החמישיה של...

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
החמישיה של...

תבחרו את היום שלכם.
שבת, ראשון, שני?

אני אפתח את זה פעם ביומיים שלושה ואתם תרגישו חופשי לכתוב כל יום או פעם בכמה ימים, ככה לא נהיה תלויים בשאלה האם נפתח היום שירשור חמשת הדברים הטובים הקטנים של החיים :)

dify

New member
חמישית השבת שלי

1. היה היום מזג אוויר מופלא! לא יצאתי מהבית עד אחה"צ אז אולי בחוץ היה אחרת, אבל בבית היה נעים כאילו חזרנו חודש וחצי בזמן! פתחנו את כל החלונות והתריסים, נתנו לרוח נעימה לטייל פה, שמנו מוסיקה שקטה שקטה, איזו שלווה
הלוואי היה ככה כל יום בקיץ הישראלי. ב7 בערב ירדנו להשקות את הגינה, בחוץ היה קסום, אוף, באמת מקווה שכל יום יהיה ככה!

2. אני אוהבת דיוני פינג פונג, מסטיק אורביט ירוק, נהנתי :) תודה לך :)

3. הספה שלנו בסלון, היא כל כך מזמינה לישון
איך שאני נשכבת עליה אני יודעת שזהו, אבוד, אני ארדם תוך 3 דקות. שנ"צ מתוקה ותודה לספה

4. התשומי לחתולה עובד, היא יותר מסתובבת בבית, משמחת אותי, אני כל כך לא רוצה לחשוב על האפשרות שהיא תמות.

5. מוסיקה. נקודה.

nate2000

New member
החמישייה שלי לשבת

צפינו בבלתי נשכחים 2. רוב הסרט פשוט נשפכנו מצחוק, מהעלילה הרדודה, מהשחקנים שצוחקים על עצמם וממה לא בעצם.

הכנתי אוכל לעבודה למחר

ישנתי שנ"צ יותר משעתיים אחרי תקופה ארוכה שלא ישנתי שנ"צ בכלל.

בשעה טובה בעלי עם עוד חבר תולה את הצלייה במרפסת.

לאחרונה פיודר מגיע אליי יותר ויותר לקבל צומי. בדרך כלל הוא מתרפק על בעלי ונחשב לחתול שלו וכבר כמה ימים הוא מגיע גם אליי שאני אלטף אותו.

my top 5

ארוחת בוקר עם הבחור.. על האגם .. מנהנה מאוד .. וגם טעים
אני מתחילה לארגן תניירת לאולי ללמוד תואר שני ... צריכה לחפור בתקיות ולחפש תת'ואר ראשון .. אישורים וכאלה..מי יודע אולי {אנשאללה} עוד חלום קטן יתגשם

מזג אוויר יותר נעים.. שזה פלוס ענקי..
מתחילה לחשוב על אולי לטוס ללונדון לקראת סוף החודש .. הייתי לפני מיחיון שנה וממש בא לי לטוס שוב.. לחבק אולי חברה טובה שגרה שם .
מקווה ללכת מחר לקנות קצת בגדים .. בשבילי זו משימה שממש לא נהנהת ממנה

חמישיית הסופ"ש

* סופ"ש רגוע ללא התחייבויות, רק כרבולים ודיבורים וכיף ביחד

* החתולה הקטנה שלנו כזו מתוקה! אני כל כך שמחה ששמרנו אותה למרות כל החששות מאיך החתולות האחרות יקבלו את זה.

* סופסוף הפסקתי להתעצל והעברתי מלא מוזיקה חדשה לטלפון, עכשיו יהיה לי עוד יותר כיף ללכת

* ראינו סרט מצויין - אפס ביחסי אנוש - למרות שהוא היה שונה ממה שחשבתי. גרם לי לחשוב הרבה ובעיקר ממש ממש לשמוח על איך שהקולנוע הישראלי התקדם בעזור האחרון.

* הנקודה האחרונה היתה אמורה להיות המשחק בין ברזיל לקולומביה אתמול שנגמר בנצחון שלנו (ברזיל
) אבל החדשות שהגיעו הבוקר על כך שניימאר לא יחזור למונדיאל מדאיגות מאוד. נקווה מאוד שהם יתעלו בכל זאת...

dify

New member
אפס ביחסי אנוש

זה ללכת לסרט ולא לשאול אם עוד מישהו רוצה לבוא!

תכננו ללכת לזה ביום א' שעבר אבל היה חם!
לעומת זאת מחר אנחנו הולכות ל: "תקופת מבחן"
http://www.kolech.com/show.asp?id=66290

שמה את זה פה, ככה, למי שרוצה להצטרף, או בכלל

(ומי שרוצה לחכות, אז בטח מחר בערב כבר אוכל לשתף בדעתי הכנה
אבל בגדול יש בי הערכה מוקדמת ליוצרת כך שאני בעד בכל מקרה :)

יש פרטים על איפה זה מציג (בעיקר בסינימטקים) בפייסבוק בכלל, ובפייסבוק שלי שנמצא בקישור פה למטה, בפרט.

elena20

New member
4 דברים טובים של שבת

שנ"צ של כמעט שעתיים

הכנו היום שניצלים ותפו"א, כמה פשוט ככה טעים

התאמנתי היום פעם רביעית השבוע ואני ממש שמחה שאני מתמידה!

