החממה-טייק שני

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה-טייק שני אז אני מתחיל סיבוב של החממה מהתחלה ועד הסוף , בעיקר בשביל העונה השנייה שקצת שכחתי , אז בשביל להקל , החלטתי לראות ברצף את כל הסדרה .
נקודה ראשונה : דניאל מביט אחרי ללי בפגישה הראשונה שלהם שהם מסיימים , והוא נלחץ ממנה , אוהא כמה שהמבט הזה משמעותי ..ללי בעצמה אמרה משהוו בדייט שלהם בעונה השנייה שמההתחלה הוא היה דלוק עלייה ... והיא פגשה אותו לפני יפתח , עווד רמז לסוף הטוב של הסדרה ..
נקודה שנייה מהפרק הראשון של העונה השלישית : רואים ערימת ארגזים בסלון של רשף , אז לא התיחסנו לזה , אבל זה רמז ראשון לכך שגוורי עומד ךלעזוב את הבית , מה שלא מובן לי , זה איך ללי לא הייתה מודעת לכך..
נקודה שלישית - באמריקה הוסיפו שנבחנים לעורבים עושים מבחן במינניות המחשב , טקסט נורא מיותר לדעתי.. לא ראינו מה זה..
נקודה רביעית - הרגע בו ללי יורדת על הילדה הבוכה ונט וסופ באות כ"כ מדגיש את הההבדל בין גאיה לאריאל .. גאיה טובה יותר ...
נקודה חמישית - הרגע הראשון של העלקה הוא עם בחור וחיק .. למה היא לא נשארה איתו ?
נקודה שישית -ללי תמיד מצליחה להרגיע את לואיס , אפילו יותר מנטלי , לבחורה יש השפעה עליו , ואולי בגלל שלא הייתה בחממה במשך רוב העונה השלישית לואיס השתגע ..
נקודה שישית -איך נטלי הייתה סנובית בפרק הראשון - ממש דמות עגולה ...
נקודה שביעית - השיחה הראשונה של הזוג של מירי היתה רק בפרק השלישי - גיורא היה חכם שתיקן את זהה באמריקה ...
נקודה שמינית -נטלי ירדה על קבלת אלפי וללי לחממה ואמרה שלואיס "טוב מדי" יופי תחששבי ככה גם שהוא יתקע לכם בחינות תחרות ויפיל את החברה הכי טובה שלך מצוק ...
נקודה תשיעת - באמריקה עשו את פרקר יותרר דיבילי ממה שרון באמת , אגב דדניאל היה זה ששאל מה הפרס במשימה הראשונה ולא הוא .. למרות שהוא זה שיצא לו השם של החמדן ..
יש ביננו בוגד

די, רועי, למי אכפת אם היא פגשה אותו לפני יפתח...
ורשף לא ירדה על הילדה, היא אמרה שהיא לא צריכה בכלל לרצות להצטרף.
&nbsp
תקן אותי אם אני טועה, אבל יפתח די דיבר איתה ביום הראשון שלה, לא? הפרק השלישי זה לא הפרק אחרי שהיא התקבלה? נו, מה זה משנה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אמרתי שגיורא היה חכם
אתה לא זוכר שבסצינת המכות של דניאל ואלכס , ליאו בא פתאום ואמר להיילי להרחיק את אלכס מדניראל? זה לא הופיע אצלנו .. גיורא הרגיש שהוא מזניח דמת , גם את אלונה הוא תיקן והפך אותה למצטרפת למרות שבמקור היא הייתה ותיקה .. למרות שהיה אפשר שגם שם אלונה היתה יושבת עם בחור ועוברת איתו על נאום מפתיחת השנה ..
כל זוג שמיועד אחד לשני הוא יהיה הראשון להפגש , זה חוק בלתי כתוב בסדרות שלנו
אז גם כאן ללי פגשה את דניאל ראשון .. למרות שהכוונה של גיורא הייתה לחבר אותה ליפתח , ורק בגלל בקשת הקהל , חיברב אותה לדניאל , מודה אבל החוק הלא כתוב פעל...
&nbsp

וואלה? אם ככה
אז אמה מיועדת לאיתי? היא פגשה אותו לפני כולם. דורי מהשמינייה מיועד לאיה? הוא היה הראשון שדיבר כשהיא הגיעה לכיתה. גור מיועד לאלינור? הוא פגש אותה לפני תמר. קירקי מיועדת לאוג או שאוביגייל זה הזוג של הסדרה כי הם הראשונים שנפגשו? (אגב, אתה די פסלת בהתחלה את דקירקי)

