החממה 3-שבוע 15

Roei152

Well-known member
מנהל
למה מבאס? אני נהנתי....
דווקא המתח ששרר בינהם, עשה את הפרק.... מה ציפית ? לטלנובלה שמחה ?
שרון יגלה לדניאל את האמת ,הוא ירוץ לללי ,ישאל אותה על השיחה... הם יתנשקו ... והוא יחזור למשחק שמח ומאושר ואף אולי יביא להם את הניצחון?

שיר m

Well-known member
הוא ממש הזכיר את מנו
ואח"כ חשבתי שהוא גם ממש דומה ללירון לב...

Roei152

Well-known member
מנהל
ניצן בעצמה גילתה את האמת לאדם ואיה
ואני כמעט בטוח שגיורא רוצה לכוון את זה ככה גם פה... שהאמת תבוא מיובל...
אני מזכיר לך שגם שניצן גילתה את האמת ,הם לא מיד חזרו ...‚ לקח להם כמעט עד פרק הסיום לחזור...

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3-שבוע 15 צפייה מהנה ודיון פורה....

פרק 161- מלחמה בשתי חזיתות

צפייה נעימה.

Roei152

Well-known member
מנהל
צדקתי!!!!! מירי .....
בחור חדש וקנאה ישנה ...
הנשיקה של דניאל ליובל היתה לא פחות ממאשר לגרום קנאה לללי....
סוף סוף!!!!
גם ללי פוגשת בחור חדש -רוי עם הסלפי ולא שותקת לדניאל....
אחד הפרקים הטובים למעריצי דניאלללי .....
הפרק הזה היה טוב .. רק חבל שיובל לא מעריכה את עצמה ... היא לא מבינה שדניאל משתמש בה ...
דינה שתפקדה בתור החברה הטובה היתה חדה הפרק....,
יפתח יצא הכי גבר הפרק....

נו, ברור.
גם אני, מאז שידעתי על אותה נשיקה שלהם במהלך המשחק, היה לי ברור שזה הוא שייזום זאת אך ורק כדי לגרום לה לקנא. רגע, אני רוצה להבין, זה אמור להיות מפתיע או משהו ?!
לא סתם הדגשתי, ברגע שהוא נישק אותה אחרי שהיא שיקרה לו, שזה הדבר האחרון שיגרום לי פתאום לחשוב שאולי הוא באמת אוהב אותה, או לכל הפחות כן יש לו משהו אליה.

בתור מעריץ כל כך גדול של הזוג, באמת ובתמים היה לך פרק טוב ?
תראה, אני כבר עברתי את השלב בו ממש כאב לי מה נהיה מהסדרה שכל כך אהבתי. מפרק לפרק אני רק ממשיכה לשאול את עצמי מה זו התת-רמה הזאת שמשום מה, אני עדיין צופה בה, ורק מחכה שייגמר כבר ושיירדו מהמסך...
לא סתם חזרתי ואמרתי שמבחינתי, לסדרה הזאת היו שתי עונות מדהימות, אבל שם זה גם נגמר. ה"עונה" הזאת, הדבר הזה שבכלל נוצר, רק מוכיחה לי עד כמה אני צודקת.

Roei152

Well-known member
מנהל
את יודעת ..
קודם כל אמרת שחשבת שהנשיקה הזו תהיה הנשיקה הראושנה שלהם ... מתי בדיוק הם יספיקו להתנשק במשחק? נשיקה ראשונה במשחק הזה -אם היתה בכלל כזאת בהתאם למצב היתה נשיקה ראושנה של דניאללי אם רון היה מספר לדניאל את האמת...
את זאת שגרמה לי לחשוב שזו לא נשיקה בשביל לגרום לללי לקנא.... כי את אמרת שללי תתשתף במשחק ואח"כ שהזכרתי לך את זה לא זכרת שללי השתתפה ואמרת לי שזה לא נכון ... ...
כן היה לי פרק טוב.... אני בניגוד לאורן כן אוהב ממורות וקשיים בדרך לנשיקה...

