החלקה יפנית

fairytale10

New member
החלקה יפנית

אתמול עברתי את ההחלקה המיוחלת - החלקה יפנית Q8 של אינדולה, בצעתי אותה אצל ספר ידוע ומיומן בעיר מגוריי..
היום בבוקר, לאחר שנת לילה, קבוצת שיער קטנה ליד הפנים לא היתה ישרה... האם זה אומר שהחומר לא תפס?
חשבתי, ואולי טעיתי, שלאחר החלקת שיער השיער חלק ולא מסתלסל כלל. השיער הטבעי שלי הוא גלי ולכן חשבתי שהאפקט יהיה
ממש 'שיער מקלות' ואפילו דיי חששתי שזה יהיה יותר מדי..
אח"כ יצאתי החוצה לטייל עם הבת שלי..זו היתה טעות איומה כי היה חם נורא (ב-7 בבוקר!) והזעתי והשיער שקרוב לעורף גם הסתלסל קצת
מה זה אומר שההחלקה לא הצליחה?
ואם זה קרה עכשיו מה יהיה אחרי החפיפה?

תחליקי את השיער שוב

שיער שעבר החלקה יפנית ומחכה שלושה ימים לחפיפה, יש לעבור עם מחליק קרמי על שיער שקיבל לחות בלילה כמו למשל בעורף או במקום אחר.
אין קשר לעבודה של הספר. אם אין לך מחליק תעברי עם פאן. אם אין לך פאן גשי לספר ובקשי ממנו שיעזור לך. העיקר שהשיער יהיה ישר שלושה ימים.

אפשר להשיג שיער מאוד חלק לדעתי כמעט ורק במקרים בהם השיער הראשוני היה באיכות מאוד טובה.

fairytale10

New member
אכן עברתי עם פן וגם עם מחליק

העברתי מחליק על קווצת השיער ליד הפנים שהסתלסלה לאחר השינה וגם בעורף היכן שהזעתי גם עשיתי פן וגם יישרתי עם מחליק.
לא חושבת שהבנתי, במידה ואני שומרת על השיער חלק במשך 3 ימים הוא ישמר כך גם לאחר החפיפה? עד כדי כך שלב שלושת הימים האלו קריטי?
הוא אמר לי סך הכל לא לחפוף 3 ימים ולא להרטיב אבל לא אמר שיש לזה חשיבות מכרעת בהצלחת ההחלקה..

אני לא יודעת

בהחלקה יפנית אומרים שמאוד חשוב לשמור על השיער ישר ויבש ככל האפשר, גם לא להשתמש בקשת או גומיות או במשקפיים על השיער.
אני לא יודעת עד כמה זה קריטי אבל לא הייתי משחקת עם זה.

בעקרון אחרי שתחפפי תייבשי את השיער עם הידיים ועם פאן. אז תראי את התוצאה הסופית.
התוצאה צריכה להיות דומה לאיך שיצאת מהמספרה, בהנחה שלא עברו על השיער עם מחליק בשלב האחרון, אלא יבשו את השיער בפאן.

בקיצור אל תרטיבי את השיער ואחרי שתחפפי, תחזרי לפה לדווח איך יצא.

בהצלחה!

בשרטי

New member
בשליפה מהמותן אני חושב שהחומר ישב על השיער

יותר מידי זמן אם ככה זה נראה:
השיער לא חלק
השיער מקורזל ולא מתולתל
המגע שלו הוא כמו חיספוס גס.

אם הוא מרגיש רך ונעים -אפשר לתקן ע"י חיזוק בהחלקה,אם הוא מחוספס-הוא נשרף.
זה קורה בד"כ באיזורי הפלונה בקדמת הראש-ובחלקו התחתון של העורף.

נשמח לשמוע שהכל הסתדר-דווחי לנו.

idan ankonina

New member
החלקה יפנית

מומלץ מאוד לא לעשות פעילויות אשר גורמות לך להזיע לפחות בין 48 שעות ל72 לאחר ההחלקה
החליקי את השיער בזהירות עם מחליק היכן שהזעת
ותעדכני אותנו לאחר החפיפה בהצלחה יקירתי

למעלה