זמן איכות עם הבן זוג במיטה
תמיד עושה לי מצב רוח טוב :)

שתי חמישיות

של יום שישי:
1. לחברה שלי היו כרטיסים בחינם לביוטי סיטי אז נתנו לשם גיחה בבוקר. היה עמוס אבל היא הצליחה לקנות כמה דברים שרצתה במבצע ולי היה נחמד לבלות איתה זמן.
2. ארוחת צהריים ביתית עם אמא שלי.
3. בערב נפגשנו עם חברים.
4. אחת החברות הביאה את הגורה החדשה שלה (אחרי לחץ פיזי מתון ממני) ושיחקנו איתה עד שהיא נרדמה. היא כזאת בובה מתוקה שאין דברים כאלה. הנה, תראו בעצמכם.
5. התקדמתי בעבודה על פרוייקט.

של יום שבת:
1. זמן איכות עם הבחור בבוקר-צהריים.
2. לראות את האחייניות והאחיין שלי

3. ארוחת ערב אצל אחותי ובן זוגה. תמיד יש אצלהם אוכל טוב ושיחה טובה ואווירה טובה. כל כך אוהבת להיות שם.
4. אבא שלי העביר לי כל מיני דברים שהוא רצה להעביר.
5. הוספתי את האחיינית שלי בוואטסאפ ועכשיו אני אוכל להציק לה

dify

New member
איזה מתיקות!

אין על חיות! אין! אהבה גדולה גדולה!

מצרפת פוזה של החתולינה שלנו, על הכסא הקבוע שלה (שקניתי לו ריפוד מאלף אבל אני לא מוצאת את מפתח הברגים שאיתו מפרקים את הכסא, אז בינתיים הוא ככה, מתקלף עם הריפוד הישן והחתולה עליו
)

חמישייה לכל הסופ"ש

לשם שינוי, הביקור של אחותי לא הסתיים באקורד צורם.

לא התעצבנתי אפילו פעם אחת עליה כל הביקור- רק מדגיש כמה הפסקתי להעלב ממנה ולהבין שהבעיה אצלה בעיקר.

הבית ממש מתחיל להתרוקן!!!

תרמתי אתמול מלא בגדים-הרגשה טובה!

הרבה זמן איכות עם הבעל, בין לבין, אבל הרבה זמן ביחד.

dify

New member
החמישיה של יום ראשון

1. איזה מזג אוויר נחמד היה הערב! תכלס טיילתי בתל אביב להנאתי! הלכתי למתחם שרונה בהתנדבות! זה מסוג הדברים שאני לא עושה ביולי-אוגוסט

2. מתחם שרונה מקום ממש נחמד, לא לגמרי גמור בחלקו, אבל אני יכולה לדמיין איזה מפגש חברת שם על הדשא, נחמד שזה מה שבחרו לשים במרכז תל אביב :)

3. הלכנו לפיצריה שהיתה פעם הפצריה הכי טובה בעולם. זכרונות כנראה אסור להרוס, היא כבר לא כמו פעם. בכלל לא כמו פעם. אבל שעשע אותי מאד לפגוש שם שלושה... מה אני אגיד? ערסים צעצוע?.. הם ממש הצחיקו אותי, התפתחה שיחה איתם, האמת, לרגע הרגשתי שיש סיכוי לשינוי בעולם :)))

4. הפורום ממש מרגש אותי! איזה סיפוק!

5. היה יום עמוס אבל ממש כייפי :)

1Shir

New member
לא נכון!!

שניה אחרי הגבתי לך להודעה הקודמת

הכי במקרה בעולם!!! אתמול בערב עברתי בתוך מתחם שרונה (משהו שגם אני נמנעתי ממנו עד עכשיו, פשוט אתמול זה אשכרה קיצר לי את הדרך)... למה לא אמרת?!

מעניין איזו פיצריה

אבל בזכות השיחה היה שווה
לפעמים אני אוהבת קטעים מצחיקים כאלה...

dify

New member

לנו זה האריך
הלכנו מהסינימטק דרך שרונה לתחנת האוטובוס (במקום ללכת לפינת החשמונאים). אבל היה מזג אוויר כזה נעים שניצלתי את ההזדמנות. מצחיק לחשוב שכמעט נפגשנו, המון פעמים אני תוהה אם יתכן שהאישה לפני בסופר או האישה לידי בתור בקופ"ח היא מישהי שבעצם אני מדברת איתה בלא יודעין בפורומים. לפעמים אני חושבת באיזה קלות אנחנו מדברים בפורומים וכמה אנחנו לא מעיזים לדבר ככה עם זרים ברחוב (אפילו פתחתי על זה דיון בפורום אחר לא מזמן).

חבל, אם הייתי יודעת היינו עושות שם ישיבה על הדשא
היתה אווירה לגמרי מזמינה שם :)

אוי הפצריה, במקום אחר לגמרי, עצרנו בשכונת ילדותי לקנות מזרקה לחתולה מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות מזרקת נוי קטנטנה? ועל הדרך עצרנו שם בפיצה. הפיצה כבר לא. מזרקה גם לא היתה. אבל לפחות היה מזג אוויר נעים :) (כן, זה מסוג הדברים שמשנים לי את כל המצב רוח)

למעלה