אוקיי.
אני מודה שבמקרה הזה של המשחק, לא סיפרתי לכם הכל.
בכל אופן, בזמנו, אכן לא ידעתי שעד לנשיקה ההזויה הזאת הם יספיקו לעבור "כברת דרך" (עאלק), אבל מה שכן ידעתי מראש שאותה נשיקה במשחק תהיה מצידו ולא מצידה, רק כדי לגרום לאלה-לי לקנא. עכשיו יצאתי יותר ברורה ?
אז עכשיו, אחרי שיובל סיפרה לו מה שסיפרה, זה היה לי אך טבעי שהוא אכן ינשק אותה רק מהאינטרס הזה.

תקשיב, עם כל זה שיובל שיקרה לו, אני הכי איתה!
בוא'נה, ההזוי הזה פשוט משחק בה מהשניה הראשונה, במקום להיפרד ממנה מיד בהתחלה. אין לו טיפה של בושה. הרי מכל בחור אחר, נורמלי יותר, היינו מצפים שאחרי שהוא האמין למה שהיא סיפרה לו, שאולי כן יתחיל לבצבץ אצלו משהו, משהו כלפיה. אבל הוא בשלו, ואפילו אחרי שהוא האמין לה, הוא ממשיך לשחק לה ברגשות ועוד יוזם את שתי הנשיקות הדוחות האלה. אז וואלה, אני לגמרי איתה.

אין שום בעיה במה שהיא "ביקשה" מללי על הספסל. כמדומני, כבר חפרתי על זה מספיק. הטעות היחידה שהיא עשתה הייתה לפלוט לללי את "אני חייבת לך", בלי שום צורך, כי היא באמת לא חייבת לה שום דבר.
מדהים כמה גיורא מנסה להחדיר לתודעה של הצופים שיובל באמת עשתה משהו רע כשהיא ביקשה ממנה מה שביקשה על הספסל, בעוד ללי הייתה בדרך לומר לו שהיא רוצה שיחזרו, אבל מהרגשות של יובל קצת פחות אכפת. ברור.

גם אני אוהבת מהמורות בדרך לחזרה של זוג שאני אוהבת. הרי לליפתח חוו הרבה כאלה במשך שתי עונות שלמות, עד שהפכו לזוג רשמי. אבל כאלה מהמורות אתה באמת אוהב ? זו אמורה להיות עונה בוגרת ?!

חפירות של לילה...

שיר m

Well-known member

גם אני הייתי מאוד בעד יובל, בשיחה ההיא על הספסל.
אבל מאז היא הפכה לאיימי מספר שתיים. וכל השטויות שהיא עושה, ממש לא אכפת לי ממנה.
ואת טועה, דניאל ממש לא משחק ברגשותיה. היא זאת שמשחקת ברגשותיו.

Roei152

Well-known member
מנהל
דניאל כן משחק ברגשות של יובל.....
כמו שמירי חוזרת ואומרת הכל התחיל מאותה נשיקה ארורה שהוא יזם-נשיקתם הראוששנה....
והוא עדיין מחזיק בה ומשחק בה בגלל שלידיעתו ללי לא אוהבת אותו... ...
נכון שיובל היא לא בסדר שהיא לא סיפרה לדניאל את האמת והיום אף שיקרה לו שרון התאהב בה ובגלל זה רון הציק לה....
מה שמציק לי זה שדניאל קונה את השקרים האלו... מילא שקר ללי אבל השקר של רון???0

שיר m

Well-known member
לא ולא.
יובל יודעת היטב שדניאל היה בוחר באלה לי, ולכן היא שוללת ממנו את זכות הבחירה.
היא יודעת שהיא בעדיפות שניה, והיא בוחרת להיות במקום הזה.
&nbsp
זה שדניאל קונה את השקרים... טוב הוא עצבני כרגע, הוא קונה הכל.

Roei152

Well-known member
מנהל
דניאל צריך לשחרר את יובל לדרכה מיוזמתו...
צריך שנים לטנגו... וכרגע הוא רוקד גם כן את הריקוד..... כלומר נמצא עדיין עם יובל....
אם יפרד מיובל , ללי תקבל איזשהו מסר במעשה ... ותנסה לברר....

