די כבר, בחייאת!!!
מה נדבקת לעניין הזה? אתה עושה כאן הכללות כמו שבחיים לא ראיתי, וברור לחלוטין שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אין לי חשק אפילו לנסות להסביר לך כמה אתה טועה - פשוט פתח ויקיפדיה וקרא קצת על סין ועל הפילוסופיה שלה. הבעיה שלך היא שאתה לוקח את מה שהממשלה עושה שם ומכליל אותו על כל סין. לפי מה שאתה אומר, כל הסינים מרושעים ואכזריים, וכל מה שמעניין אותם הוא להתעלל בטיבטים. אני חושב שזה גם מה שהדרקון הצהוב ניסה לומר לך. אז בוא אני אספר לך כמה דברים. הסינים, לא אלה שיושבים בממשלה או אלה שהורגים או מדכאים טיבטים בפועל (רק תנסה שניה לחשב איזה אחוז הם מהווים מהאוכלוסיה בסין) אפילו לא יודעים מה קורה שם. להיפך, כמו שהדבר מוצג בתקשורת בסין בחלק מהמקרים - הטיבטים מוצגים כמי שמהווה איום על הסינים. אתמול דיברתי על זה עם חברה שלי, והיא אפילו לא ידעה שנהרגו מפגינים טיבטים - התקשורת בסין הציגה את הכוחות הסינים כאנשים טובי-לב שכל עניינם הוא לשמור על הסדר הציבורי. אז אם אתה רוצה לצאת נגד מישהו, צא נגד הממשלה הסינית - לא "הסינים". נמאס לי לשמוע את זה. אם אתה לא יודע כלום על נושא מסויים, אל תדבר עליו - אתה רק מציג את עצמך באור לא מחמיא. ולבסוף, אם כל מה שאתה יודע על הבלגאן בטיבט מגיע מהתקשורת, על אחת כמה וכמה אתה צריך להיות זהיר בתגובות שלך, כי בתור אזרח ישראלי אתה יודע יותר טוב מכולם כמה התקשורת העולמית צבועה, שקרנית ולא אובייקטיבית.