החלשת קפה

joemon

New member
החלשת קפה

שלום חברים, האם משהוא יודע כיצד ניתן להכין קפה חלש יותר ממנת אספרסו יחידה במכונת קפה בלי לפגוע בלחץ\טעם. או במילים אחרות, האם ישנה תערובת נטרלית (ללא טעם) אותה ניתן להוסיף לקפה ע"מ שהכמות שנכניס למכונה תהיה זהה לכמות הממולצת (ע"מ לשמור על לחץ נכון) ושתערובת זו לא תפגום בטעם של הקפה? ליאור

carmonle

New member
ליאור, לא ניתן להקטין את כמות הקפה

אלי 6.5 גר´ במקום 7. אולי תספר לנו באיה קפה או תערובת מדובר, מה ההרכב באם ידוע לך. בגדול עליך להמשיך ולחפש תערובת כזו שתמצא חן בעינך. ערן

אילן די

New member
ישנן תערובות ב-"חוזקים" שונים

כלל אצבע - ככל שהקפה כהה יותר הוא חזק יותר, לכן לך על תערובות בהירות (כמובן שיש יוצאים מן הכלל ולכן זהו כלל אצבע ולא כלל ברזל).

ilancafe

New member
אולי נתחיל בזה שנשאל...

איך אתה שותה את הקפה שלך - אספרסו או קפוצ´ינו, וגם מה זה בעיניך קפה חזק/חלש: שינוי המרירות? שינוי האינטנסיביות על הלשון (גוף)? בטח שיש מה לעשות: המון!!!

joemon

New member
תערובת ניטרלית

תודה על התגובות, בבית אני משתמש במכונת קפה עם קפסולות של נספרסו ואני מקבל קפה טוב מאד. בעבודה לעומת זאת יש לנו מכונה של דלונגי. כמובן שבבעיית הכנת הקפה אני נתקל רק בעבודה. להכנת הקפה בעבודה אני משתמש בקפה lavazza שנקרא crema e gusto (לא מצאתי על החבילה את סוג הקפה). שאלתי היא: האם קיימת תערובת ניטרלית שניתן להוסיף לתערובת הקפה ע"מ לא לשנות את כמות התערובת שמכניסים למכונת הקפה (וע"י כך לשמור על לחץ אופטימלי) ושתערובת זו לא תפגע בטעם הקפה. ושוב תודה ליאור

carmonle

New member
לא, אתה צריך למצוא תערובת אחרת

שתהיה טעימה ומתאימה עבורך ערן

למעלה