החמה השתגעה

גילה25

New member
החמה השתגעה

אתמול בערב חמתי לא נתנה לבן שלה לחזור הביתה. היא אמרה לו או שאתה ישן אצלי או שאני מתאבדת. היא שלחה את המטפלת שלה הביתה. היא אומרת שהיא לא מכירה אותה. יכול להיות שלפעמים הזיכרון נעלם, ואחר כך הוא חוזר? עכשיו היא רוצה שכל ערב בעלי ישן אצלה. אני לא יודעת מה אני עושה. כרגע אני בבית עם ילדה עם חום גבוה, שכל הלילה היתה על הידים שלי. עם הוא היה בבית היינו מתחלקים.

sovlanit

New member
גילה25

ראשית,רפואה שלימה לבת המתוקה. המניפולציה הקצרה והיעילה תמיד היא האיום בהתאבדות. המסר חד,חזק,ברור ותמיד עובד. ייתכן שהפיתרון לכל המצב הוא להוביל את חמותך=חמתך לטיפול פסיכיאטרי ואת הבן שלה לייעוץ זוגי ואתמול. לא יודעת אם הייתי פועלת בצורה שונה מבן זוגך במידה והייתי בסיטואציה כזו. מה שבטוח זה שהייתי מבקשת עזרה מקצועית לטובת כ ל הצדדים... אולי תנסי באתר של סה"ר לקבל הנחיות???בהצלחה החזיקי מעמד. בריאות ואושר חיבוק

גילה25

New member
תודה

אני חייבת לטפל בילדה אני חוזרת יותר מאוחר. ביי בנתיים.

אוי ואבוי ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifאיזו מכה../images/Emo4.gif

מה יהיה??????????????????????????? מאיפה נופלות החמות הללו? כל חמות רוצה את הבן שלה חזרה? מה אגיד לך גילה? חיזקי ואמצי ושלחי את החמות לבית אבות כך אומנם תשלמי אולי יותר כספית אבל תחסכי לה את המטפלת ואת עוגמת הנפש לך ולבעלך. בכלל מאוד קשה להבין את הסיפור הזה אבל אני יודעת רק דבר אחד, שאם חמותי תנסה אי פעם לעשות לי כך היא תקבל את בנה ארוז עם סרט מתנה ל עולמים!!!!!!!!

mariana

New member
כנראה באמת צריכים לשלוח אותה

לטיפול פסיכיאטרי. ותגידי מה בעלך אומר על זה? אין לו חיים חוץ מאמא שלו? אני גם הייתי שולחת אותו לאמא שלו עד שלא ימצא פיתרון הולם לכולם

אני כבר עניתי לך לפני כמה ימים

שיעבור לגור אצלה!!! חבל עליך. תחזיקי מעמד והחלמה מהירה לילדה.

danielma3

New member
אולי פשוט להעמיד אותו בפני עובדות?

אם לאמו יש בעיות זכרון אפשר להזמין הביית עובדת סוציאלית או רופא גריאטרי שיחליט על המשך טיפול. בכל מקרה במצב כזה אם תגיבי באו אני או היא את עלולה לאבד אותו. ייתכן שמצבה של אמו אכן קשה והוא לא מסוגל להתמודד עם זה ולהבין שהיא זקוקה לטיפול מקצועי בעוד שהקרבת חייו הפרטיים לא עוזרת. נסי את ליצור התערבות רפואית - אם אכן יש בעיה הרופא ימליץ על בית אבות או טיפול אחר ויסביר לכם שללא טיפול מקצועי המצב רק ידרדר ואם לא תוכלי בלב שלם לומר לו כי אמו מניפולטיבית "עכשיו תהיה לך אסמכתא" ויהיה לו קל יותר לקבל את דרישותייך.

שש שבע

New member
במקרה כזה,תופסים רצינות רצח.

מתקשרים למשטרה ושואלים מה לעשות האישה מאיימת בהתאבדות, הם מתקשרים לאן שצריך מגיעה נידת עם אחים בחלוקים לבנים, הם קושרים אותה ולוקחים אותה ל"הרגעה" אחרי תסריט כזה היא כבר לא תאיים בכלום. ואגב כנגד כל איום שלה, את יכולה גם לאים, ונראה מי יותר חשובה לו, ואז תראי איפה את עומדת.

רגע, היא לא מזכירה לכן מישהי../images/Emo12.gif

יותר מידי תסמונת "החמות של סול" מככבות אצלנו לאחרונה. או ש.................

גילה25

New member
קראתי על סול ואפילו כתבתי לה מסר

והיא לא עונה. את יכולה להיות שקטה. אני לא ניכנסת הרבה כי יש לי בעייה עם הילדה עם חום גבוה שלא יורד.

היא, עדיין, עם חום גבוה?

מה אומר הרופא? מקווה שתרגיש טוב במהרה. איך את מחזיקה מעמד?

גילה25

New member
כן, הרופא אומר וירוס

אני חושבת לקחת אותה לבית חולים. תודה אמן.

למעלה