החממה 3-המשך שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3-המשך שבוע 11 שימו
ביום חמישי יחד עם הפרק המיוחד ... ספישל חממה סילבטר 2016.... יהיה נחמד ....

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי כמו שאמרננו מירי... צ
ללי החליטה לקחת הפסקה .... לא להיות ליד האישה החדשה של אבא .....
שיחה שמאוד מזכירה לי את איה-דדי-ניני בשמיניה... גם הם יישבו ככה הרבה ודיברו על דברים רציניים יותא ויותר מטורפיים... כמו טורבו טיים... לפחות זאת שיחה נורמלית יותר ...
דניאל ממש אבל ממש לא מאוהב ביובל .... אין לו את הניצוץ של מאוהב שבא לך ללהדליק את כל העולם באהבה שלך .... .. ללי ונטלי הצליחו .. ואף היה להם טוב.... וזה מוביל אותי למשהו שירגיז את מירי... חוץ מכמה רגעים של התחלה היה קשה לי לראות רגעים טובים בין יפץתח ללי...
לואיס נחתך מסכין שנשלפה אליו מהשומר .. או שלא ראיתי טוב? זה לא אמור להעביר אצלו איזשהו חשד?

אני חושב שכן
לואיס נחתך מהשומר (מסביר למה הגיע לבית חולים, איך גיורא מקשר את הכל). זה לא בעיה שלשומר יש סכין, הוא פשוט שומר.
&nbsp
בסוף הוא קרא את מה שרובי העביר או שלא? כי זה נראה היה מהפרצוף של רובי שהוא הצליח להעביר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי הכוונה שלי היתה ...
איך השומר דקר בכוונה את לואיס ? ורובי לא משתמש בזה כהוכחהה.. תראה אבא .. זה שליח של זאב!!! זה לא שומרר תמים שהמדינה הציבה.. אבל עכשיו שאתה מסביר אני מבין שזהה לא היה עוזר בכלל .... השומר היה יכול לתרץ את זה כטעות....
מה שבטוח רובי לא מוכן שיפגעו בנטלי..... הוא מוכן לסבול הכל.... השאלה היא .. מתי תגיע הבקשה שתפגע רוב הסיכויים בללי .... בגלל פרויקט החלל?

שיר m

Well-known member
הוא לא קרא
רובי שם לו את זה בכיס (של החולצה אני חושבת). מעניין לאן זה יגיע עכשיו...

טוב.
אז הצלחת לעצבן אותי, אבל בקטנה.
אני פה רק כדי להסביר, ולחפור, כהרגלי.
אם כבר פתחת את הנושא מחדש, אענה. תקרא רק אם בא לך, כמובן.

זה לא היה לך ברור, עוד מרגע נשיקת הבכורה, למרות שהיא הייתה ביוזמתו, שהוא עשה זאת רק כדי לנסות לשכוח את ללי ? חזרתי ואמרתי את זה שוב ושוב ושוב... אין לו לא את "הניצוץ" ולא שום רגש אליה, וההפסד הוא אך ורק שלו.
אתה עוד תראה שכל מטרתו של גיורא תהיה להוציא דווקא אותה כלא בסדר מבין שניהם, מה שיגרום גם לצופים שכן בעדם, ויש מספיק כאלה, תאמין לי, לשנות את דעתם.
זה כל כך לא אמין איך הוא פשוט לא נפרד ממנה מיד. כאילו מה הוא חושב לעצמו, שאולי בינתיים ללי תשכח ממנו? ברור שהוא יודע שזה לא יקרה, גם מבחינתו, אז עדיף לו להיפרד מיובל בשלב מאוחר אפילו קצת יותר ?! כל שניה נוספת שהוא איתה, שלא מרצון ומאהבה, רק תפגע בה יותר ויותר...

