החממה 3 -המשך שבוע 7

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -המשך שבוע 7 צפייה מהנה ודיון פורה .....
ותודה לרומבו שהסכים לעזור להעלות את שמות הפרקים במשך העונה

rubmue1234

New member
אעלה את שם הפרק מאוחר יותר!
לצערי **חד פעמי** אעלה את שם הפרק ושמו(כמובן שעם סמיילי) מאוחר יותר!
אני ממש ממהר לאנשהו,
ככה שגם את הפרק עצמו אראה יותר מאוחר...
בינתיים תרשמו פה את הדעות שלכם על הפרק,
ושארשום את הדעה שלי ארשום כבר את שם הפרק מעל עם כותרת קצרה....
תהנו!!

שיר m

Well-known member
מחכים מחכים מחכים...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנת....
נתתי לרומבו העונה בתור הראשון שיראה את הפרקים בגלל שיש לו יס את התפקיד להעלות את שמות הפרקים..
אני תכננתי שאני אעלה את השמות אכנס לפני הפרק שישודר לאתר יס ואבדוק מה שם הפרק ואעלה ..... אבל אין שמות פרקים בתקצירים של האתר.. ובגלל זה פניתי לרומבו וביקשתי עזרה בכך......
בגלל שהוא עסוק בענינייו יוסי העלה את שם הפרק....כי ליוסי היתה את הגישה הראושנה לפרק... וזמן.....
לא קשור...

שיר m

Well-known member
זה בסדר, הבנתי:)
התכוונתי שמחכים שיראה את הפרק ויבוא לכתוב... דיבורים על החממה בלי רומבו זה פשע

שיר m

Well-known member
פרק מוזר
שוב פעם הזמנים מתבלבלים לי. רגע אמצע הלילה ורגע אמצע הצהריים.
&nbsp
לזכותם ייאמר שלא משכו יותר מדי את הסיפור של אלונה.
&nbsp
פרק מהיר. אז לאן משיכים מכאן?
&nbsp
אה ומירי, אולי זה לא רובי, אבל זה בטוח לא זאב... זה לא הדיבור שלו ולא העשייה שלו... פשוט לא. אם כבר הימורים אז גורי

כבר ראית? יפה

די, נו, גורי ???
מאיפה הבאת את זה ככה פתאום ?

לפי דעתי, זה שהוא זרק לאלה-לי את דעתו לגבי פרוייקט החלל, שהייתה בעד ההצטרפות שלה, לעומת דעתה של נעמי, רק בא לחזק את הסברה שההתנהגות החשודה שהייתה להם לידה נבעה מהסוד שהם בינתיים מסתירים ממנה - גירושין.

אין... תקשיבי - זה רק זאב! אין שום הסבר אחר לשם שלו בקרדיטים.

שיר m

Well-known member
לא אכפת לי מהקרדיטים
זה לא הוא.
&nbsp
וכן, ברור שהם מתגרשים... אני רק מנסה לחשוב "משוגע" כמו הסדרה הזאת...

אני חושב שאת טועה בנוגע
לנעמי וגורי.
&nbsp
הם לא מתגרשים, אלא פרודים (הם גרים בנפרד ולא חתמו על כלום). כמו שנעמי אמרה "אנחנו בודקים משהו".

פרק הזוי ומשוגע לחלוטין

הזוי לאו דווקא במובן השלילי.
מתי, אלונה, נטלי - השלישייה המנצחת

אוף. אני מנסה לפענח את הקול מהיום, והאמת שהוא באמת נשמע שונה מהקול שהיינו רגילים לשמוע, אפילו בפרק הפתיחה. אמאל'ה, מי זה ???

אכן, באמת לא התעכבו עם הגילוי על אלונה, למרות שבת'כלס זו נחשבת חשיפה אחרי 26 פרקים כבר...
כמו שאמרתי, יהיה לה איזה סיפור משפחתי, ולמרות שכאילו מתקבל הרושם שזה, שוב, שיתוף פעולה בכפייה ולא מרצונה החופשי, היא עדיין מתנהגת באופן חשוד מאוד... איזה שינוי מאלונה השקטה, התמימה והלא מזיקה או משפיעה.