שיר m

Well-known member
למה לו?
מנקודת המבט שלו- זאת שהוא אוהב לא רוצה אותו. יש מישהי אחרת שכן רוצה אותו, והיא חמודה והכל בסדר, אז למה לא לנסות? הוא רוצה להתגבר על האהבה הישנה, זה שהוא לא מצליח זה משהו אחר. אבל אני לגמרי מבינה אותו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני אגיד לך ..
כל השימוש של ללי ברוי... עשתה לו "ניצחון" ,פנתה אליו כדי להראות לדניאל "גם אני יכולה לשחק..." ואף פנתה לדניאל כדי לברר מה קורה היה אמור לשדר לדניאל מסר עבה... "לא שכחתי ממך, אני עדין אוהבת אותך.. ועדין מפריע לי שאתה עם מישהי אחרת.." זה לא כמו עם יפתח...

שיר m

Well-known member
אוקיי
אבל מבחינתו, מה שהוא יודע כרגע, זה שהיא בפירוש לא רוצה אותו. זה מה שהיא אמרה (ליובל, לכאורה). וגם על זה הוא כועס, כי הוא הרגיש שכן.
זה שהוא מאמין ליובל זה באמת בעיה. מספיק שהיא אומרת "איימי ואני חברות" כדי שהוא יעיף אותה לכל הרוחות

שוב איש לבן מפקד על שוטר שחור!
והמבין יבין...
&nbsp
זוג מוזר מאוד
לא, לא מרגיש רגש כלפי דניאל וללי. אין לי תמיכה בהם... האמת שכמו שהרבה אמרו בזמנו, אולי עדיף שללי תהיה לבד וזהו. משחק משום מקום?
&nbsp
אני חייב להבין איך הנשריות מעבירות את הימים שלהן...איימי וגלי רק חושבות על עידוד? אבל רון נהיה חכם... בערך...
&nbsp
לא לא לא לא. שאף אחד לא ידבר עם ללי, לדניאל יש אימא פסיכופתית! היה מצחיק אם יובל הייתה מפספסת כשדניאל אמר שהיא החברה שלו.
&nbsp
פאק, רון הפעיל על איימי אלימות. לא כוחות. למרות שאיימי די צודקת, בחורה לא יציבה וגם הקשר לא היה כזה בריא.
&nbsp
פרגנו ליובל חולצה. עדיף על פני החולצה של אלפי. הנה הנשיקה שידענו שתבוא.
&nbsp
יובל צריכה לתבוע את דניאל על כמות הפעמים שהוא מנשק אותה. ללי... בחייאת. עד לפגיעה במורל נבחרת בית הספר...
&nbsp
ותכל'ס גם אני לא יודע מה יותר גרוע, דינה. גם אני. את חכמה גם בלי עלילה. ובינתיים במועדון העורבים מתי צועק "הלו!!!! מישהו נמצא פה?! מישהו רוצה לעשות איתי ניסויים?! הלו!!!!!!!!!!! לאן כולם הלכו?!".
&nbsp
אח, ללי, למה בנבחרת?
&nbsp
איימי מספרת ליובל תוך כדי עידוד.
&nbsp
אויש, דניאל... רק מה יובל אמרה לרון? גם בפניו התחננה? תזכירו לי מתי ללי הרסה לדניאל משחק? זה היה בגלל יפתח או משהו?
&nbsp
יובל אפילו לא אמרה כלום לרון, היא סתם מושכת זמן... ועכשיו היא זייפה פציעה. ואיימי אומרת שהיא יותר גרועה ממנה.
&nbsp
לא עורבת, לא נשרית
סופי, כמובן... לומדים היסטוריה צבאית בחממה? מה, זה מאומנות המלחמה? אבל דינה קורעת.
&nbsp
כן, הבגדים תמיד היו דביליים. אבל חושפניים מאוד.
&nbsp
תגידו, איימי זוכרת שהיא ורון צריכים רוטציה בצוות? היא השתלטה על כל האזור.
&nbsp
מיסודו של לואיס קליין. למה צריך לראות את זה?! למה?! רגע... רגע... לא, יפתח... לא! נקמה מתוקה...והפעם המשחק הגרוע של לי היה מתאים. הדבר המצחיק הוא שהנשרים לא מתייחסים למה שקרה שם...
&nbsp
יש פה איזה מישהו עם תנועות ריקוד מאוד מוזרות. לא ראיתי את זה אף פעם, אבל חיצונית סופי ואיימי די דומות.
&nbsp
חברים, סופי ויפתח ביחד. בכל עולם אחר זה היה בסדר, כל עוד זה אשכרה היה נבנה...
&nbsp
מנהל מיתולוגי... מפלצת מיתולוגית
זה מה שחשבתי כשראיתי את הכתבה על נטלי שתיאר ככה את לואיס. בכלל, איזה עוד מנהלים היו שם? נעמי, בסדר, לזמן קצר מאוד. בחייכם, זה לא נחשב.
&nbsp
מזכיר לכם שהילדים האלה הם בגלל נטלי!
&nbsp
דריה מתנהלת בצורה כזאת לא חוקית שמפחיד לדבר על זה.
&nbsp
איך יש תקן ל-180 ילדים?! זה לא הגיוני ולא אנושי!
&nbsp
נטלי גם הצילה את הילדים. תיקון!
&nbsp
לואיס, יא מניאק! מניאק!
&nbsp
איזה כיף שחזרנו לפרקים נורמליים. לימודים, משחקים, עלילות נורמליות! הגיוניות!

