החמה שלי....

לורה..

New member
החמה שלי....

מה אני אעשה איתך ואיך אמשיך להתמודד איתך-חמתי ןעם בנך שמולך עומד.... קשה לך לראות שהוא מאושר ואת פוגעת אך תמיד בתוך ליבך,את ודאי יודעת שמה שלא תגידי ומה שלא תעשי תעליבי,תשמיצי ובי תפגעי תמיד תקבלי ממנו את הנשיקה ואת החיבוק ובקצרה,את הסיפוק.... אלהים,מה הסוד שלך, אני רוצה לדעת, אמא שלו שרק בי פוגעת ויודעת שתמיד אותך הוא יקבל ותמיד אותך הוא יהלל... הרי אם אני אעשה את מה שאת עשית, אני לעולם לא אזכה לקבל את התגובה שלה זכית ולמה? תספרי לי,חמתי,מה הסוד, כי אולי בעתיד,אם חס וחלילה בו אבגוד גם אני אקבל נשיקה וחיבוק ואגיע כמוך לסיפוק...

רוצה את חמתי?...

אם נהיה שניה כנים, בלי בדיחה, אז אני חייב להודות שבורכתי. חמתי היא אדם נהדר, תומך, אוהב, שאימצה אותי כמו הייתי בנה שלה. אולם הכאב שבדבריך כל כך מוכר שהבטן מתכווצת. רבות הכלות שלא רואות עין בעין עם חמתן. לעתים האשמה היא בצד האחד, לפעמים בצד השני, ולא פעם - שני הצדדים אשמים. אני מאחל לך שביום מן הימים החמה תתרכך, ותצליח לראות מעבר לדעה קדומה, מעבר לקנאה, מעבר לאופק... האם מתוך דבריך ניתן להבין שגם הבעל אינו טלית שכולה תכלת? האם אין הוא תומך בך - בכלל? או שמא אין הוא תומך בך בנושאים ספציפיים, שבהן יתכן - וסלחי לי, מאחר ואין לי מידע - שאת טועה? תמיד האמנתי שכאת/ה מתחתן/ת, אז מתחתנים עם כל המשפחה. הם המושכים בחוטים מאחורי הקלעים, הם שיכולים לעזור או לעזור לקלקל. אפשר לעשות הכל בלעדיהם, אבל לא ניתן להתנתק מהם... אגו-טריפ.

לורה..

New member
אגו טריפ יקר...

אל תשכח שאתה החתן ולא הכלה.... ובמקרה שלנו,תאמין לי שהכל בגללה... הבן המסור,היקר והאהוב מצא פתאום טוב... וכנראה שלה זו סיבה לכאוב.. גם בעלי אצל הוריי,להם כמן בן הוא מרגיש אצלם כמו בן-בית אך עם הוריו זה לא ייתכן. ואני תמיד חלמתי על משפחה גדולה חם וחמה גיסים גיסות (חמולה)

לורה היקרה

את כאבך אני מכיר, כי אחותי חווה את אותו הכאב. החמה מאשימה אותה בכל דבר, מתייחסת אליה כמו אל מצורעת, כשיש מפגשים משפחתיים אצלם - היא מבקשת מאחותי לא להגיע... לכן אני מאמין לך שמאד יתכן שהכל בגללה. אחותי, שסבלה רבות, ונלחמה כמו תותח מול מסוק אפאצ`י, הצליחה להתגבר על העלבון, ושמה את אותה חמה בצד, ואחרי מספר שנים - אפילו בעלה ראה את האמת, והתחיל - שומו שמיים - לצדד גם באשתו ולעמוד מול אמו! מי יודע, אולי גם בעלך יפקח את עיניו, ומי יודע, אולי אחרי שנים - גם אם כרגע זה נראה בלתי אפשרי - עוד תזכי בחמולה לה כה קיווית! תסמכי עלי, לורה, זה לא סתם מלים בעלמא - לא תאמיני כיצד הזמן יכול לשנות דברים שחשבנו כי לא ניתנים לשינוי... בהצלחה מכל הלב, אגו טריפ.

לורה..

New member
תודה לך...אגו טריפ

תודה לך, אגו טריפ... גם אני מקווה שיום אחד אהיה בנעליה של אחותך....ואוכל להסתכל על הכל בחיוך. כנראה שצריך זמן וסבלנות... אנחנו כבר 12 שנה יחד. מגיל 18. 12 שנה של התמודדות עם חמה שלא מקבלת ולא רוצה לקבל אותך למשפחה... מסיבות שאינן ידועות לאיש... אתה יודע מה עצוב,אגוטריפ יקר,שיש לי ילדים....ילדים שחמתי לא מכירה בהם... גם אני מקווה ורוצה להאמין שהזמן ישנה דברים... תודה לך...

ללורה ואגו טריפ,

מודעת אני לחמות שכאלו, חמות שלא אוהבות את כלותיהן. וזה לא בגלל שהכלה לא מוצאת חן בעיניהן, כי הן לא מנסות להכיר את כלתן,חמות שכאלה. וצר לי על כך,צר לי לשמוע על חמה שכזאת. לורה כאב לי לקרוא על מצבך, הכאב כל כך ברור וצבט לי בלב. אבל כמו שאגו כבר כתב הזמן עושה את שלו. ברגע שבעלך ידבק בך,חמותך תקבלך גם אם לא בשמחה. בקראתי את דברייך נותר לי רק לשמוח בחלקי. לשמוח על שהתברכתי בחמה כחמתי, אשה משכמה ומעלה. נפלאה,פתוחה,אוהבת,דואגת... חמותי שלי רואה בי כבתה(ואני כלה לא חתן-כי חתנים יותר קל להן משום מה לקבל). לעיתים דאגתה אליי אובססיבית בעיניי, אבל תמיד מברכת אותה על כך. האהבה שהיא מעניקה היא אהבה מיוחדת, היא מזהה מתי אני חולה גם כשאני ובעלי מסתירים זאת ממנה על מנת שלא תדאג. וכשאני חולה...היא מטפלת בי כאחות רחמניה,למרות שאני סתם חולה בשפעת,כמו כולם. היא פשוט מדהימה. הדרך שלה לתת מבלי להכירני(לפחות בהתחלה),זוהי גדולה בעיניי. הדרך שבה פתחה את ביתה וליבה לבחירתו של בנה... אני מעריצה אותה,אבל לפני היותה חמה נפלאה היא אדם נפלא, וזה מה שגרם לה להתנהג כך.ואני מעריצה אותה על כך. חמותי היא אישיות בעיניי. ואני אוהבת אותה מאוד-כמעט כמו את אמא(היא האמא השניה שלי). אבל גלשתי קצת מהנושא... לורה יקרה, שתפי את בעלך במועקה הזאת,בקשי ממנו שיתוף פעולה. גיבוי ליד אימו ותראי שהכל יהיה נפלא... זה עבד אצל חבירה שלי.. זה הכל עניין שלאמא קשה לשחרר את בנה מהסינר שלה. בהצלחה. שלך, אלת האהבה.

לורה..

New member
לאלת האהבה....<מקנאה>

אני שמחה בשבילך... באמת.. מכל הלב.... הלוואי עליי... התברכת...זכית בפרס הגדול מכל. שלך לורה

למעלה