דר פשוט מצויינת! כבר פרק שני שאני ממש אוהבת את המשחק שלה. רואים איך היא התבגרה, לצד נטלי כמובן.

האם נעמי וגורי עומדים להתגרש או עברו לחיות בנפרד ? או שמא יהיה מדובר בכלל במשהו אחר ?

שיר m

Well-known member
נראה לי שבפרק הזה אלונה דיברה הכי הרבה מכל הסדרה

טוב, התפתיתי להציץ שוב בקרדיטים, גם היום...
למרות שבאמת לא רציתי.

אז הפרק, שרון אלכסנדר לא הופיע. האם מדובר בטעות טכנית או שמא זה אשכרה אומר את הדבר הבא - אלה בכלל זאב וגורי שמשתפים פעולה ?????
אולי גורי שכנע את ללי כן להצטרף לפרוייקט לאו דווקא כדי להדגיש את המחלוקות בינו ובין נעמי, על הרקע המרומז הזה שהם נפרדו, אלא כי הנבל, מי שזה לא יהיה לכל הרוחות, ציווה עליו לעשות זאת ?! אולי גורי יזם את הפרידה, אבל כתוצאה מכפייה "מלמעלה" ?!
אני גם מנסה להבין מה קרה שם בין בני הזוג בחודש הזה שעבר מאז האירועים האחרונים... כמובן שעוד נזכה להבין זאת בהמשך.

בקיצור, שיר, יש לי הרגשה שעלית פה על משהו מטורף !!!!!!!!!!!!!!

וכן, אני עדיין מנסה לפענח את הקול מהיום, כמו בלשית בשקל וחצי...

שיר m

Well-known member
איך אני משפיעה עלייך

לקול היה קצת מחיתוך הדיבור של רובי.
&nbsp
ונראה לי שבין גורי לנעמי היו חילוקי דעות על דברים משמעותיים, אז כן, אולי הוא שותף עם אנשים שלא מוצאים חן בעינייה...
אולי גם עליו איימו? משהו על אלפי? אולי הוא פועל לטובת הבן שלו?
&nbsp
טוב אני אשתוק עכשיו

וואי, וואי...
תאמיני לי, גיורא הזה עוד יחרפן את כולנו לגמרי...

בסוף נגלה שהחממה, על כל אנשיה, היו הזיה אחת גדולה של ללי, היא תאושפז בכפייה ונגמר הסיפור.

אני עוד מנסה לזהות האם משהו בקול מהיום מזכיר את גורי (או את דני).
לגבי רובי, אין, זה בוודאות לא הוא. לפחות לא עד כה. איך רוב הצופים עוד לא קלטו את זה בכלל, לא ברור לי. מספיק שלא נחשפנו לפניו וקולו מיד בפרק הפתיחה כדי להבין... זה ברור מאליו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתן שתיכן איבדתן את השיפיות
לא ראיתי רמה כזאת של חוסר שפיות לא בעונה האחרונה של השמיניה, בשכונה ולא בחלק הראשון ..... נראה לי שההפקה לא היתה צריכה לצאת להפסקה כזאץ ארוכה... זו תוצאה של חוסר החממה תקופה לא מובטללת .....
ואם כבר אתן מדברות על שללי מתעוררת ומגלה שהכל היה רק חלום ... אז יש לי תוספת... יד גברית מושטת אליה בסצינה האחרונה אחרונה .....

LOL !!!!!

העיקר שאתה מביע הכל חופשי... מותר לכולנו כבר

אז מה, בסוף גם אני אאושפז לצד ללי, מרוב שיגעון ?
אחלה סידור. מתאים לי.
סתם, אבל אל תיקח את זה עד כדי כך, גם במקרה שלי. כנראה הכל באמת נובע מההפסקה המטורפת שהייתה... אחלה מאבחן נפשי אתה.
צריך עוד לעכל את עצם החזרה שלהם למסך והופ! אוטוטו הם מסיימים...

לגבי המשפט האחרון, לאו דווקא התכוונתי שהכל יהיה בגדר חלום שלה, אלא ממש הזיה אחת גדולה וארוכה. אבל ברור שהכל בצחוק.
אבל מה שכן, היד המושטת אצלך היא מי שאני חושבת שזה, כן?

למעלה