החממה 3 -המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -המשך שבוע 1
בבקשה לראשון שרושם דעה על פרק חדש שודר אני אשמח אם תרשום פרק נס' ושם הפרק

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 103 איקראוס
(הדבר הכי קרב לפצצה שמצאתי )
איזה פרק מותח .... ללי מהי הסבה לבחירה שלך?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 104 עמונואל ויובל

אז בפרק הזה הכרנו לראשונה את החדשים :יובל ,עמנואל (מנו) ועמאר שעווד לא ידוע לזה בית יצטרף ואף עוד לא הגיע לחממה אך נראה כי יגיע לחממה על רקע פוליטי במיוחד .....
נחשתי שמנו לא יבוא רק בתור מחליף אופצנילי לאלפי (איך שאני מתגעגע אליו..) אלא גם ימלא את המקוםפ של אלפי בתחרות הבנות שבין נטלי לסופי וצצדקתי!!!! אך שרון מתרגז על סופי שהיא מדברת על מנו כעל הדבר הכי קסום שראתה .. הלו סופ ששהתאהבת באלפי לא דיברת ככה....
מעניין מה איימי עשתה שסולקה ככה מהחממה בבושת פנים? בכל מקרה כל הסיפור של איימי מפתיע אותי מה היא עשתה כ"כ חמור שסולקה ככה מהחממה?
ודבר אחרו8ן : דניאל מה אתה כזבה שובנינט שבנות מרגיזות אותך ? אבל אני מריח אהבה נ וספת שלא תמצא חן בעיני ללי!!!!!

כותבת מעט באיחור...
עוד ימים יגידו אם אתחבר לשני החדשים... מה שכן, כרגע בכל אופן מוצא חן בעיניי ומעניין אותי יותר מנו מאשר יובל.
אבל בהחלט הצליחו לשוות לה מראה ודמות אמינה של שחקנית כדורסל מחוננת , היא ממש נראית גם בת-בן כזאת , גם גבוהה והכל.
אני מאוד מקווה שגם אם במהלך העונה יהיה לנו רומן בין מנו לנטלי, כפי שזה שקוף בכוונה מלכתחילה (אולי זה נועד להטעות אותנו ?), בסופו של דבר נטלי תחזור לדניאל, האהבה הראשונה שלה... בעונה הראשונה בהחלט הגיע לו שהיא זרקה אותו כי הוא היה אידיוט מוחלט אבל מאז השתנה אצלו כל כך הרבה, בעיקר בגלל כל מה שהיה עם אמא שלו, והם באמת כל כך מתאימים ומשלימים אחד את השני...
כל משחקי חילופי הזוגות האלה בחממה כבר הפכו די מגוחכים ולא אמינים ועובדה שגיורא יכול גם "להיגמל" קצת מזה, כמו שהוא עשה במידה פחותה בהרבה בשכונה.
כאילו בתחילת הפרק האחרון רון מביע את שנאתו לאיימי וסלידתו ממנה ובסוף הפרק, כולה בגלל שהיא "ניצחה" באתגר הדליים, הוא משדר לסופי מבט של "את כנראה צודקת" ואשכרה יש לו עדיין רגשות אליה ?! כאילו ברצינות ?! לא הגיוני בעליל ולא אמין. הרי אם מבחינתו הוא עדיין מאוהב בה, הוא לא היה אמור לדבר אליה כפי שדיבר, ובצדק, בהתחלה... אני פשוט שונאת את המעברים החדים וההזויים האלה.

וספציפית לגבי איימי...
אני בדרך כלל תמיד מעדיפה את הדמויות של הרעים, בעיקר רעים מהסוג של אריק/טדי/רובי/זאב ודומיהם, אבל דמות רעה ומניפולטיבית כזאת כמו של איימי, עם כמה שניסיתי לפעמים להבין אותה או אפילו להצליח להתחבר אליה באיזושהי צורה, זה פשוט לא המקרה.
מצידי, גם אם העונה הזאת, אולי בגלל שהיא תהיה כנראה האחרונה וגם בכלל, היא תשתנה לטובה לגמרי וגם "לתמיד", כל מה שהיא עשתה עד היום ועדיין עושה, כמו שראינו, לא יצליח למחוק ולטשטש כלום. שלוש עונות גיורא מתעקש להשאיר אותה בצורה כזאת , זה לא דבר מבוטל...
לא מעניין אותי גם אם היא לא שפכה על עצמה את הדלי, ואוי כמה שיפתח מסתבר נשאר תמים לגביה, כי רצתה להוכיח משהו למישהו וכי לא נשארו לה חברים... היא פשוט מרגיזה אותי וזהו. והיא גם לא מתאימה לרון והוא צריך להישאר עם סופי, בטח אחרי שהוא רצה אותה בעונה הראשונה, היא דחתה אותו אבל בעונה השנייה נפל לה האסימון, ועוד אחרי מה שאיימי גם עשתה לו ואיך שניצלה אותו.

ואני מתגעגעת לרובי. אני מקווה שהוא המוח שעומד מאחורי המזימה גם הפעם ולא יפציע רק כדמות אורח קטנה. משהו באולג הזה, אני בכוונה כותבת את השם האמיתי של השחקן כי בכלל לא נודע לנו עד כה מה שם הדמות שלו, נראה כאילו הוא לא הנבל הראשי. הוא גם בקושי הוציא מילה מהפה עד עכשיו...
אחרי שגיורא החליט להטיל כזאת "פצצה" בסוף העונה הקודמת, הוא לא יכול פשוט להמשיך הלאה כאילו כלום. הוא חייב לנו הסברים לגביו.

שיר m

Well-known member
באיחור מטורף
אהבתי הרבה יותר את יובל מאשר את מנו. הוא מעצבן קצת. ולא הבנתי מה מוצאות בו הבנות

&nbsp
אהבתי את דניאל ויובל בכדורסל:)
&nbsp
ולמה איימי חזרה... למה...
&nbsp
כל כך מוזר לי לראות את גרשון אחרי שהוא היה ישי מנויורק. כל כך כל כך מוזר. אני צריכה להתרגל...

למעלה