עכשיו, לומר שמלבד הרגעים ההתחלתיים שלהם, אמנם לא כזוג אבל כן כמאוהבים, לא מצאת אצל לליפתח שום רגעים טובים, זה כל כך אבל כל כך לא נכון!
אני לא מצאתי שום רגעים יפים במהלך כל העונה השנייה, בין דניאל וללי, מה לעשות ? הוא התנשא מעל יפתח, שלא לדבר על הריבים שהיו ביניהם כאשר הם באותו מועדון, ריבים שהיו שונים בתכלית מהמורדות שלליפתח חוו במהלך הקשר שלהם.
כל העונה השנייה נבנתה בצורה כל כל נכונה בין השלושה, ובפרט בין ללי ויפתח, ולמרות שרוב הזמן הם היו רחוקים אחד מהשנייה, ובכלל עוד לא היו זוג, היו להם רגעים כאלה יפים. חבל שאתה לא זוכר ומוצא שום דבר.

צר לי באמת שאני לא הולכת אחרי כל העדר ואוהבת אוטומטית את דניאל וללי.
אני לא אוהבת אותם יחד והם ממש לא עושים לי את זה, כמו שאומרים, וזה הכל.
לא מתאים לגיורא ללכת אל מחוזות הצפוי, כאשר אנחנו יודעים כבר עשרות פרקים מראש! איך הרביעייה הראשית תסיים מבחינה זוגית...
במקום ללכת בהפוך על הפוך על הפוך. לכן אני ברגשות מעורבים לגבי העונה.

אסיים במשפט שמישהי כתבה על ה"משולש" הזה, שהסתיים לו במתכונתו המוכרת, ובמקרה נתקלתי בזה. היא כתבה את זה לפני שבועיים: "כשמראים בסדרה שיפתח וללי מתאימים אז אתם בעד יפתח וללי, וכאשר מראים שדניאל וללי מתאימים אז אתם בוחרים בהם. זה איך שהסדרה מוצאת לנכון באותו זמן".

אז אני אמנם ממש לא מסכימה עם רוב הפסקה הזאת, אבל עם המשפט האחרון, לצערי הרב, כן. תחשוב על זה רגע ותבין בעצמך... זה מה שגיורא כל כך התעקש לא לעזוב, ולסיים בזמן - דהיינו עוד בסוף העונה השנייה, ואם כבר, אז להכניס צלע שלישית חדשה לגמרי במקומו של דניאל.

תראה מה הוצאת ממני...
אבל זהו. עם החפירה הזאת באמת שמיציתי את דבריי בעניינם, אבל באמת בפעם האחרונה. כמו שכבר אמרתי לך, לא נצליח לשכנע אחד את השני בצדקת קיומו של הזוג הזה או הזה, ולא קרה שום דבר.

תאמין לי, מזל שלפחות ב"שכונה" אין ואני מאמינה שגם לא יהיה לנו משולש כזה. לדרגות כאלה מעצבנות ולעוסות הוא הצליח להגיע רק בחממה.

