החלקה יפנית

ליבנת92

New member
החלקה יפנית

שלום רב,
בתי הקטנה בת 10 ויש לה שיער ממש מתולתל - ולא מסודר כלל, שיער מלא וסמיך שלא מסתדר, אפילו כשהיא אוספת אותו לקוקו, כל הזמן יוצאים לה שוונצים, ותמיד נראת "לא מסודרת" - חשבתי אולי לעשות לה החלקה יפנית, ושאולי זהו פיתרון מצויין, בעיקר לביטחונה העצמי כילדה/נערה מתבגרת, אך כמובן כמו כל אמא יש לי חששות שראשית אולי היא צעירה מידי, האם החומרים יכולים להזיק לה כיוון שהיא עדיין צעירה, ובאופן כללי להתחיל "להתעסק" עם השיער בגיל כה צעיר.....???

במידה ואחליט לעשות לה, החלקה יפנית - עם אילו חומרים עדיף?
מיותר לציין כי שיערה בריא ובתולי...

תודה רבה,
ליבנת

בשרטי

New member
עצרי פה!!!!!

השיקול היחיד מעבר למצב השיער הוא מצבה החברתי.
אם היא חסרת ביטחון כתוצאה משיער בעייתי,דחויה וכו'...
ולאחר שנסיתם את כל האופציות הבין אישיות-פסיכולוגית וכו'....

אני לא פוסל החלקה יפנית,אבל רק אם המצב ממש ממש קריטי.
לגבי ההחלקה -זה תלוי במרקם השיער שלה,יש מצבים ששיער ילדותי יהיה רגיש כשיער צבוע ואז להתאים חומרים בהתאם.

מאיפה את?

ליבנת92

New member
החלקה יפנית

היי בשרטי, תודה על התגובה המהירה, אנחנו מחולון, אין בעיה קשה של ביטחון הילדה, לפחות לעת עתה עד כמה שאני יכולה להבחין מהצד,
היא פשוט כ"כ סובלת, משום מה כל הזמן השיער שלה נראה מוזנח ולא מסודר, למרות שהיא מנסה כל הזמן לשמן אותו בעזרת קרם לחות או שמן פישתן וכו'...
חשוב לי לציין שהיא אמנם רק בת 10 אבל דיי מפותחת לגילה.

לגבי השיער - יש לה שיער שמגיע עד השכמות, שיער מלא מאוד וסמיך בצבע חום כהה, ולא עבה המיוחד, אך גם לא ממש דק, והוא כמובן מתולתל עדין אם מברישים אותו הוא מאבד את התלתול
ונהיה נפוח וללא צורה...

שוב תודה,
ליבנת

ליבנת92

New member
החלקה יפנית

היי בשרטי, תודה על התגובה המהירה, אנחנו מחולון, אין בעיה קשה של ביטחון הילדה, לפחות לעת עתה עד כמה שאני יכולה להבחין מהצד,
היא פשוט כ"כ סובלת, משום מה כל הזמן השיער שלה נראה מוזנח ולא מסודר, למרות שהיא מנסה כל הזמן לשמן אותו בעזרת קרם לחות או שמן פישתן וכו'...
חשוב לי לציין שהיא אמנם רק בת 10 אבל דיי מפותחת לגילה.

לגבי השיער - יש לה שיער שמגיע עד השכמות, שיער מלא מאוד וסמיך בצבע חום כהה, ולא עבה המיוחד, אך גם לא ממש דק, והוא כמובן מתולתל עדין אם מברישים אותו הוא מאבד את התלתול
ונהיה נפוח וללא צורה...

שוב תודה,
ליבנת

ליבנת92

New member
החלקה יפנית לילדה

נראה לי שזה מה שאעשה.... אתה נמצא תמיד, או שצריך לקבוע מראש?

למעלה