החלקת ריבונדינג

mariariel

New member
החלקת ריבונדינג

הי. מחפשת מישהי עם שיער דק שעשתה את ההחלקה. מעוניינת לדעת איך יצא לה.
בסוף אוגוסט יש לי תור לרוני חתוכה להחלקה הזו. יש לי שיער דק ונשירה. יש מישהי עם אותו סוג השיער שעברה את ההחלקה הזו? מה התגובות.
אודה מאוד על תגובות.
תודה

רינת1200

New member
הייתי לקוחה שלו בעבר והוא עשה לי החלקה

אמנם לא את זאת - אבל ממש לא הייתי מרוצה ושיערי נהרס.

קחי את זה בחשבון.

mariariel

New member
הי.

והוא לקח אחריות על השיער ההרוס? ויתר על התשלום או הציע טיפול חוזר משקם או משהו?

בשרטי

New member
לא חשוב הפיצוייי חשוב השיער!

אני מעדיף שלא ייצא לך ממש חלק אבל השיער ישאר בריא!

mariariel

New member
מסכימה איתךבשרטי אבל

חושבת שלכל בעל מקצוע הכי נחשב יכולות להיות פאשלות. וחשוב איך הוא מטפל בהן.

רינת1200

New member

רינת1200

New member
לא, הוא לא הודה שזה באשמתו

קשקש וניסה למכור לי לוקשים.

ולידיעתך, ברגע ששיער נהרס אי אפשר לתקן. רק להשתמש במוצרים שיגרמו לו להיראות יפה יותר.

שיער שבור, מפוצל ונקרע זה משהו שאינו בר תיקון. רק להסתפר.

אני אליו לא חוזרת.

רינת1200

New member
עוד משהו לגביו - לא הוא עושה את ההחלקה

אלא העובדים שלו....נכון שהוא כאילו "מפקח" אבל את מריחת החומר והגיהוץ מבצעים עובדים שממש לא מרגישים מקצועיות מצידם..
נכון שהם עושים את זה כל יום כל היום - אז יש להם ניסיון - אבל הם עובדים שם כמו תחנת רכבת, מפוצץ באנשים ואין בכלל יחס אישי. כמה תשומת לב לראש שלך נראה לך שתקבלי במצב כזה? החלקת שיער היא דבר מאוד מסוכן שיכול ממש לפגוע בשיער, אם לא מבצעים אותה נכון.
וגם אם תבקשי ממנו שיעשה לך את ההחלקה באופן אישי, והוא יגיד כן, אל תבני על זה שאכן זה מה שיהיה...מניסיון.

מסכימה מאוד

לי פעם אחת נשרף השיער, אבל ממש.

מאוד עזר לעשות פאן עד שהשיער גדל קצת וכל פעם מספריים.
הייתי עושה במצב כזה ברזילאית בלי לחשוב פעמיים.

mariariel

New member
לי נשרף השיער מההחלקה רגילה של פעם

כשהייתי בת 16-17. זה היה זוועה. ליפה יבשה כזו. אבל העניין הוא שאם לא ננסה איך נדע..:)

רינת1200

New member
החלקה של פעם זה סיפור אחר לחלוטין

ואכן מאוד מייבשת והורסת את השיער.

החלקה יפנית יכולה לעשות שיער יפה מאוד - וחלק כמובן - בתנאי ש: א. השיער שלך אכן מתאים להחלקה הזאת ב. מבצעים אותה כמו שצריך ובזהירות רבה מאוד, הקפדה על זמנים עם החומר, מריחה נכונה ועוד.

רינת1200

New member
עשיתי בזמנו יותר מפעם אחת, למרות שהאדים של זה

עשו לי ממש רע - ותתפלאי לשמוע (גם אני הופתעתי) אבל זה עזר בצורה מאוד מוגבלת..

תמיד מספרים לנו שככל שהשיער יותר פגום, כך הברזילאית יותר "תופסת" עליו? אז בולשיט...מהניסיון שלי, לשיער פגום מדי זה כבר לא בהכרח עוזר...וגם לא בהכרח מחזיק מעמד. בואי נגיד שבדיוק לשתי חפיפות הרגשתי הפחתה משמעותית בשבירת השיער, ולאחר מכן כמעט הכל חזר לקדמותו...

ברור שזה לא פתרון קסם

וברור שזה לא יפסיק את שבירת השיער אם הוא מאוד פגום.

ההחלקה תופסת בפורוזיביות של השיערה. זה מה שאני יודעת.

זה הרע במיעוטו לשיער שרוף כי הברזילאית לא גורמת לנזק נוסף מלבד הנזק של המחליק.

רינת1200

New member
זהו, שברגע שהשיער ממש פגום

הוא גם ממשיך להישבר וגם - אחרי שההחלקה יורדת - נשאר הנזק של המחליק, שלשיער מאוד פגום עשוי להיות הרסני, אני חושבת.

נראה לי שה"החלקה" הזאת (כי זו הרי לא באמת החלקה) נותנת תוצאות טובות בעיקר לשיער יבש שאינו פגום מדי, וכן לשיער עם הרבה נפח כאשר מעוניינים בהורדת נפח ולהסתדר איתו יותר בקלות, כפי שאת עושה.

מה זה פורוזיביות?

עדי0000

New member
גם במקרה שלי הוא לא הודה שזה באשמתו

היער נשרף לחלוטין - זה קרה לפני 4 חודשים,
חוץ מלהסתפר אין מה לעשות ,
הוא לא מוכן להחזיר לי את הכסף כי הוא טוען שהוא יכול לתקן את השיער (ברור שלא אתן לו לגעת לי שובבשיער אחרי הנזק שנגרם)
האם דרשת פיצוי ? איך זה הסתיים? האם השיער שלך חזר לעצמו?

רינת1200

New member
ולשאלותייך עדי (עכשיו ראיתי שלא עניתי על הכל)

הוא לא הודה שזה באשמתו, בלבל את המוח על זה שככה השיער שלי הגיב להחלקה (את מבינה - הוא עשה את ההחלקה, והשיער אשם!) והחלטתי לחשוב קצת מה לעשות, וכמובן שלא חזרתי אליו יותר.
ואז נפל עליי משהו אישי מאוד מאוד לא נעים, ולא יכולתי בכלל להתעסק בנוכל הזה שרק מייחצן את עצמו כל היום.

השיער החדש שצומח מהשורש הוא כמובן שיער בריא - ועכשיו כשאני אצל ספר חדש, אני בידיים טובות וכבר עברתי 2 החלקות שיצאו מעולה.

הקצוות זוועה - אז אני משתמשת בהמון מסכות (זה כמובן עוזר בצורה מוגבלת - כמה כבר אפשר להועיל לשיער שהפך לגומי?) וגוזרת לעתים קרובות, עד שאיפטר מכל השיער הזה. וזה ייקח הרבה זמן לצערי.
שולחת הרבה כוחות לשתינו ומאחלת לך המון המון בהצלחה בתביעה.

למעלה