גם לי יש מושטים
תבנה כבר רפסודה, בן אדם!
אלפי חזר! טוב נו, נעמי וללי בסדר...
&nbsp
אאוץ', אלה-לי עם פה גדול... טוב, זה תמיד היה לה.
&nbsp
לסרט קוראים "להתחיל מחדש". הם ממש דואגים לנעמי.
&nbsp
שני מושטים חתיכים לאללה
דריה הזויה...
&nbsp
סופי ודריה שונות מאוד.
&nbsp
תגידו, אם המכתב נמצא- משמע שהעתירה עדיין תקפה?
&nbsp
עכברים, ספורטאים, סרטנים ושאר ירקות
אולי רובי צריך ללמד את נט איך לשלוט בהזיות.
&nbsp
יובל מזכירה יותר מדי את איך שדפני התנהגה לדורי בגאליס. כולנו יודעים איך זה נגמר... איימי לא בן אדם. פתאום קלטתי שיובל לא תשרוד עם דניאל כי הוא מעדיף בנות עם "לי" בסוף... לקח שלוש עונות וקלטתי. מה זה אומר עליו? יובל דוחפת את דניאל רחוק ממנה עם שיחות על אקסיות...
&nbsp
את זה רובי כתב? ואף אחד לא שם לב?
&nbsp
מה יפתח לעזאזל עושה עם... מי? שמות של מועדונים זה הזוי.
&nbsp
איימי ונטלי החדשה... אוי ואבוי לנו. אלו ראשות הצוות. פאק... ואיימי "IS SO EXCITED!" |סליהיא גרינר|. נט השתגעה על כל הראש.
&nbsp
ממתי לואיס ורובי כאלה בסדר? אח, רובי, אתה תחמן אתה. אאוץ', דוקרים בן אדם זקן...
&nbsp
אה מנו, גם לך נושר עכשיו השיער?
&nbsp
לאן דניאל הולך? שיחליט מה הוא רוצה. ותגידו לי, מי זאת המזדנבת הזאת מהנשרים שמדברת כל פעם עם כולם? טוב, דניאל קצת עם יובל... ומתי משחרר עכבר מעבדה. ויובל לא מוכרת פחד. גליליאו... נו, מנו מבריא לאט.
&nbsp
איזה כיף לדניאל שחברה שלו אוהבת כדורסל כמוהו. הוא לא יזנח אותה לכדורסל, מקסימום היא תזנח אותו!
&nbsp
מה, גם דניאל הוזה עכשיו?
&nbsp
אני מניח שלואיס לא ראה כלום ומנו התחבא.
&nbsp
פרק ממש יפה.

זה כזה הזוי איך שגם הוא הוזה פתאום!
פשוט לא ייאומן כמה פאתטי זה הפך להיות. הוא בטח יהזה שוב, או שיהיה לו איזה חיזיון דבילי. והיא, בכלל, עם החולצת נשרים שלה, מחזירה אותי לתקופה הגרועה שלה, אם לא מספיק כל מה שקורה איתה העונה.

יאללה, כבר הבנו שאלה יהיו רק הם, אז אולי, במטותא ממנו, שיעזוב כבר את יובל המסכנה, לפני שגיורא יוציא בסוף אותה הלא בסדר מבין שניהם ?!
כבר הפכתי אפאטית לכל זה... באמת. זה לא מעניין ולא כלום.

Roei152

Well-known member
מנהל
מצחיק אותי שאמרת...
אלה יהיו רק הם .... כמו שכולם אומרים על דניונתן ......

זו האמת, לצערי.
אין לי דרך טובה יותר להגדיר זאת. יש קהל שלם שרוצה רק אותם.

כל כך עיצבן אותי גם אותו פרק שלשום, עם ההשתלטות של איימי על הבלוג, כאשר גיורא פשוט סילף לחלוטין את מה שהוא עצמו עשה.
לומר שהיא נפרדה בזמנו מדניאל רק בעקבות החיזיונות שהיו לה, ובכולם הופיע יפתח ? זה כל כך לא מדויק ולא נכון, והיה הרבה מעבר לזה... אותם חיזיונות, שהיו באמת מקוריים ונעשו בטוב טעם, רק עזרו לה להבין את מי באמת היא אוהבת, או לפחות אהבה. וגם מה פתאום דינה אמרה לה שבתום אירועי נוביה, היא עצמה הייתה בטוחה שהם יחזרו ? מה לה ולזה בכלל. זה ממש מגוחך.

