החלקים השני של הפינה!!

LIRONSH100

New member
החלקים השני של הפינה!!

טוב אז הפעם- אתם מקבלות את החלק ההמשך של התמונות שהיו אתמול... כככה למי שלא קרא.. תקראו תמונה אחת של אתמול- תקראו תמונה 1 של היום.. ואז יש לכן תמונה שלמה... הבנתן? שבוע הבא זה יהיה קצת שונה... אני יפרסם תמונה-מיד אחריה את ההמשך.. וזה בגלל שאנחנו יודעות שיש מכורות לפינה אז זה שנוג בפולין לא אומר שלא תקבלו את הפינה.. אז אני מתחילה באייך לא עם האזהרה.... ******************************************************************************************** אזהרה: לרגישותדייב/טיקו/ג'ון/ריצ'י/דורת'י/הת'ר/כל הלהקה נא לקחתלחצן מצוקה (ומומלץ לנשום עמוק לפני כל תמונה...) אין לקחת את הנאמר ברצינות... כל מה שנכתב הוא פרי הדימיון בלבד! אז ממשיכים (בפעם הזו...) ***************************************************************************************** דייב: המפקד, יש מצב לחמש דקות הפסקה? אני צריך להרביץ לחיילת! המפקד: זו החברה שלי!!! חיילת 1 (נוגה): דניאל, אני לא החברה שלך!!! תראו תראו.... מי זה אם לא ריצ'י סמבורה, שהבטיח להתקשר אליי... ולא עשה את זה (נותנת לריצ' סטירה) ריצ'י: אייה.... אני מצטער.. אבל.. זה דייב הוא לקח את המספר שלך... אני שמתי את זה במכנס הכסוף שלי- ולא הספקתי להעביר את המספר והוא כבר גנב לי את המכנס! ג'ון: לא יפה, ככה, ריצ'י, לא להתקשר!!! חחחחח אוי, לא! לירון, התכוונתי להתקשר אני נשבע!! פשוט המפקד לא נתן לי שעת ת"ש.... אוי, לא, המפקד, אני מתחיל את ה 150 עוד שנייה! לירון: רק 100? אממ ג'ון שנינו יודעים שאתה מסוגל להרבה יותר מזה... דייב: אז את לא כועסת? יופי, כי אני כן, ומאוד!!! ג'ון!!!!!!!!!!!! אוי לא!!!! מור... מור... תחזרי הנה!! לא התכוונתי להתעלם ממך היום בזמן אוכל, פשוט ריצ'י התחיל... לירון: דייב ניראה לך שאני לא כועסת? פשוט אני חושבת שמגיע לג'ון יותר מ100... אלק: רק לי אין חברה.... רק לי אין מעריצה... אולי אני צריך לפרוש?? היי, דייב, אם אני פורש, אני לא צריך להחזיר לך את הבגדים, נכון?? ריצ'י: לדייב?? אתה מתכוון להחזיר לי! הרי כל הבגדים שלו זה הבגדים שלי!!!