זה לא חוק בלתי כתוב בשום סדרה, רועי, די עם זה. זה שזה לפעמים יוצא ככה לא אומר כלום. היא פגשה אותו נטו בגלל שהיא באה לתמוך באלפי ואלפי בא לפגוש אותו. אם כבר, הראשון שהיא דיברה איתו (אתה יודע, דיברה באמת, שלא קילל את אחיה) היה יפתח.

וכמובן, בוא נזכור שבפתיח, אין אינטראקציה בין דניאל וללי. יפתח לוקח אותה למסע בעורבים ואז ובתמונת הסיום בפתיח היא עומדת בין אלפי ליפתח. דניאל בין נטלי ואלפי.

אז הראשון שהיא פוגשת כנראה היה דווקא יפתח, לא? כל הזמן...

Roei152

Well-known member
מנהל
הטיעון של הפתיח לא מוצדק
אל תשכח שהנושא של הפתיח הוא עורבים ונשרים בנפרד .. אם הפתיח היה צריך כמה גרסאות חוץ מהגרסה שאלי נחשפת בסוף , היו מצלמים גרסה של ללי ונט מחליפוות בתים ובעונה השלישית ממצלמים גרסה חדשה של הפתיח של ללי ודניאל מחזיקים יד ומתפצלים , כי הוא הדמות הראשית בנשרים בעונה השלישית ..
חוץ מזה שבעונה השנייה ידין כבר ללא מופיע בתמונות הקאסט החדשות .. אומנם דניאל עם נט בגרסה הזאת של תמונות הקאסט וללי עם יפתח , אבל חוץ מזהה אני לא זוכר אינטרקציה בינהם בעונה השניה חוץ מסצינת הסיום אל תסתמך על התמונות , ותמונת הקאבר שליוותה את השליש הראשון של העונה השלישית הראתה את ללי בין דניאל ליפתח שמשני הצדדים שלהם עומדות הנשים שהתחרו איתה על ליבם ..
ובל נשכח שתמונת הקאבר שליוותה את כל המחצית האחרונה של הסדרה הראתה שלושה חלונות בהם עמדו ללי ודניאל ביחד חלון של נטלי על הגב של יפתח וחלון ש של מנו ודינה (נכון שהם לא יועדו אחד לשניה..)

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה זה שהעלה את הפתיח לויכוח
לא אני
&nbsp

סורי, הפתיח הוא המקור
לא איזו גחמה של גיורא בעונה השלישית.
&nbsp
הרי מה אמרת פה? הוא העלה את נטליפתח (לא זוג אמיתי כי הם מעולם לא הפכו לזוג, ולא, רמיזות לא נחשבות) ואת מנו ודינה, שהם ממש לא זוג.
&nbsp
אז כן, וואלה, זה זוגות לא מיועדים. נחמד לדעת שגם להם פרגנו.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לי שלושה תשובות בשבילך לגבי הדוגמאות שנתת
א. ירון אכן רצה בהתחלה שביון איתי לאמה יהיה קשר ואגב אני מהתחלה חשבתי בכיוון של שירה ואלון שמח שקרה פה מקרה יוליעם ... לא בהרכח כל יעוד הוא בעונה הנוכחית .. כמו שקרהה עם יוליעם וקורה עם שירה ואלון ..
ב . אביגיל היתה נוכחת בפגישה להזכירך , זו היתה סצינה שהעיקר שלה היה אביגיל ומתי היתי נגד דקירקי?
ג איה היתה מאוהבת באדם עוד בתור מאיה להזכירך , היא כן הכירה אותו והם היו מיועדים אחד לשניה , החוק כן עובד כאן כי הוא הבחור הראשון שהיא פגשה מהשמיניה

רצה קשר? אולי רצה שליטמן יצא שוב הפלרטטן
אבל אמה ועידו זה תמיד היה.
&nbsp
אתה לא חשבת שדקירקי הם הזוג, חשבת שקירקי תהיה עם שחר. ממש חשבת את זה. מה גם, אמרת שהזוג המיועד.
&nbsp
מי מדבר על מאיה? מדברים על איה. פגישה כזאת לא נחשבת. מה גם, אם אנחנו בעניין, אז הזוג המיועד הוא לא אדם ונטשה...?

