החמישיה הקמארית

החמישיה הקמארית

יש מערכון של החמישיה הקמארית עם כמה חסידים שרוקדים וכולם מתעייפים חוץ מאחד שיש לו דורסל בגב. שלחו לי אותו פעם ובטעות מחקתי. למישהו יש מושג איך קוראים למערכון ומאיפה אפשר להוריד אותו?

Yuvalenko

New member
אני לא מכיר את השמות של הקטעים, אבל

יש לי הכל מוקלט, זה קטע שמשלב את רעיון השפן של אנרג'ייזר, וקומץ דתיים שרוקדים "אני מאמין, אני מאמין.." כשלכולם נגמר הכוח, ואז דב נבון נשאר ורוקד, ואז הוא מסתובב ורואים שיש לו דוראסל בגב. זה שודר בסוף אחד הפרקים, אגב. כל הפרק היה מעולה.

Yuvalenko

New member
תפסיקי להצדיק אותי כל הזמן! ../images/Emo3.gif

אם הייתי אומר שיש לך פיצול אישיות (כי יש לך שני ניקים) גם אז היית מצדיקה אותי?
אגב, גם את חולה של החמישיה הקאמרית? פעם לפני שנים כשרק הכרתי ת'תוכנית לא אהבתי אותה, אבל לאט לאט התאהבתי בה ובסופו של דבר היא הפכה לאחת התוכניות האהובות עלי ביותר. יש לי ידידה שכל פעם שאנחנו נפגשים היא באה רק בשביל לעשות מרתון חמישיה. (וזה לא קל בשבילי, כי אני אומר את השורות ביחד איתם והיא מתעצבנת.
)

D o r o t h y

New member
סליחה אני לא אעשה את זה יותר

סתם, בטח שאני אעשה את זה. אז מה אם יש לי שני ניקים.. האמת שאפילו יש לי עוד אחד שהשתמשתי בו רק לפורים ואם אני חושבת על זה אפילו יש לי אחד שהיה בעצם הראשון ושאני כבר לא משתמשת בו יותר. אבל אני מכירה אנשים שיש להם קצת יותר ניקים ממני. בקשר לחמישיה, אולי צריך פעם להפגש ולצפות יחד, אני מכירה את התסכול שלך בעיקר כשאני רואה את"גבעת חלפון" - כמעט אף אחד לא אוהב לראות איתי את הסרט. בלי לעשות חיפוש- אתה עוד זוכר תא המספר של הפורד אסקורט הירוקה של מר חסון? אולי נתארגן על איזה מפגש בקרוב.

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif בהחלט צריך!

אבל אני מתבייש לומר.. ששכחתי ת'מספר.. גם אם הייתי נעזר בחיפוש המקוצר שהוא גם קצת מוזר הייתי נזהר אם בכלל לומר שאני זוכר ת'מספר אבל.. עוד לא מאוחר, ועוד רבות יתואר ידובר ויסופר...

D o r o t h y

New member
רק דבר אחד היה מיותר

צריך היה להיות "ויושר" אבל בפעם הראשונה זה מותר טוב, נו, זה באמת הופך מדי מוזר.

למעלה