LIRONSH100

New member
המשך-תמונה2

דניס: איו, בייבי, כל כך מהר?? אני והת'ר לא נוכל לשעשע את עצמנו בלראות נשים שמפילות את עצמן כשהן רואות אותך ברחוב!! ריצ'י: אממ כן אני חייב ללכת... הת'ר... אני ידבר איתך יותר מאוחר... (לוחש לדניס) את רוצה שהיא עוד תחשוד?? דניס: (לוחשת) יותר מכל דבר אחר בעולם! (בקול רם) ריצ', פגשת את בעלי, צ'ארלי?? ריצ'י: אממ לא עוד לא... (לוחש) תירגעי... ואני לא רוצה לראות את מי שיהרוג אותי ברגע שיגלה... צ'ארלי: שלום! סוף סוף אני פוגש את האיש והאגדה.... ג'ון בון בריאן, אני צודק??!! רי'צי: זה רי'צארד סטפן סמבורה!!! צ'ארלי: נו, מה שאמרתי, דייויד טורס ג'ובי... נעים להכיר! הת'ר!! כמה נהדר לפגוש אותך (נותן לה נשיקה... לא תמימה במיוחד) ריצ'י: אההההההה זה רי'צי סטפן סמבורה אדיוט!!! דייויד זה היהודי הגנב הבגדים, טיקו טורס זה המתופף הקרציה, וג'ון בון ג'ובי זה.. הבן אדם הכי מעצבן בעולם... דניס: ג'ון בון ג'ובי?? אה!!!! איפה???? רי'צי: כמה שיותר רחוק יותר טוב! צ'ארלי: דניס, חמודה, מה סיכמנו ביחס לבגידות שלך בי? רק עם רי'צי סמבורה, ואף אחד אחר... באמת לא פגשתי אותו עדיין!! הת'ר: רי'צי אתה בוגד בי עם פייש ליפס??? רי'צי כדי לך למוצא עורך דין ממש טוב כי זה יעלה לך הרבה מאוד!

LIRONSH100

New member
המשך תמוונה3...

דורת'י: מה זאת אומרת גם לי? בכל אופן... כבר התרגלתי לזה.. ג'ון: טוב, בנות, די לדבר עליי! ריצ', דייב, בואו נמשיך בחזרה... דורת'י, בדיוק כתבנו שיר עלייך! קוראים לו You give love a.......... משהו בסגנון..... דורת'י: כתבתם עלי שיר? איזה חמודים... אני יכולה להישאר לשמוע אותו BABY???? דייב: לא!!!!!!!!!!!! דורת'י: למה לא??? גם ככה ג'וני ישיר לי אותו.. אחרת.. הוא יקבל את מה שמגיע לו על מה שהוא עשה.. וג'וני שלא תחשוב שלא תקבל עונש... ריצ'י: טוב, אני מתחיל להשתעמם... או, פלייבוי!!!! אוי, ג'ון, מי זאת הדוגמנית היפה הזאת?????? ג'ון: אממ תראה שנייה... ואו.. היא.. ואו תיראה את ה.. ואו.. אממ אוי לא.. דורת'י... דייב: דורת'י, בואי נרביץ לו ביחד.... אה, בעצם העור ידיים שלי קצת רגיש היום... אני אעודד מהצד!! דורת'י: דייב - יש עונשים יותר טובים ממכות.. ג'וני נכון שאתה אוהב שאני עושה לך את -זה אתה יודע מתי? אז אתה יכול לשכוח מזה לחודשיים הקורבים... ריצ'י: יש!!! סוף סוף, בלי להסתובב ולראות את גו'ן ודורת'י מתמזמזים כל חצי שעה! אוי, לא, לא, ג'ון!! תעזוב את דורת'י!! בגללך יהיו לי סיוטים!

LIRONSH100

New member
המשך תמונה4...

דייב: זה הוא נישק אותי.. ובאמת? זה שמפו חדש.. ג'ון אתה אפילו לא שמת לב לשיער שלי!! ג'ון: אני חושב שהזמן שאני מקדיש לשיער שלי כבר ככה על הגבול מלהפוך אותי מגבר-גבר לאישה-אישה. רי'צי: ממתי אתה גבר-גבר??? ג'ון: אמא שלי אומרת שאני גבר גבר.... וגם אמהות של עוד כמה חברים שלי אומרות את זה..... דייב: אמא שלי לא אומרת את זה! אוי לא... למה אני פתחתי את הפה שלי?(עונה לפלאפון) -כן אמא... פלורנס: דייב, בדיוק עכשיו פתחתי את הטלוויזיה ואני רואה את הילד הגאון שלי... שם ידיים על הגוי הזה... אתה חייב לומר לאמא שזה לא היית אתה לפני שאני מקבלת שבץ! דייב: מה? ג'ון!! יופי עכשיו שידרו את זה בטלוויזיה ו.. אמא זה לא הייתי אני.. זה הייתה מעריצה שממש ממש דומה לי.. לא ראו את הפרצוף נכון?? פלורנס: אני לא יודעת, רק ראיתי את השיער הבלונדיני והגוי הזה וקיבלתי שחור בעיניים... ואבא שלך, שלא תשאל! דייב: מה קרה לאבא? אמא זה לא אני- זה רק אחת שיש לה שיער דומה לשלי.. רק דומה כי אף פעם אין לי שיער כל כך יפה כמו שלה... פלורנס: דייויד, יקיר, הורדת לי כרגע אבן מהלב! עכשיו בוא הביתה ותביא את החבר שלך, ריצ'ארד... יש לי הפתעה בשבילכם! יהיה פיצוץ!!! דייב: אמא את.. רי'צי האמהות שלנו גנבו לנו עוד פעם את הבגדים שלנו!!! ריצ'י: אוי לא!!! יאללה... דייב, הולכים שוב! מתי זה יגמר?! הו, בטח כשאתה וג'ון תפסיקו להגעיל אותי! לא יקרה אף פעם..... פלורנס: דייב אז מתי אתם באים? ושלא תעיז להביא את הגוי האחר איתך! אם אתה מביא אותו איתך אני.. אני.. לא יכין לך גפילטע חודש!!