Roei152

Well-known member
מנהל
אז במקרה ההזה של בחור ובחורה בסצינה הראשוונה
אני יכול לתת לך עוד דוגמאות רוני ואילנה , הראשונים שנפגשו יועדו אלד לשנניה , וכך דניאללי , ולהזכירך דניאללי הומצאו לא הרבה אחרי רוני ואילנה ..
דידי וניר נפגשו בביהס ..
&nbsp

אבל כדי להפריך את הטענה שלך, מספיק שאני מביא דוגמה אחת
ואז היא מופרכת.
&nbsp
וככה זה כבר לא חוק כתוב.
&nbsp
אני לא אומר שזה לא קורה, אבל זה לא בהכרח נכון.
&nbsp
את מי דילן פגש ראשונה? דווקא את ג'יני... איכס.
&nbsp
ניני פגש את רוני ראשונה?
&nbsp
וניצן? את דורי או את ניני?
&nbsp
אה, דקל פגש לראשונה את עמית וליבי! הם מיועדים? לא, הסירו טלפיכם מעמית, זה לא הלביא הנכון.

dar dahan

Member
בדיוק, זה ממש לא חוק
ניני פגש לראשונה בכלל את רותם, אז הוא היה צריך להיות עם רותם

ואיה בתור מאיה פגשה לראשונה את העוזר האומלל של רוברטו, כנראה שאיתו היא הייתה צריכה להיות

&nbsp
ובאי כולן פגשו את סול אז כנראה שזואי וכולם היו צריכים לצאת עם סול

&nbsp
ד"א דילן/טומי פגש לראשונה בפרק הראשון את סילביה האמא המאמצת שלו שתכל'ס יכלה להיות איתו.
&nbsp
החוק הזה לא קיים, אין באמת בפרק הראשון פגישה בין זוגות.
כן יש כמה דוגמאות שישר רואים את הזוג נפגש כמו מתי ודינה, אבל במקרה של ללי ודניאל זה ממש לא היה ברור והוא לא היה דלוק עליה בהתחלה, אלא רק שהם התחילו לעבוד ביחד.
&nbsp
&nbsp

זאת בעיה כשהדמויות כבר מכירות
אבל אלונה פגשה את יפתח לפני מתי.
&nbsp
ואודי פגש בכלל את מיטל לפני אגם! וכולנו יודעים, דר, שמיטל לא מיועדת לאודי. לא לא, היא מיועדת לאיזה אחד אחר.

Roei152

Well-known member
מנהל
המשך טייק
הנשרים חוגגים את צביעת העורבים , בדגש על צביעת יפתח ונטלי אומרת "הצהוב פשוט מוציא לו את העינים למכוער הזה ", אם דניאל ירד על לללי בהתחה , תראו את נט...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
המשך טייק בחירות הנשרים
יש סתירה מאוד גדולה בעונה השלישית שרון רוצה שוב להיות קפטן פתאום הוא רוצה ? היה עדיף שדניאל יחזור לקפטנות.. אבל הוא בדיכאון שלו ..
ועוד סתירה שיפתח מציע לסופי לעבור לעורבים , לא מזכירחם בכלל את זה שהיא רצתה מלכחתילה להתקבל לשם .. אנחנו בעצמנו לא הזכרנו את זה בדיונים בקומונה ..
דינה מלמדת את מתי להתחיל עם אלונה מדגיש מאודד את ההבדל בין ג'קי לבינה , ג'קי כאשר היא התעצבנה כי מקקס ללא עשה דבר כמו שרצתה , היתה לה ממש התפרצות עצבים , דינה יותר סבלנית ממנה
שרובי הרעיל את לואיס לטובתת הנסיעה לסוכנות- נחשו מה הוא שותה?

האמת שאני אזכיר את זה
זה אחד מהדברים החשובים בזמנו שנזכרתי בהם, ועכשיו זה ישנה. כי הרי יהיו חרמות על סופי (מזכיר משהו?) והיא באמת הייתה "נטע זר" בנשרים מסיבה מסוימת.
&nbsp
תכל'ס הייתי מעדיף שידגישו את זה.
&nbsp
תוכן שיווקי, רועי...

למעלה