החלקת קליאופטרה...

dbd1981

New member
החלקת קליאופטרה...

היי לכולם אני חדשה כאן יש לי החלקה יפנית ואני צריכה לחדש העניין הוא המחיר היקר....חוץ מזה השיער שלי בצבע שחור גם ככה אז חשבתי על קליאופטרה?מומלץ?מישהו יודע מחירים?המלצות על מישהו ספציפי? תודה וגמר חתימה טובה

יודעת ועונה..

זה עולה בסביבות ה-200 שקל....תסתכלי בדפים הקודמים עוד אחת שאלה לגבי זה ועניתי לה. מומלץ אני לא יודעת...זה כמו החלקה יפנית..או שבא יפה או שלא....יש כאלו שהחלקה הורסת להם את השיער ויש כאלו שמרוצות....אז אותו דבר עם קליאופטרה..הבנתי עושים את זה פעם בכמה זמן..לא ממש הרבה...איזה פעמיים שלוש בשנה... גמר חתימה טובה וצום קל=]

שפיצית18

New member
את בטוחה שרק 200? זה לא מעט מידי להחלקה?../images/Emo2.gif

הבנתי שיפנית וקלאופטרה הן החלקות די דומות אז למה יפנית עולה בסביבות 2500-3000 וקלאופטרה 200? משהו פה לא מאוזן, וזה לא היפנית.. אשמח אם תשפכי אור, אולי אלו המחירים, פשוט נראה לי תמוה במקצת..

מיכי7

New member
בקשר לצבע השחור...

לא בהכרח..בעבר זה היה צובע את השיער לשחור, אבל עכשיו לפי מה שהבנתי יש אפשרות לעשות את ההחלקה גם לבהירות שיער, בלי לצבוע להן אותו בשחור.. אז אני ממליצה לך לברר על זה

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל כמו שפרה של שוקולד כבר ענתה לך, זה עולה בסביבות 200 שקלים וזה בדרך כלל מחליק את השיער.. בניגוד להחלקה יפנית, על החלקת קליאופטרה אי אפשר לצבוע את השיער (ברוב המקרים אם תעשי זאת הוא פשוט כולו יינשור). לא שמעתי ממש על לקוחות מרוצות שעשו החלקת קליאופטרה אז בזה אני לא אוכל לעזור.. בהצלחה

dbd1981

New member
תודה על התשובות..ועוד שאלה..בבקשה

יש לי שיער ממש ארוך כמעט עד למותניים אז כמה יעלה לעשות במספרה?(אין לי כוח ללכלך את כל האמבטיה ויש לי ידיים שמאליות...)תודה שוב

החלקת קליאופטרה

ההחלקה צובעת את השיער לשחור חזק!(יותר חזר מהצבע השחור המקורי) וזה נראה לעיין ממליץ לך לעשות את ההחלקה שכבר עשית הבעיות בהחלקה נגרמות אחרי שעושים שורשים אסור לעשות החלקה על החלקה (ברוב ההחלקות יש להיזהר מזה) לא יודע לענות לך על קליאופטרה מומלץ או לא כי אני לא עובד עם זה ההחלקה הכי טובה היא ההחלקה היפנית אומנם לוקח זמן לעשות אותה אבל שווה! מחירים אני לא יודע לתת לך לגבי השאלה האחרונה שלך לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה לבד!! היזהרי והישמרים אם השיער חשוב לך!!! חתימה טובה אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

למעלה