החל מהיום

עליזה 63

New member
החל מהיום

החל מהיום אפסיק לדאוג בגלל האתמול זהו העבר והוא לעולם לא ישתנה רק אני אוכל להשתנות אם בכך אבחר החל מהיום אני מפסיקה לדאוג למחר המחר תמיד יהיה שם מחכה לי שאפיק ממנו את המרב אך אינני יכולה להפיק את המרב ממחר מבלי שקודם אפיק את המרב מהיום החל מהיום אביט במראה ואראה אדם ראוי לכבוד ולהערצה שלי אדם זה בעל הכישורים שמביט אלי מבעד למראה הוא מישהו שאני נהנית לבלות בחברתו משהו שאני רוצה טוב יותר להכירו החל מהיום אנצור כל רגע בחיי אני מעריכה את המתנה שניתנה לי בעולם הזה אחלוק אותה עם אחרים ואשתמש בה כדי לרומם החל מהיום אמצא את הזמן לרדת מדרך התבוסה ולחשוף את המסתור שפגשתי בדרך אתמודד עם אתגרים בנחישות ואומץ אתגבר על מחסומים הנמצאים בדרכי המעיבים על העוצמה והצמיחה שלי החל מהיום אחיה את החיים כל יום ביומו צעד אחר צעד בכל פעם מורך לב לא יורשה להעיב על הדימוי העצמי החיובי שלי על התשוקה שלי להצליח או על היכולת שלי לאהוב החל מהיום אצעד עם אמונה חדשה בטיב האנושות ולא משנה מה היה קודם אני מאמינה שישנה תקווה לעתיד זוהר וטוב יותר החל מהיום אפתח את ראשי וליבי אקדם בברכה התנסויות חדשות אפגוש אנשים חדשים ולא אצפה למושלמות מעצמי או מכל אחד אחר החל מהיום אני אחראית על האושר האישי שלי החל מהיום אלמד משהו חדש אנסה משהו אחר אטעם ממגוון הטעמים שיש לחיים להציע אשנה מה שאני יכולה ואת השאר אשחרר אחתור להיות האני הטוב ביותר שאני יכולה להיות החל מהיום ובכל שארית חיי "אנחנו לא יכולים לחזור אחורה וליצור התחלה חדשה אך אנחנו יכולים להתחיל היום ליצור סוף חדש

וואו אהבתי../images/Emo23.gif

זה מעביר מסר חזק!!! כל הכבוד עליזה...תמשיכי להביא לנו דברים כאלה יפים וחכמים! שיהיה יום מקסים
ישנונה:)

למעלה