Roei152

Well-known member
מנהל
שוב אנני אומר את מה שאמרתי לשיר ומירי
בזמנו בכוכב הצפון.... על שון ומאיה... וגם רון אמר
הוא מאוהב והיא מאוהבת.... כל עוד הם לא יחד .... לא טוב להם.. וגם לנכזבים....... הזוגיות שלהם התפרקה בזמנו אך ורק בגלל יפתח ... שיפתח עדיין קינא לללי ..
עכשיו יפתח כבר בפרק חד ומעודד נשרים בפופנים.....

לא, רועי.
ה"זוגיות" שלהם ממש לא התפרקה בגלל יפתח. זה מזכיר לי שכתבת שהיא בחרה ביפתח רק מתוך רחמים. נו, באמת.

תראה, יכול להיות שהספקת לשכוח, אבל רק "בזכותו" של דניאל - יפתח העדיף לעזוב לבית הבראה, ורק "בזכותו" של דניאל - הוא התנשא מעליו כמעט בכל הזדמנות שנקרתה בדרכו. אה, וכמובן, רק "בזכותו" של דניאל - ההודעה היפה שהוא שלח לאלה-לי נמחקה. אגב, אני יכולה להמשיך עם הרשימה...

אני לא יודעת אם יצא לך לצפות במופע שלהם בנוקיה, שהיה ממש יפה. הוא נמצא במלואו ביוטיוב. אם בא לך, תציץ שם בכמה קטעים של שניהם, ואולי תבין טוב יותר למה זה רק הם...
אם אתה מחשיב את העונה הזאת בתור משהו רציני בכלל, ולא כפארודיה לא מוצלחת בלבד, זו כמובן זכותך, אבל זה לא אומר שזה באמת המצב.
הכל מתחיל וגם נגמר בהתעקשות ההזויה והבלתי מוסברת של גיורא להמשיך כשהוא הצלע במשולש, וכיאה לקהל העיקרי שהוא פונה אליו, הוא נוהג בהתאם - אז היא בחרה בו, בהמשך עשתה את הדבר הנכון ומה שהייתה צריכה, ועכשיו שוב חוזר חלילה... פשוט תת-רמה. לא יותר מזה. משום מה, מגיורא ציפיתי הפעם לקצת יותר, אבל כנראה שהייתי "תמימה" מדי.
אז הוא יכול אמנם לקצור את פירות ההצלחה, אבל אני מבטיחה לך שבתוך תוכו, הוא יודע היטב שהדבר הזה רחוק מלהיות העונה המדהימה ביותר של הסדרה.
אתה יודע, יש מצליח, במדדי רייטינג וכאלה, אבל יש גם מוצלח, שזה הדבר האחרון שאפשר לומר בהקשר של העונה ההזויה הזאת.

אתה יודע משהו, אני יכולה להגיד לך אפילו יותר מכל זה.
אם הייתי מאוהבי הזוג הזה (מזלי הגדול שאני לא), אני נשבעת לך שהייתי יוצאת מדעתי ולא מבינה מה מרצד לי מול העיניים.
ככה הוא בונה לאט-לאט את הקאמבק שלהם?! נו, טוב. כל אחד ו"בניית הקאמבק" שלו... זה רק מוכיח לי עוד יותר כמה שניהם פשוט לא קשורים, ולא יעזור שום דבר שהוא ינסה להכתיב בשנית.

סליחה על החפירה.

למעלה