טוב.
אז הצלחת לעצבן אותי, אבל בקטנה.
אני פה רק כדי להסביר, ולחפור, כהרגלי.
אם כבר פתחת את הנושא מחדש, אענה. תקרא רק אם בא לך, כמובן.
זה לא היה לך ברור, עוד מרגע נשיקת הבכורה, למרות שהיא הייתה ביוזמתו, שהוא עשה זאת רק כדי לנסות לשכוח את ללי ? חזרתי ואמרתי את זה שוב ושוב ושוב... אין לו לא את "הניצוץ" ולא שום רגש אליה, וההפסד הוא אך ורק שלו.
אתה עוד תראה שכל מטרתו של גיורא תהיה להוציא דווקא אותה כלא בסדר מבין שניהם, מה שיגרום גם לצופים שכן בעדם, ויש מספיק כאלה, תאמין לי, לשנות את דעתם.
זה כל כך לא אמין איך הוא פשוט לא נפרד ממנה מיד. כאילו מה הוא חושב לעצמו, שאולי בינתיים ללי תשכח ממנו? ברור שהוא יודע שזה לא יקרה, גם מבחינתו, אז עדיף לו להיפרד מיובל בשלב מאוחר אפילו קצת יותר ?! כל שניה נוספת שהוא איתה, שלא מרצון ומאהבה, רק תפגע בה יותר ויותר...
עכשיו, לומר שמלבד הרגעים ההתחלתיים שלהם, אמנם לא כזוג אבל כן כמאוהבים, לא מצאת אצל לליפתח שום רגעים טובים, זה כל כך אבל כל כך לא נכון!
אני לא מצאתי שום רגעים יפים במהלך כל העונה השנייה, בין דניאל וללי, מה לעשות ? הוא התנשא מעל יפתח, שלא לדבר על הריבים שהיו ביניהם כאשר הם באותו מועדון, ריבים שהיו שונים בתכלית מהמורדות שלליפתח חוו במהלך הקשר שלהם.
כל העונה השנייה נבנתה בצורה כל כל נכונה בין השלושה, ובפרט בין ללי ויפתח, ולמרות שרוב הזמן הם היו רחוקים אחד מהשנייה, ובכלל עוד לא היו זוג, היו להם רגעים כאלה יפים. חבל שאתה לא זוכר ומוצא שום דבר.
צר לי באמת שאני לא הולכת אחרי כל העדר ואוהבת אוטומטית את דניאל וללי.
אני לא אוהבת אותם יחד והם ממש לא עושים לי את זה, כמו שאומרים, וזה הכל.
לא מתאים לגיורא ללכת אל מחוזות הצפוי, כאשר אנחנו יודעים כבר עשרות פרקים מראש! איך הרביעייה הראשית תסיים מבחינה זוגית...
במקום ללכת בהפוך על הפוך על הפוך. לכן אני ברגשות מעורבים לגבי העונה.
אסיים במשפט שמישהי כתבה על ה"משולש" הזה, שהסתיים לו במתכונתו המוכרת, ובמקרה נתקלתי בזה. היא כתבה את זה לפני שבועיים: "כשמראים בסדרה שיפתח וללי מתאימים אז אתם בעד יפתח וללי, וכאשר מראים שדניאל וללי מתאימים אז אתם בוחרים בהם. זה איך שהסדרה מוצאת לנכון באותו זמן".
אז אני אמנם ממש לא מסכימה עם רוב הפסקה הזאת, אבל עם המשפט האחרון, לצערי הרב, כן. תחשוב על זה רגע ותבין בעצמך... זה מה שגיורא כל כך התעקש לא לעזוב, ולסיים בזמן - דהיינו עוד בסוף העונה השנייה, ואם כבר, אז להכניס צלע שלישית חדשה לגמרי במקומו של דניאל.
תראה מה הוצאת ממני...
אבל זהו. עם החפירה הזאת באמת שמיציתי את דבריי בעניינם, אבל באמת בפעם האחרונה. כמו שכבר אמרתי לך, לא נצליח לשכנע אחד את השני בצדקת קיומו של הזוג הזה או הזה, ולא קרה שום דבר.
תאמין לי, מזל שלפחות ב"שכונה" אין ואני מאמינה שגם לא יהיה לנו משולש כזה. לדרגות כאלה מעצבנות ולעוסות הוא הצליח להגיע רק בחממה.