כמו המשפט שציטטתי לך מקודם, שכתבה אותה צופה, לגיורא "נוח" עכשיו לעוות לחלוטין את מה שבאמת היה בזמנו, ולנסות לשרטט משהו שהוא ההפך לגמרי ממה שנשקף אז מהמסך... זה פשוט לא רציני כל זה, לכן כבר נמאס עליי לגמרי.

dar dahan

Member
לא מסכים איתך...
יש לי המון ביקורת על גיורא, כמו על עניין הזוג האהוב עליי (אהמ דינה ומתי אהמ אהמ) וכמו עניין רובי...
אבל במקרה הזה במה הוא טעה בדיוק?
הוא לא עיוות שום דבר, מי שעיוותו את זה היו תלמידות החממה מהנשרים שריכלו על הזוג שנפרד, וברכילות הכל שמועות.
לכן זה שאותה ניצבת מהנשרים אמרה שלאלה לי היו חזיונות על יפתח ממש לא מעוות את המציאות שבנה גיורא חמיצר, זה פשוט רכילות דבילית וברכילות כמו ברכילות תמיד אוהבים להגזים...
&nbsp
לכן לא הייתי מאשים את גיורא על העניין הזה.
&nbsp

שיר m

Well-known member
מיציתי את הסדרה הזאת
דואר רשום לא מגיע מהיום למחר. בימינו גם דואר24 לא מגיע תוך 24 שעות.
&nbsp
איך המזכירה מצאה את זה בפח? נטלי לא אמרה לדואר לזרוק את זה? היא דברה עם העירייה? איך היא ידעה לאן להתקשר? פספסתי כאן משהו?
&nbsp
עכבר בסביבה של מנו זה לא קצת... מסוכן?
&nbsp
יובל חמודה.
&nbsp
אפשר יותר אלפי?

וואו. תחושת מיצוי. הגדרת את זה כל כך מדויק

אני ברגשות מעורבים לגבי העונה הזאת, דווקא עונת הסיום, מי היה מאמין...

בא לי לחשוב שהיו לסדרה רק שתי עונות, וזהו. מבחינתי, עם רוב מה שקורה עכשיו, אפשר בהחלט "לסגור את הבאסטה".

שיר m

Well-known member
זה בסדר מיציתי אותה כבר בעונה השניה

היא אף פעם לא היתה אהובה עלי במיוחד, אבל שיהיה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי מירי ושיר וכולם תכנסו אופציה לרשף
יש לי רעיון שלא אחרים מאשר נפתלי ונעמי יהיו יחד...
רק הזהרתי אותכם שאם זה באמת יקרה .... אני תופס קרדיט ....

שיר m

Well-known member
אהבתי:)
אבל אם ג'ודי אמורה לחזור, אני חוששת שהיא תחזור לנפתלי... הוא לא במצב טוב כרגע

בדיוק!

זה ממש לא יקרה, רועי. גם מספיק יש מצד גורי.

אני גם לא יודעת אם זה לגמרי בגדר ספויילר, אבל כפי שאנחנו כבר יודעים, ג'ודי תחזור מתישהו (אגב, תהיה לה חברה לתא), אז די צפוי שיירקם שם משהו חדש, ונקווה שזה יגיע, אם כבר, רק אחרי עימות חזיתי שיהיה ביניהם, ובסוף - התגברות על מטעני ומשקעי העבר הלא פשוטים...

בכל זאת, הוא עם אי-ההכרה שלו בדניאל ונטישתו, והיא עם כל הצרות שהיא עשתה. בנוסף, אולי יזדקקו לה גם על מנת להפיל את זאב, וכך היא תגמול לו על זה שהוא ניסה להרוג אותה.

בקיצור, למי שיודע שהיא תחזור, כמונו, זה ברור מאליו שיקרה שם איחוד של השלישייה...

Roei152

Well-known member
מנהל
להזכיר לך עוד משפחה דומה ??
אני מדבר כפי שהבנת מהכותרת על משפחת דביר .... שם האבא ממשיך עם אישה אחרת שהיא לא האימא שלהם ..... והאימא הפושעת נשארת לבד.....
בקיצור יהיה עימות רגשי בינהם כמשפחה אבל כזוג אני לא בטוח ....

למעלה