החלקת 100% קראטין

maya2222

New member
החלקת 100% קראטין

מישהי עשתה את ההחלקה הזו ויכולה לספר על התוצאות?
הבנתי שזו החלקה די חדשה...
השיער שלי מתולתל/גלי עם קצת צבע בקצוות, ובעיקר נוטה להתנפח...
הבנתי שזה לא מחליק לגמרי כמו השאר אבל גם לא הורס את השיער אלא רק מזין אותו... ושאחרי 4-5 חודשים השיער חוזר לקדמותו...
יש מישהי שעשתה? אשמח לקבל רשמים וחוות דעת.
תודה.

רינת1200

New member
מזין..איזה קשקוש. זו החלקה ברזילאית לכל דבר

רק בשם אחר. עם אותם אדים מסרטנים והכל.

מכירה יותר מספר אחד שמשתמש בזה, ומספר לכל העולם שיש לו החלקה כזאת ללא פורמלין...

maya2222

New member
על סמך מה את אומרת את זה?

ניסית בעצמך? ראית אנשים שעשו?
(דרך אגב, החלקה ברזילאית זו זאת שאסור לעשות או יפנית?)

רינת1200

New member
על סמך ידע וניסיון רב (כולל ניסיון אישי עם

כמה סוגים של החלקות כאלה).

ברזילאית היא זו שאסורה לשימוש ע"י משרד הבריאות מאחר שאדיה מסרטנים. כלומר בתהליך הגיהוץ נפלטים האדים המסוכנים. אז יש כמה וכמה ספרים ש"עוקפים" את זה (כי בכל זאת, למה שלא ירוויחו עוד כסף אם אפשר?) ע"י כך שקוראים לזה בשמות שונים ובטענה שזה "משקם את השיער ומחזיק כמה חודשים" בלה בלה...זו ברזילאית!!

החלקה יפנית אינה מסוכנת לבריאות.

רינת צודקת, בדוק.

כל טיפול קרטין|החלקת קרטין זו החלקה ברזילאית והחומר שעובד על השיער זה הפורמלין. קרטין זה חתיכת קישקוש.

maya2222

New member
והחלקה ברזיאלית אסורה כי...

בגלל האדים שנפלטים במהלך השעתיים שהיא מבוצעת שיכולים לגרום לסרטן (בשעתיים?!)

בפועל לא נראה לי שמישהו הפסיק להשתמש בברזילאי

לי באופן אישי נראה שהיא מסוכנת לספרים ולא ללקוחות בגלל שהחשיפה ללקוחה לדעתי מינורית.
מדובר בסרטן בדרכי הנשימה ומה שקשור לכך. אני ממליצה למי ששוקלת לעשות ברזילאית לעשות אותה במקום מאוורר, בחצר או מרפסת.

רינת1200

New member
יש חומרים שאם תיחשפי אליהם, את יכולה למות גם

תוך 5 דקות וגם פחות מזה (לא עלינו כמובן).

הזמן הוא לא האישו פה...

אני עשיתי בעבר ברזילאית ואני בריאה ושלמה, אבל אנחנו לא באמת יודעות מה זה עושה בטווח הרחוק ולאיזה סיכונים זה מכניס אותנו. עובדה היא שמשרד הבריאות בפירוש לא מאשר את זה.

maya2222

New member
ואחרי כמה חודשים

השיער באמת חוזר לקדמותו? אותם תלתלים והכל כאילו כלום?
הבנתי שגם זה לא באמת מחליק מקלות, רק מוריד את הנפח? השיער עדין יהיה גלי?

רינת1200

New member
קשה לי לומר לך - בעקרון כן

הוא אמור לחזור לקדמותו, אך יצא לי להיתקל בבחורות שעשו והתלתלים לא ממש חזרו - כלומר השיער נשאר יותר גלי (פחות מתולתל) ממה שהיה או משהו כזה.

עד כמה זה מחליק - תלוי בטבעי שלך. אם השיער שלך קצת גלי, הוא יהפוך לחלק. אם הוא מתולתל, אז הברזילאית בעיקר מורידה נפח ועושה את השיער רך וקל יותר לסידור, אבל חלק הוא לא יהיה. למעשה הברזילאית היא ציפוי לשיער שיורד בחפיפות, והציפוי הזה עושה את השיער רך וגל הרבה יותר לסידור - כך שתופעת הלוואי של ה"טיפול" הזה - היא שיער חלק יותר.

כך שהתמונות של לפני ואחרי שמפרסמים בברזילאית, פשוט מטעות..

maya2222

New member
תודה רבה, ושאלה אחרונה לגבי המחיר

מה המחיר אמור להיות פחות או יותר?
השיער שלי די ארוך אבל לא עם תלתלים קשים, יותר גלי...
הספר שלי רוצה 1500... זה הרבה?

רינת1200

New member
זה המון מהסיבה הפשוטה

שבגלל שזה לא חוקי (אין אישור של משרד הבריאות) - אז הייבוא של זה לא בדיוק מסודר, העסק פרוץ, והמחירים ירדו מזמן.

מחיר הגיוני לברזילאית היום הוא בין 600 (יש כאלה שעושים בפחות) ל-800. אולי קצת יותר אם השיער ממש ארוך, אבל לא מעבר לזה.

סוג השיער לא רלוונטי.

רינת1200

New member
בשמחה רבה

אשמח לענות על עוד שאלות, אם יהיו. בהצלחה!

למעלה