LIRONSH100

New member
המשך תמונה 5- והאחרונה לשבוע זה!

ריצ'י: ג'ון!!!!! מה אתה עושה!!!!!!!! זאת חברה שלי!!!!!!! ג'ון:אהה סליחה לא ידעתי.. קשה לעקוב אחריך.. בכל אופן.. פשוט גרמתי לדייב קצת לקנא זה בסדר נכון?? ריצ'י: יא חתיכת %#@^#^#&%*##, אני אהרוג אותך!!!! אני ארצח אותך!!!! אני...... אני אתקשר לדורת'י!!!!! (לוקח טלפון, מחייג......) ג'ון:ללללללללאאאאא!!! רי'צי אם אתה מספר לה אני יגיד לה מתי אתה משתכר ושמעתי אותה מדברת אם איזו חברה שלה שהיא מתחננת לבגוד בי מתי שתהיה שיכור.. ריצ'י: ג'ון, אני רוצה לומר שאני מספיק כועס שזה לא יהיה אכפת לך, אבל למזלך אין כזאת דרגת עצבנות שלא יהיה לי אכפת, ולכן אני אשאיר לדייב לדווח לדורת'י ג'ון: דייבוש.. תגיד יש סיכוי ש.. יש גפילטע בחדר שלנו? דייב: אני לא מדבר איתך!! ג'ון: טוב.. דייב אתה בא??? טיקו: אוף, אני מחפש אתכם שעות! חייבים ללכת לצילומים! ג'ון, מה קרה לשיער שלך?? ג'ון: מה?? מה קרה לשיער היפה שלי??? טוב בכל אופן הוא לא יהיה אף פעם יותר גרוע משל דייב... דייב: מה הוא אמר על השיער הסקסי שלי??? אוי, שיער שלי, אל תבכה!!! (רץ החוצה) ג'ון: דייב!!! אוי נו באמת... למה הייתי צריך לפתוח את הפה שלי?? (רץ אחרי דייב- משיג אותו ומנשק אותו...) ריצ'י: אני לא ראיתי את זה! טיקו, אתה ראית את זה? מה אתה מהנהן?? אני אהרוג אותך!! אני ארצח אותך!! אני אתקשר לדורת'י.....!!! דורת'י: אהה זה רק דייב.. זה בסדר כבר התרגלתי... אבל תודה רי'צי.. אני מבטיחה לך כשתחזרו אני יפצה אותך... ריצ'י: ללללללללללללללללאאאאאאאא!!!! (מתעורר בבהלה) אהה ואו... איזה מזל... זה היה רק סיוט..רק מחר אני חייב להרוג את ג'ון ודייב...

veybybv

New member
אהבתי את זה!

אתן כותבות ממש טוב! אני הייתי מתה לכתוב כאלה תסריטים (מגמת קולנוע...)

למעלה