נגיד שכל הציטוטים מדוייקים לגמרי
ומובאים בהקשרם המלא. אני לא הבנתי מה הבעיה. להיות שמאלני זה לא לגיטימי? לרצות להפוך את ישראל למדינת כל אזרחיה זה לא לגיטימי? להיות פרו-ערבי זה לא לגיטימי? לעודד מרי אזרחי נגד שלטון שאתה רואה כמזיק, גם זה לא לגיטימי?, והכי מקומם: נסיון להשתמש בבתי המשפט ככלי לשינוי חברתי, זה "מסלול עוקף דמוקרטיה"???? נו באמת תראי מה מצאתי, מתוך הכתבה: . באתר האינטרנט של הארגון נאמר כי " הקרן החדשה לישראל היא שותפות פילנטרופית של אלפי ישראלים ויהודים, המאמינים בעתידה של מדינת ישראל ופועלים ליצור בארץ חברה צודקת, שוויונית, פלורליסטית ודמוקרטית. את יעדיה מממשת הקרן באמצעות טיפוחו וקידומו של מגזר ארגוני המתנדבים הלא-מפלגתיים הפועלים לשינוי חברתי בישראל... מאז הוקמה בשנת 1979 חילקה הקרן כמאה מיליון דולר ליותר מ-600 ארגוני מתנדבים בישראל, והגישה סיוע מקצועי ליותר מ-1,500 ארגונים באמצעות שתי"ל". בפועל, ההקשר המלא של פעילות הקרן החדשה לישראל מורה על עמדה חד צדדית וברורה ביחס לסכסוך היהודי-ערבי וביחס לשאלות אזרחיות ושלטוניות, עמדה הניצבת בניגוד חד לציונות. תהרוג אותי, לא הבנתי את הניגוד בין הציטוט מאתר האינטרנט ובין מה שקורה "בפועל" איפה כתוב בציטוט ציונות? אולי יש לי קשיים בהנת הנקרא, תסביר לי, בבקשה. ואגב, למחות נגד הקרן החדשה זה גם כן לגיטימי לגמרי, תסבירו למה הפעילות שלה מסוכנת בעיניכם, תראיינו מתנגדים לפעילות, תביאו בשר. הכתבה הזו יוצאת מנקודת הנחה ששמאלנות רדיקלית, התנגדות לשלטון, ופוסט ציונות הם כיוונים שליליים. למה? שכנעו אותי. זו לא עיתונות אינטיליגנטית. אני, אגב, דווקא די מחבבת את מקור ראשון (כלומר חיבבתי, כשעוד גרתי במקומות שאפשר להשיג אותו), לפעמים יש להם כתבות מצויינות.