החממה 3 -המשך שבוע 14

Roei152

Well-known member
מנהל
ללי קפטנית-וזה מפריע לאיימי?
אפשר לחשוב שנטלי היתה מקסימה לאיימי ... וגם שאיימי היתה דבש טהור שנטלי היתה הקפטנית...
דניאל יגלה את האמת .. ואז ממה ? ירוץ לללי...?
ללי כרגע לא חוושבת על בנים .. היא חושבת על טיפול בעצמה ... היא מבינה שעשתה טעויות , והיא מטפלת בהן דרך חזרכה לשגרה וההשקעה במה שחשוב באמת : בגרינות,חברים , ולואיס קפץ עליה עם הקפטהות,

Roei152

Well-known member
מנהל
מה את לא תהיי פה מחר?
בחממה כלומר...
אני מבין...
יאללה (פרכוס,פרוס),פרכוס ) נ

Roei152

Well-known member
מנהל
אולי אתה טועה ואולי אתה צודק...
דניאל נישק את יובל נטו כתודה ... מבחינתו עכשיו זו האמת .... אבל מי שרוקדת אצלו בלב זו ללי ....
מה שאמרת יכול להביא אותו לרוץ לללי כיהוא מרגיש נורא נכזב מאמיתות אימו שיקרה לו על אביו ,ללי שיקרה לו על אהבתה אליו ,ויובל בכל משקרת לו....\

Roei152

Well-known member
מנהל
היא כן רוצה אותו!!!!!
זה שקר!!!! הלכת להכין כריך שללי הגיבה ליובל באותה סצינת הספסל?
וגם איך שהיא אמרה לדניאל "אני שמחה שעכשיו אנחנו יכולים להיות חברים טובים באמת " היה לה קשה להגיד את זה....
גם איך שהיא דפקה לו מבט שסיימה את הנאום לנשרים היום...
כל הסימנים מראים ללי ודניאל עדין מאוהבים .....

Roei152

Well-known member
מנהל
דניאל ויובל זה בסה"כ ידידות...
להזכיר לך? דניאל וללי זה תמיד היה ברקע ... גם מערכת היחסים שלה עם יפתח הדזרד..

Roei152

Well-known member
מנהל
הסוסים קוראים לך... זה מה שהתכונתח להגיד..

Roei152

Well-known member
מנהל
יפתח נלחם על ללי העונה?
איך ? אני לא רואה את זה... כל הסיפור התחיל להשתבש בגללו ... ששיקר ...ונטלי חשבה שהוא וללי נפרדו באמת... וקצת התחילה אתו עד שבאה הסטירה...
אני לא רואה מלחמה של יפתח על ללי העונה ....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ליובל הוא לא נותן יחס של נסיכה....
ומה זה "לקפוץ למיטה??" ואוי אחנו בסדרת ילדים להזכירכם....

Roei152

Well-known member
מנהל
יקיריי הכל טוב!!!! אוקי?
גם אני ומירי התווכחנו שרשורים על גבי שרשורים על כל העניין הזה.. דניאל או יפתח ... שכל אחד דובק בעמדתו .... . זה כל המטרה של הפורום .. כל אחד מביא עמדה והוא יכול להשאר איתה או לשנות את דעתו ולהיות גמיש..
כל עוד אתם לא פוגעים אחד בשניה על אמת ... למשל "אם לא תגיד שדניאל דפוק שהוא לא רואה את יובל כאוצר ,אתה חרא וטיפשש.... " זה עובר את הגבול ומצריך התערבות מצידי...
אתם בסה"כ בויכוח שכל אחד מביא דעוות שונות וזה בסדר... לא להתגמש אבל לא לפגוע אוקייי??

איזו פתיחה לא קשורה?
באמת לאן נעלם נפתלי? ואוזי? מה איתו? אלונה לא צריכה להיות עם מתי (הוא בכלל לא נפרד מדינה בגללה, יום אחר כך הוא אמר לאלונה שהוא לא רוצה חברה), מנו סתם לא מעניין.
&nbsp
עומאר אף פעם לא היה קשור מדי.
&nbsp
הפתיחה. כן, היה צריך לצלם מחדש את "צעד קטן לאדם".

Roei152

Well-known member
מנהל
כמו שאמרת אתמול ..
גיורא לוקח את זה לכיוון הזה כדי שבסוף באמת כולם יחכו לחיבור שלהם מחדש...
הוא מעביר אותם מהמורות וקשיים כדי שבסוף הם באמת יהיו יחד כמו שאמרת...
לפחות אתה ואני שתמיד מחכים לזה .והזאוטטים של הסדרה ...
ולא רוב הסיכויים שאתה לא צריך לחשוש מכיוון של יפתח מחדש...
.אתה יודע את מי זה ממש מזכיר לי ? את אדם ,איה וניצן.. גם שניהם עברו קשיים ואי הבנות בדרך שהצלע השלישית סידרה להם...עד לאה בה האמתית
על ניצן אני כעסתי בזמנו ..
על יובל לעומתה אני לא כועס , כלומר אני מבין שזה לא בסדר מה שהיא עושה.. אני כועס על גיורא שהביא אותה נטו כדי שתהיה הצלע המפריעה...ועל איך שהיא נכתבת זו אחת הסיבות שמירי הפסיקה לצפות....

