החמישיה היומית

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
החמישיה היומית

יאללה, לא קובעת לכם איזה יום, תבחרו לעצמכם, יש לכם אפילו אישור לאחד דברים טובים מכמה ימים

אל תוותרו לעצמכם, גם כשקשה כדאי לדעת שיש אורות קטנים בכל יום :)
(מודה לספרות יצאה ממני...
)

dify

New member
החמישיה שלי:

1. המצאת המזגן

2. שיחה צפופה עם אמא שהיתה מאד מוצלחת ומרגשת
3. תבשיל לשון שיצא הכי, אבל הכי, טעים שאי פעם אכלתי באיזשהו מקום, מי צריך מסעדות כשהוא מבשל יותר טעים בבית?!

4. סיימנו אתמול בערב הכל, כבר אמרתי שאני גאה בבחורה שלי?
5. פינוק, אוכל טוב, תשומי, ואני מקווה שהחתולה הזקנה שלנו תשרוד כמה שיותר זמן. הערב היא קיבלה סיבוב ארוך בחצר, צילומים אישיים, ואוכל פינוק לחתולים (שאותו היא הקיאה
הבת %#^)

nate2000

New member
שלי

1. למרות היום הקשה ובמיוחד שההלוויה התקיימה בעיר שלי יצאנו לשתות תה בחיק הטבע וצפינו בשקיעה

2. על הדרך ניסינו את הגאדג'ט שבעלי הביא מארה"ב- גזיה של biolite. עובד נפלא ומחמם מים תוך כמה דקות וזאת על בסיס שבבי עץ. ויתרון נוסף שלו זה הגודל- הוא ממש קטן ותופס מעט מקום, מה שרלוונטי עבורנו כי אין כמעט מקום בג'ימני.

3. הכנתי היום מוקפץ ויצא לא רע בכלל.

4. המיגרנה עברה בשעה טובה

5. אחרי תקופה דיי עמוסה בעבודה היום דווקא היה דיי רגוע.

החמישיה של יום שלישי

הספקתי לעשות מלא דברים-מדהים איך פעם שנאתי והתחמקתי לעשות מטלות כאלה של עמידה בתורים וכו' ועכשיו מתקתקת את זה. כבר לא מפחדת לעשות משימות כאלה.

קיבלתי הפניה לבדיקות דם ובזכות זה שלא הספקתי לאכול בבוקר-עשו לי ישר את בדיקות הדם וחסכו לי הגעה. בסקירה מהירה-נראה שאני בריאה והכל בסדר
.

כל יום מגיעים אנשים וקונים עוד ועוד דברים-הבית מתחיל להתרוקן -מה שכן,צריכה להתרגל לזה-כמעט שמתי את הלפטופ שלי על ה"אין שולחן" בסלון וקלטתי שניה לפני ששיחררתי שאין שולחן

עונה חדשה ישנה של דקסטר שהעלו ל-VOD.

מצאתי פתרון יצירתי לבעיה בגמילה של ילדה והכנתי לה משהו מדליק-נראה איך היא תגיב לזה.

Ginger L Honey

New member
החמישיה של אתמול

1. רכשנו כרטיסים לקומיק-קון! כן, אני חנונית. אמנם אף פעם לא הייתי אספנית של קומיקס, אבל תמיד רציתי ללכת לקומיק-קון ובשלוש שנים האחרונות תמיד שמעתי על הפבטיבל מאוחר מידי ואזלו הכרטיסים! הפבטיבל באוקטובר, מכירת הכרטיסית נפתחה רק השבוע וכבר רוב הכרטיסים אזלו!
עכשיו אני צריכה רעיונות לתחפושת. אני חושבת שאתחפש לדאלק מדוקטור-הו

2. בילי חזר הביתה מאוד מוקדם מהעבודה, בערך בשלוש, וכשסיימתי לעבוד ניקינו יחד את הבית

3. הכנתי פיצה טבעונית לארוחת ערב. ואכלנו אותה בזמן שצפינו בפרקי העונה האחרונה של דקסטר (יש לנו עוד חמישה פרקים לסיום)

4. טוב, אני נעשית יותר מידי כנה בפורום הזה, אבל זה באמת בין הדברים שעשו לי טוב אתמול... אז אני בד"כ לא עונדת עגילים, ומידי פעם אני נהנת לקחת עגיל ולפתוח מחדש את החורים באוזניים

5. אחד הכלבים שלי היה מצחיק במיוחד
https://www.facebook.com/photo.php?v=719254251478259&set=vb.100001810722458&type=2&theater

Ginger L Honey

New member
איך פעמיים כתבתי "פסטיבל" עם שגיאות?

