החמישיה שלי
גילוי נאות: בעבר הייתי מאוד פעילה בפורום הזה ופרשתי בגלל שלא אהבתי את הכיוון שהניהול לקח. עם זאת, אני מאמינה שבפורום טוב הניהול פחות משמעותי מהתוכן שהגולשים נותנים, ונאמר לי שבזמן האחרון יש פה התעוררות מאוד חיובית - אז הנה אני נותנת צ'אנס ומצטרפת
ולחמישייה שלי:
* אתמול חזרתי לשיעור טוורקינג שלי אחרי הפסקה של שבוע וחצי מפעילות בגלל פציעה. היה קשה אבל כיף, ובעיקר היה מצחיק לראות כמה אני העצלנית כל כך מרגישה בחוסר של פעילות גופנית. אם לפני שנה+ הייתם אומרים לי שאהיה ככה הייתי צוחקת עליכם בפרצוף.
היום אני גם חוזרת לעשות הליכות, מחכה לזה מאוד
* מצאתי באינטרנט את דגם החזיות האהוב עליי והזמנתי לי 2 בפחות מ-100 ש"ח לאחת (וזה עוד אחרי משלוח די יקר). לא להאמין הפרשי המחירים בתחום הזה בין הארץ לחו"ל.
* הבוס שלי בחופש אז יש כמה ימים של שקט
* החופשה הקצרה שלנו בברלין באוגוסט קורמת עור וגידים, זו הפעם הראשונה שחוץ מהזמן יחד עם בן זוגי יהיו לי גם כמה ימים לבד ואני די מתרגשת לקראת זה
* והכי חשוב - לפני כמה ימים היתה לי מריבה עם בן זוגי, אנחנו לא רבים כמעט וגם כשכן זה לא נמשך הרבה זמן, אבל הפעם זה נמשך מעל יומיים, לדעתי הריב הכי ארוך שהיה לנו אי פעם בכל עשור הזוגיות שלנו. הנקודה הטובה בזה
היא שאתמול אחרי שהשלמנו היתה לנו שיחה מאוד טובה, שבין השאר גרמה לשנינו להבין שאחרי עשור ביחד אנחנו עדיין ממש מתגעגעים אחד לשני אחרי יומיים בלי קשר