה מה מרצד לי מול העיניים.
ככה הוא בונה לאט-לאט את הקאמבק שלהם?! נו, טוב. כל אחד ו"בניית הקאמבק" שלו... זה רק מוכיח לי עוד יותר כמה שניהם פשוט לא קשורים, ולא יעזור שום דבר שהוא ינסה להכתיב בשנית.
סליחה על החפירה.