אחרי שהוא נפרד מדינה
אלונה ניסתה להתחיל איתו והוא סירב.
&nbsp
כמובן שמאז עבר קצת זמן אבל אני מכחיש את הנשיקה ביניהם. זה לא זוג נכון!

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תעשה מדניאל טלית שכולה תכלת ...
הוא זה שנישק את יובל ,להזכירך בנשיקה הראושנה שלהם.... והוא לא אוהב אותה ...
אז הוא גם אשם במה שקורה....
ללי אשמה שהיא אמרה לדניאל שהיא רוצה לדבר איתו לפני אותה סצינת הספסל עם יובל.
יובל אשמה עכשיו שהיא לא מספרת לדניאל את האמת...
גם הוא אמר לה "אני יודע מה היא אמרה לך. לא מה ללי אמרה ליובל .... כלומר שאם ללי היתה חוקרת לעומק היא היתה מגלה את האמת..... אבל היא העדיפה ללכת על הפאסון של ידידים טובים בלבד עם דניאל ולא להתמודד עם האמת כלומר העדיפה לחשוב שבינה לבין דניאל אין שום דבר רומנטי.. אתה יודע ? אני מסכים איתה ... ללי היתה כל הזמן בין הפטיש לסדן .. שהיא היתה עם דניאל,יפתח קינא ולהפך ...
עכשיו היא סוף סוף מבחיינתה יכולה לנשום .. אין שני בנים על הראש , שניהם נמצאים במקום אחר עם אהבות אחרות, עם שניהם אני בקשרי ידידות טובים ,אין לי את פרוייקט החלל על הראש ואני יכולה לטפל בעצמי ולהתעסק בדברים יותר שיגרתיים ופחות לוחצים עלי כמו הקפטנות

Roei152

Well-known member
מנהל
כן... בכלל
זיהתי את אפרת דוחר רומבו כנראה לא זיהה .....

Roei152

Well-known member
מנהל
קראתי שוב את ההודעה .... את ממש מכוונת הכל לדניאל ....
וזה לא נכון .... נכון שדניאל הוא סוג של "קש ששובר את גב הגמל" כל פעם ....
כל הסיפור בינהם המשיך והמשיך להתערער... מאז אותו השקר ... זה מתבטא בכל מיני דרכים ...
למשל הבחירות לקפטנית שנטלי נבחרה, יפתח לא בחר בללי ואילו ללי היתה בטוחה שהוא היחיד שהצביע לה... ויפתח הסביר שדינה היתה זו ... זה עוד לפני שדניאל נכנס שוב לתמונה ... הוא היה עסוק בלמצוא את אבא שלו... עומאר תיפקד קצת בתור הגבר שמעורר את חשדו של יפתח למרות שלא היה בינהם שום דבר רומנטי ..
או למשל ההצעה של קארין ...
או הבילוי שלהם בפרויקקט שהתברר כטיפול זוגי לא ממש מוצלח...

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -המשך שבוע 14 צפייה מהנה ודיון פורה...

פרק 160- אוהל מול הכנרת

צפייה נעימה.

"אני בונה את המסגרת שלי"
משפט חכם.
&nbsp
אז ככה...
&nbsp
ג'ודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרת! אני חושב שמהפרק הזה למדנו ששיגעון זה עניין גנטי. אמא מטורפת- בן קצת מטורף.
&nbsp
אבא מטורף- בנים מטורפים. כמו במשפחה של הזבל. שהחליט שהוא מפנה את האוהל של דריה. שוב פעם גונב שטחים. תמות, לואיס. בשוק מהבת שלך, הא?
&nbsp
רחמים על סופי (מתאים לה אדום). מזל שיפתח עוזר לה. אני לא מאמין שהם באמת ביחד. יובל די פאסיבית הפרק (איזה ממשיכות במזימתן, שום מזימה, אלא אם מה שאיימי עושה זאת מזימה).
&nbsp
מעניין איך ג'ודי תשתלב פה...
&nbsp
סה"כ פרק טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא מבין את המשפט -דניאל קצת מטורף...
תוכל להסביר ולפרש?...
אם אתה מתכוון לכך שהוא היה עצבני על ללי הפרק , זה בגלל שלפי הבנתו , הוא לא מקבל ממנה את מה שהוא רוצה .. זה טבעי אתה אוהב מישהי כמו משוגע , וגם היא שולחת רמזים...בסוף מתברר לך שהיא לא "אוהבת" אותך...

למעלה