החמור נוער

אלי ו.

New member
אם כבר פורום תרבות עברית

אז נעיר שמשמעות הפסוק אינה כפי שהשתמשת בו. זה פסוק שלקוח מנבואת נחמה, שמנבא שיבוא יום והמהרסים והמחריבים שנמצאים בקרב עם ישראל יצאו החוצה. (ולא שהמהרסים יבואו מתוכו)

גרי רשף

New member
../images/Emo31.gif

אינני בקי בענייני הקרן לישראל וגם אינני יודע מי עומד מאחוריה, ואם יתברר שתחת השם התמים והלכאורה בלתי שנוי במחלוקת "הקרן לישראל" מסתתר ארגון בעל סדר יום פוליטי הרי זה לא שונה בהרבה מארגון המתקרה חב"ד (חכמה, בינה, דעת) שבאיצטלה אינטלקטואלית לכאורה עוסק בתעמולה דתית. עד כאן הקרן לישראל לא עברה על החוק ולא עשתה משהו פסול (בהנחה שמותר להיות שמאלני), והעתון עשה שרות נאמן לקוראיו כשהעמיד דברים על דיוקם (בהנחה שמותר לעתון להיות ימני); וגם הבאת הדברים על ידך היא לגיטימית בעיני. הדבר הבלתי לגיטימי היחידי שמצאתי בכל הסיפור הוא כותרת המשנה של הכתבה: "תוך יצירת מצג שווא של ציונות מתחדשת והתרחקות מפוליטיקה פועלת ´הקרן החדשה לישראל´ נגד קיומה של המדינה". למדתי מכך משהו על מקוראשון.

סליחה, יש לי שאלה להללג'י

מה הקשר בין הודעתך (הראשונה) להודעתו המקורית של מלקט אורות? האם זה אפרופו - בהזדמנות זו שסטאלין מת אני אדבר על מה שמעניין אותי או שקיים קשר מהותי ומשמעותי?

גרי רשף

New member
נוהם, נואם, ולא נועם..

היה ראוי שהטבלה תוצג הפוך, כך שהטובים יהיו למעלה והרעים למטה.

גרי רשף

New member
הפועל ג'לג'וליה- אתנחתה קומית..

מה שעשה לי את הבוקר זה אתר הבית של הקבוצה הנ"ל. הקרתנות במיטבה. לא התלהמות, לא נהמות, שגיאות כתיב מביכות, ואפילו דגל ישראל מתנוסס בגאווה בדף "The Team"..

אטיוד5

Active member
very very

הכי-הכי. מצוין. ושתי המילים האלה בלי אף שגיאת כתיב - אתה סתם משמיץ.

למעלה