החלקות באופנועים

ronkupper

New member
החלקות באופנועים

אהלן, חשבתי היום לעבור לאופנוע מקטנוע... בתור מי שהחליק לא פעם עם קטנוע לעיתים אף מטרים רבים (כולן טפו טפו עברו בשלום) רציתי לדעת - מה קורה בהחלקות עם אופנוע? האם הרגליים בצד לא *מילהקשהלצפייה* על הכביש בזמן החלקה (חס וחלילה)?

kangal

New member
מאוד תלוי בהחלקה שלך, לא../images/Emo35.gif

גם עם קטנוע אתה יכול ל"הילכד" תחתיו בהחלקה. יש יותר מדי משתנים לעניין ולא נראה לי שניתן לקבוע נחרצות כי "קטנוע בטוח יותר בהחלקות". מה גם, ככל הידוע לי, לרוב האופנועים יש קצת יותר גומי וקוטר גלגל מה שמביא לאחיזה מועדפת לעומת רוב הקטנועים,לא
...

iec

New member
בהחלקה יפנית זה שונה...../images/Emo98.gif

שאל במספרות...

tomergg

New member
אולי כדי לך לבדוק למה אתה מחליק כ"כ הרבה?

ללא שום קשר למיומנות הרכיבה שלך, לדעתי אופנוע יותר בטיחותי לרכיבה. בלמים יותר חזקים, בולמים יותר איכותיים, גומי עדיף וכמובן כח לתת גז ולצאת מצרות.

Scept

New member
מצטרף לשאלה-

(אבל חושב בכיוון ההפוך) ממה שראיתי בהחלקות של קטנועים, הרגליים לא כל כך נלכדות מתחת לקטנוע... אתה גם פחות "מחובר" אליו. ברור לי שזה חיסרון בדברים אחרים, אבל בכל זאת?

tomergg

New member
תפסיקו להחליק.

אני כל הזמן שומע מרוכבים שכולם מנסים להרוג אותם ושהכבישים חרא וכולם חרא וכול הזמן הם יוצאים בנס. תשקיעו קצת במיומנות רכיבה, כלומר, קורסים מקצועים ואימוני מגרש עצמוניים. קצת בגרות ושליטה על הגז - אם אתה מוצא את עצמך יורד הרבה על הרקסים, סימן שאתה לא שולט בגז. הכי חשוב - תפסיקו לבהות ברכב שלפניכם. בקיצור, אופנוע זה לא אוטו. צריך להתאמן, לקרוא, ללמוד ולהמשיך לעשות את זה כל הזמן. חוץ מיזה, צריך להתמגן ולהתפלל לטוב.

iec

New member
למה שיפסיקו..?זה אחלה כסף!!!../images/Emo67.gif

שערוריה!!!

rusti james

New member
+ חניה ../images/Emo6.gif

אך, ה
ות, ה
ות....... זן נכחד......... יותר נכון להגיד, גן נכחד. ולגבי ההמלצה המקורית: לקרוא שוב (על הדרך..) ולהפנים! tomergg אומר פה דברי אמת צלולים..

Scept

New member
תודה על העזרה ../images/Emo140.gif

בכלל לא שמתי לב שכתבתי משהו על זה שהחלקתי, או שכולם חרא, או שיצאתי בנס, או איך אני מתאמן או זה שאני יורד על הברקסים או בוהה ברכב שלפני תוך ערגה על כספי הביטוח, או, בעצם, כל דבר שהתייחסת אליו בהודעה. כנראה שבכל הנפילות עם קסדת הסקייטבורד והקרוקס נדפק טיפה השכל

טלטל87

New member
לגבי ההחלקות...

בדרך כלל מה שקורה הוא שהרוכב "נתלש" מהאופנוע וכל אחד מחליק ומתגלגל לכיוון אחר. באופן כללי עדיף לא לנסות להיצמד לכלי כי זה רק יכול לגרום נזקים גדולים יותר. בנוסף, במקרה של החלקה האופנוע יותר מסוכן מקטנוע אם לא מצליחים לנטוש בזמן עקב חלקים בולטים, חדים ומתכתיים ומנוע חם (מנסיון של 20 שנה...). תהיה בריא

Scept

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

לבעלי הניסיון- אפשר להספיק לנתק את עצמך מהאופנוע, או שזה תלוי אך ורק באיך שקורית הנפילה? (אגב- לאיפה נעלמו בממשק החדש הקישורים שהיו לפורום קטנועים\שטח וכו'?)

Dungeon

New member
אתה לא צריך לנתק את עצמך הוא מתנתק ממך

הוא פשוט מחליק יותר מהר. אגב, תמיד אפשר לשים מגני מנוע ואז לא צריך לדאוג שהוא יעלה לך על הרגליים.

למעלה