למה אני אף פעם לא קוראת את מה שכתבתי לפני שאני לוחצת על "שלח"???

dify

New member
אני מזדהה עם 4

משעשע איך דבר כזה קטן ומטופש יכול להיות נקודת אור :)
ממש מילה במילה עם התיאור שלך

החמישיה שלי

גילוי נאות: בעבר הייתי מאוד פעילה בפורום הזה ופרשתי בגלל שלא אהבתי את הכיוון שהניהול לקח. עם זאת, אני מאמינה שבפורום טוב הניהול פחות משמעותי מהתוכן שהגולשים נותנים, ונאמר לי שבזמן האחרון יש פה התעוררות מאוד חיובית - אז הנה אני נותנת צ'אנס ומצטרפת

ולחמישייה שלי:
* אתמול חזרתי לשיעור טוורקינג שלי אחרי הפסקה של שבוע וחצי מפעילות בגלל פציעה. היה קשה אבל כיף, ובעיקר היה מצחיק לראות כמה אני העצלנית כל כך מרגישה בחוסר של פעילות גופנית. אם לפני שנה+ הייתם אומרים לי שאהיה ככה הייתי צוחקת עליכם בפרצוף.
היום אני גם חוזרת לעשות הליכות, מחכה לזה מאוד

* מצאתי באינטרנט את דגם החזיות האהוב עליי והזמנתי לי 2 בפחות מ-100 ש"ח לאחת (וזה עוד אחרי משלוח די יקר). לא להאמין הפרשי המחירים בתחום הזה בין הארץ לחו"ל.

* הבוס שלי בחופש אז יש כמה ימים של שקט

* החופשה הקצרה שלנו בברלין באוגוסט קורמת עור וגידים, זו הפעם הראשונה שחוץ מהזמן יחד עם בן זוגי יהיו לי גם כמה ימים לבד ואני די מתרגשת לקראת זה

* והכי חשוב - לפני כמה ימים היתה לי מריבה עם בן זוגי, אנחנו לא רבים כמעט וגם כשכן זה לא נמשך הרבה זמן, אבל הפעם זה נמשך מעל יומיים, לדעתי הריב הכי ארוך שהיה לנו אי פעם בכל עשור הזוגיות שלנו. הנקודה הטובה בזה
היא שאתמול אחרי שהשלמנו היתה לנו שיחה מאוד טובה, שבין השאר גרמה לשנינו להבין שאחרי עשור ביחד אנחנו עדיין ממש מתגעגעים אחד לשני אחרי יומיים בלי קשר

1Shir

New member
איזה כיף לקרוא את הסעיף האחרון
באמת מרגש.

ברלין אחת הערים השוות, תהנו המון!!!

לגבי הליכות אם אין לך שותפ/ה ובא לך את יודעת איך למסרר לי

מקווה שלא תתבאסי...

אבל אני מעדיפה ללכת לבד. גיליתי שהדרך שהכי קל לי ללכת זה לשים מוזיקה קצבית באוזניות וממש "להכנס" לתוך זה. כולל לשיר וכאלה

אפילו עם בן זוגי אני לא כל כך אוהבת ללכת, אבל בכל זאת עושה את זה לפעמים כי חשוב לי שהוא יילך

מה שכן, נרשמתי לכמה חוגי ריקוד (זומבה וכאלה) במקום ממש קרוב אלייך (ברנר) אז אם זה משהו שמדבר אלייך אשמח לראות אותך שם

kisslali

New member
כ"כ שכונתי פה

אתן קורעות אותי מגעגועים לצעדות הבוקר עם הכלב מביאליק דרך הים ליפו, געגועים עוד יותר היסטריים לפרלמנט שלנו בקפה ביאליק, לשוק ביום שישי אחה"צ מאוחרים

אני לא מתגעגעת לחום

ללי

dify

New member
אכן חום, נשבעת לך שמרכז ת"א חם ב5 מעלות

יותר משאר גוש דן!!

ויוווווווווווו כמה שעשית לי את הבוקר! ברוכה הבאה!

1Shir

New member
מעניין, איפה בברנר יש חוגים כאלה?

לגבי הליכות זה בסדר כמובן, גם לא התכוונתי באופן קבוע אלא באופן חד-פעמי אם מתישהו יבוא לך גיוון ותצטרכי לקבוע עם מישהו כדי להבטיח שזה יקרה...
אז בכיף.

מכון שנקרא פיור

אני מתכוונת ללכת לזומבה, ריקודי בטן וטוורקינג. אבל יש שם גם כל מיני יוגה ופילאטיס אם את בקטע...

למעלה